Очаквам:
Турицов, Бодура, Чорбата, Томаш, Занев
---------------------Бикел, Малинов
---------------------------Тиаго
----------------------Соу - Евандро
Късмет и успех!
Само ЦСКА!
Осиек - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Осиек - ЦСКА
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Дано Чорбаджийски не играе. Предпочитам схемата с вратар и 10 пъти Джеферсон, отколкото тоя неориентиран пумпал да помирише терен.
0-2
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
d.milanov написа:Дано Чорбаджийски не играе. Предпочитам схемата с вратар и 10 пъти Джеферсон, отколкото тоя неориентиран пумпал да помирише терен.

Не е чак толкоз зле момчето. За умрялата ми ЕБ лига става. Даже при НЕМ имаше много добър полусезон (изключвайки нефелния ЧК срещу Копенхаген).
За сравнение, Томаш получава над 3 пъти повече от него, .... но не само не е 3 класи над Чорбата, ами аз откровено предпочитам двойка Бодура-Чорбата, пред опцията с португалеца.
Едит: Чорбата ще започне. Точно в този мач ни трябва поне един ръстов защитник. Дефанзивните ни са тапи, Бодура и Томаш също .... Плескавицата няма много избор.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:d.milanov написа:Дано Чорбаджийски не играе. Предпочитам схемата с вратар и 10 пъти Джеферсон, отколкото тоя неориентиран пумпал да помирише терен.
![]()
![]()
![]()
Не е чак толкоз зле момчето. За умрялата ми ЕБ лига става. Даже при НЕМ имаше много добър полусезон (изключвайки нефелния ЧК срещу Копенхаген).
За сравнение, Томаш получава над 3 пъти повече от него, .... но не само не е 3 класи над Чорбата, ами аз откровено предпочитам двойка Бодура-Чорбата, пред опцията с португалеца.
Едит: Чорбата ще започне. Точно в този мач ни трябва поне един ръстов защитник. Дефанзивните ни са тапи, Бодура и Томаш също .... Плескавицата няма много избор.
Чорбата е много по - рисков от Томаш заради нестабилната си психика и ударите с ръце които раздава почти всеки мач. Иначе съм съгласен, че Томаш не го превъзхожда много като цяло.
Някой по-запознат (аз за щастие нямам грам интерес към хазарта) има ли обясняние за тези притеснителни коефициенти
5 за наша победа и 3,40 за равен ми се виждат не много обнабеждаващи. Аз знам, че са реални, ама ми се иска някой да ги опровергае
Иначе нямам против да е и 2:1 днес и да са прави.

дева ма*****. Почти целия юли бях в Хърватия, сега вие отидОхте там и веднага ше се биете WTF.
И естествено бг феновете не са винновни, като на Левски в Словакия преди 2 седмици
И естествено бг феновете не са винновни, като на Левски в Словакия преди 2 седмици
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Ще бием с дузпи !
Трябва да има съспенс!

Трябва да има съспенс!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- ImmortaL_1000
- Контакти:
1-2 Цска минава ! Предишния мач играха доволно .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]