31 кръг / Ботев-ЦСКА / 2019-04-29 20:00ч. FT 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Elliah
Контакти:

Re: 31 кръг / Ботев-ЦСКА / 2019-04-29 20:00ч.

Мнениеот Elliah » 26 апр 2019 00:05

Цецо Чука написа:
Заклет Левскар написа:Според мен домакините ще вкарат три гола,

Да, осем ше вкараме, то всеки ден е Великден. :mrgreen:

Аз пък не виждам причина да не победите ЦСКА и за първенството. Нямат повече футболни аргументи от вас и двата мача за купата го доказаха. Със сигурност имате и по-добър треньор. На тях ще са им потънали гемиите заради полуфинала и ще са с тежки крака.Вие пък сте на крилете на емоцията и нямате цели в първенството, които да ви стресират. Може да ги биете съвсем спокойно, ако имате желание, разбира се. :)
Друг е въпроса, че аз ако съм на ваше място ще насоча всички усилия към финала за купата, а в първенството - все тая.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 апр 2019 00:12

Elliah написа:Аз пък не виждам причина да не победите ЦСКА и за първенството.

Ъъъъъ....тотална липса на мотивация?

Предполагам че Белия ще излезе с много резерви и юноши, сега е момента да им се даде игрово време.
За ЦСКА тоя мач все още има някакво значение, докато за нас всичко в първенството приключи и няма никакъв смисъл да се напъваме с титулярите.

Хора като Кайзер, като Бачи Кико, като Балтаната и най-вече ТОДОР НЕДЕЛЕВ трябва да бъдат увити в памук и и пазени за 15 май, тва е мача, кйто ще ни определи сезона.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 апр 2019 00:19

Феновете на армейците да си сложат моя подпис! А на стадиона на следващия мачо го напишете на транспарант! Така не се бях смял скоро, жалко, че на нас ни се случи! :lol: :lol:

3-2 А-у тва онова :lol: и гледаш баам, от корнер :lol:

Да ви фукна в тотаджиите, дето работите в тоя клуб, тва е петно бе! И съдиите тикаха каручката ни ту отгоре! Смятайте какъв подвиг е направиш Ицо Янев от В група да вземе купата, другите кво ли не направиха, не могат! :lol: :lol: Връщайте Христо Янев тренер, той не продава мачови! :lol: 8-)

Все на пълен стадион отборите в страната се дънят, а на празен бием. Дори и националния отбор е същата работа! Феновете за какво да отиват на мачове, вие се подигравате с тях! Ква е тая държава бе, тоя мачо беше повече от престъпен! Аз такъв цирк не бях гледал. И може ли някой да ми обясни как ЦСКА и Ботев вкараха 11 гола за 2 мача, има още 2 мача, че ние ще подминем световния рекорд по голове! :lol:

Гриша, Гриша.. Продаде силните играчи, нагуши се с парите и ги раздели с букитата!!

Ся Ботев ще ни донесе титлата! Ама кой го топли наредена титла? Давайте я на Лудогорец барем, хубав коеф имат в Европа. Глейте ся Ботев като падне от Локо и те празнуваха предварително, а Локото е по-силен! Канарите имат по-слаб защита, освен и с тех да вкарат 6-7 гола.

[offtopic]На всичко отгоре казах на един прател, че ще обърнем второто полувреме мача, че ще има и чк, те пък бяха даже два! Близо беше ама.. Не си бях правил прогноза за мача, а букито не харесва това да се прави и мъчи да ме наказва с любимия отбор, аз напук няма му дам и за другите любими. Щом им е по-забвно така, нека. То и на мен ми е забавно![/offtopic]

Чуйте кой е най-големио бъзик - на 15.05 е дербито на Пловдив и ще се играй в София! :lol:

От много време ви разправям, че провинцията буквално е превзела бг футболчето, вече е ясно, че е така.
Последна промяна от dreben23 на 26 апр 2019 00:44, променено общо 6 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 апр 2019 00:33

sss1912 написа:Следващите ни мачове до финала трябва да ги изиграем умно,с пестене на сили и без картони.Четвъртото място вече е безмислено,а третото е мираж и абсолютно невъзможно с оглед условията които създават наведеното БФС и надупената Съдийска комисия.Така че спокойно можем да ги изиграем примерно с юношите до 17 години.

И какво правите Локото като ви бие на финала :lol: .

Цецо Чука написа:
Заклет Левскар написа:Според мен домакините ще вкарат три гола,

Да, осем ше вкараме, то всеки ден е Великден. :mrgreen:

Всеки ден не е Великден, ама мача ще се играе точно тогава :lol: . Иначе мисля, че ще ни биете пак, дори не бих изключил възможността пак да получим три гола.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 апр 2019 00:49

bubka написа:И какво правите Локото като ви бие на финала :lol: ..

Ти не разбираш ли че няма АБСОЛЮТНО никакво значение дали паднем или бием.
При това развитие на нещата четвъртото място не дава нищо, а трети няма как да станем.

Ако бием, взимаме купата и играем в Европа, ако паднем, сезона ни е провален. Елементарно е.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 26 апр 2019 08:55

sss1912 написа:Следващите ни мачове до финала трябва да ги изиграем умно,с пестене на сили и без картони.Четвъртото място вече е безмислено,а третото е мираж и абсолютно невъзможно с оглед условията които създават наведеното БФС и надупената Съдийска комисия.Така че спокойно можем да ги изиграем примерно с юношите до 17 години.Само не наглейте и Любо да е тих да не ядосате Тошко и да ви зашие от Централни хали :)

Ако още от сега започнете да мислите за финала за купата ( който е чак на 12 май ) и да се пазите за него , вероятно ще го загубите . Не вярвам Николай Киров да направи тая глупост . Той доказа че умее да държи отбора си в ритъм за да е в оптимално състояние за важните мачове . С оглед настроенията в 2 - та лагера , очаквам победа на Ботев . Почивка за титуляри и висящи с картони вероятно ще има в мача , който ще се играе непосредствено преди финала за купата .

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 апр 2019 09:32

Макар хипотетични, все още имаме шансове за титлата. Също така второто място, даващо право на участие в ЛЕ, не е гарантирано. Борбата продължава, очаквам победа за ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 26 апр 2019 10:10

Mitata написа:Макар хипотетични, все още имаме шансове за титлата. Също така второто място, даващо право на участие в ЛЕ, не е гарантирано. Борбата продължава, очаквам победа за ЦСКА.

Мите и 3-тото място дава право на участие в ЛЕ - все още участваме с 4-ри представителя в ЕКТ.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 апр 2019 10:12

kiril.a.d написа:Мите и 3-тото място дава право на участие в ЛЕ.

А как точно се определя втория участник в баражите, че тва съм го пропуснал в улисията?
Значи играят третия от първата шестица срещу.....кой?

Върни се в “ЦСКА”