Нямаме друга игра, пред вид отбора, картоните, контузиите...
НО, ще кажа, че дори Любо може да изиграе тази схема на игра, по-добре от Нестор Йевтич!
Важен е ответния мач в София, както и с Лудогорец!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Neck написа:Този полуфинал ще се реши на Армията!
Белия ще дебне, а Любо няма причина да се хвърля. Очаквам позиционен, турнирен футбол от двата отбора.
0:0/1:1, освен ако някоя груба грешка в началото(съдийска или на един от двата отбора) не отвори мача.
Мисля, че Стойчо ще започне на десния бек. За левия съм раздвоен - ако Любо мисли да използва Бикел на бека срещу подуянци, Жеферсон ще започне този мач, ... иначе Ляската. В такъв случай, в средата на защита ще трябва един измежду Бодуров и Томаш да започне мача. Щеше ми се Перейра да получи още един шанс, но явно крайно странния автогол му изяде главата.
Антов най-вероятно ще започне пред двамата ЦЗ.
Тиаго най-вероятно ще получи почивка и това е отлична възможност Джеси да започне зад нападателя/ите.
Мисля, че Соу също ще започне титуляр.
волфи написа:Според мен трябва да загърбим тоя мач и физическата и психическа подготовка на играчите да се концентрира към мача с Левски. Просто няма как иначе, тук ако хвърлим много сили, другия мач го пиши бегАл. Просто ще е срамота да паднем от Левски с онея гейчовци в състава (Горанката и прочее).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта