Феновете на армейците да си сложат моя подпис! А на стадиона на следващия мачо го напишете на транспарант! Така не се бях смял скоро, жалко, че на нас ни се случи!

3-2 А-у тва онова

и гледаш баам, от корнер
Да ви фукна в тотаджиите, дето работите в тоя клуб, тва е петно бе! И съдиите тикаха каручката ни ту отгоре! Смятайте какъв подвиг е направиш Ицо Янев от В група да вземе купата, другите кво ли не направиха, не могат!

Връщайте Христо Янев тренер, той не продава мачови!

Все на пълен стадион отборите в страната се дънят, а на празен бием. Дори и националния отбор е същата работа! Феновете за какво да отиват на мачове, вие се подигравате с тях! Ква е тая държава бе, тоя мачо беше повече от престъпен! Аз такъв цирк не бях гледал. И може ли някой да ми обясни как ЦСКА и Ботев вкараха 11 гола за 2 мача, има още 2 мача, че ние ще подминем световния рекорд по голове!

Гриша, Гриша.. Продаде силните играчи, нагуши се с парите и ги раздели с букитата!!
Ся Ботев ще ни донесе титлата! Ама кой го топли наредена титла? Давайте я на Лудогорец барем, хубав коеф имат в Европа. Глейте ся Ботев като падне от Локо и те празнуваха предварително, а Локото е по-силен! Канарите имат по-слаб защита, освен и с тех да вкарат 6-7 гола.
[offtopic]На всичко отгоре казах на един прател, че ще обърнем второто полувреме мача, че ще има и чк, те пък бяха даже два! Близо беше ама.. Не си бях правил прогноза за мача, а букито не харесва това да се прави и мъчи да ме наказва с любимия отбор, аз напук няма му дам и за другите любими. Щом им е по-забвно така, нека. То и на мен ми е забавно![/offtopic]
Чуйте кой е най-големио бъзик - на 15.05 е дербито на Пловдив и ще се играй в София!

От много време ви разправям, че провинцията буквално е превзела бг футболчето, вече е ясно, че е така.