Позорни неща се случиха днес. НЕДОПУСТИМО !
Нека всички си понесат своята мъжка отговорност !
Относно мача : Без значение, ще се изгаврят с нас.
32 кръг / Черно Море-ЦСКА / 2019-05-04 17:30ч. FT 3:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 32 кръг / Черно Море-ЦСКА / 2019-05-04 17:30ч.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Позорни неща се случиха днес. НЕДОПУСТИМО !
Нека всички си понесат своята мъжка отговорност !
Относно мача : Без значение, ще се изгаврят с нас.
Какво позорно се е случило днес?
Относно мача,нека стане един истински завързан мач с много футболни достойнства и нека по добрия победи,а за зрителите да остане насладата от играта,без значение от резултата.Като моряк прогнозирам победа на Морето,но имам усещането за равен мач.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Ако ЦСКА-София не бие във Варна това няма да се дължи на случващото се а на факта, че Морето са гаден домакин.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Ако и сега изпуснете титлата значи наистина е имало уговорка купа за титла...
Според мен биете с 0-2 . Армията трябва да е пълна след седмица, щот на Г.Г му трябват едни къси кинти и не може да си позволи да падате повече. 
Майтапа настрана, ако осерете още един шанс при условие, че това е най-слабия Лудогорец от 7 години насам... направо незнам. Дори почвам да си мисля, че нарочно падат и правят равни.

Майтапа настрана, ако осерете още един шанс при условие, че това е най-слабия Лудогорец от 7 години насам... направо незнам. Дори почвам да си мисля, че нарочно падат и правят равни.
- Red thunderstorm
Mendosa написа:Ако и сега изпуснете титлата значи наистина е имало уговорка купа за титла...
Глупости! Лдгц наистина са слаби този сезон, но тези зад тях са още по-слаби и няма нищо чудно, че не могат да се възползват от предоставените им шансове. Точковата разлика е такава, че предвид формата на кандидат шампионите, едва ли ще бъде заличена. Не очаквам изненади, а да не говорим, че Лдгц най-вероятно ще си тръгне непобеден от "Армията".
Утре мачът е 1,Х. Не намирам аргументи за 2.
Red thunderstorm написа:Mendosa написа:Ако и сега изпуснете титлата значи наистина е имало уговорка купа за титла...
Глупости! Лдгц наистина са слаби този сезон, но тези зад тях са още по-слаби и няма нищо чудно, че не могат да се възползват от предоставените им шансове. Точковата разлика е такава, че предвид формата на кандидат шампионите, едва ли ще бъде заличена. Не очаквам изненади, а да не говорим, че Лдгц най-вероятно ще си тръгне непобеден от "Армията".
Утре мачът е 1,Х. Не намирам аргументи за 2.
Не са нужни аргументи, утре може на морето да не им се играе

А според мен шансът втората тройка отбори от шестицата да настигне и задмине ЦСКА и Левски е много по-голям, отколкото ние да догоним Лудогорец
. Имам чувството, че и само още 3-4 точки да спечелят докрая, пак ще са им достатъчни. Просто изиграхме безумни няколко мача, които се конкурират с безумието на сините ни събратя по европейските терени.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Очаквам съвсем различна игра от ЦСКА.