miro_rz написа:kiril.a.d написа:Мачът е еднакво важен и за двата отбора - Етър има последен шанс да настигне ЧМ!
Но ЦСКА вече не е това, което излезе в контролата срещу Етър, а Любо, има да си връща на Етър

[offtopic]Лошото е друго - прогнозите на Венци Стефанов и това ще се види още в следващия им мач...Да видим Домуса, дали ще контраатакува...
А ние, май оставаме някъде в миманси, с нашите покупко-продажби...Перейра, още ли не са го продали на "Левски"?

...по-добре на Лудогорец, щото там събират бразилци

...Домуса май се обърка от кого да се плаши

...[/offtopic]
В момента в ЦСКА го играете умряла лицица и абдикирате "уж" от титлата , но дефакто не е така . Ако Левски бие и Вие и те ще сте на 2 точки от нас , при един Х 3 точки зад нас и 2 пред тях . Ако някой си мисли , че всичко е решено греши . Сега започва и ще бъде доста интересно и това е добре . Отделно да не се окажете замесени в борбота за титлата и в борбата за купата !
За мача ще дам прогноза 0-2 !
Не играем никаква лисица. Погледни как се свири и ще разбереш защо сме свалили гарда. Имаше ли еднакъв аршин във вечното дерби? Как ви се свири на вас последните мачове? Славия как бяха обезглавени уикенда! Левски не са по - силни нито от нас, нито от вас, затова ги бутат. Мача с Етър е без значение, защото нищо не зависи от неговия изход. Все пак аз си мисля, че в момента можем да ги бием и без да ни лягат. Това, че играчите под наем няма да играят е практика във футобла. Ако играят някои ще кажат, че играят симулативно, така че е все едно.
[offtopic]На мене просто започна да ми писва! Факт е, че бяхме умишлено фалирани! Факт е, че Литекс дефакто се премести във София! Факт е, че по соца ЦСКА се е ползвал с благоволението на властта, а след това при Божков и Титан имаше купени съдии, черно тото и тн. Срамно и позорно би било за всеки който си затваря очите пред истината! Същото важи и за вас и за Левски! Срамно е, че във форума се трие и цензурира истината! Няма конструктивен диалог, само ирационална фенщина! Завист и омраза, всеки срещу всеки! Това отчуждава нормалните хора! Тотална лумпенизация, която изважда на показ най - долните качества от хората.[/offtopic]