Етър : ЦСКА 09.03.2019 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Етър : ЦСКА 09.03.2019 17:30

Мнениеот miro_rz » 06 мар 2019 14:27

kiril.a.d написа:Мачът е еднакво важен и за двата отбора - Етър има последен шанс да настигне ЧМ!
Но ЦСКА вече не е това, което излезе в контролата срещу Етър, а Любо, има да си връща на Етър ;)
[offtopic]Лошото е друго - прогнозите на Венци Стефанов и това ще се види още в следващия им мач...Да видим Домуса, дали ще контраатакува...
А ние, май оставаме някъде в миманси, с нашите покупко-продажби...Перейра, още ли не са го продали на "Левски"? ;)...по-добре на Лудогорец, щото там събират бразилци ;)...Домуса май се обърка от кого да се плаши ;)...[/offtopic]

В момента в ЦСКА го играете умряла лицица и абдикирате "уж" от титлата , но дефакто не е така . Ако Левски бие и Вие и те ще сте на 2 точки от нас , при един Х 3 точки зад нас и 2 пред тях . Ако някой си мисли , че всичко е решено греши . Сега започва и ще бъде доста интересно и това е добре . Отделно да не се окажете замесени в борбота за титлата и в борбата за купата !

За мача ще дам прогноза 0-2 !
Изображение

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 06 мар 2019 14:35

Ако Етър все още не са се отказали от шестицата, твърда единица.
1 - 0
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 06 мар 2019 14:53

miro_rz написа:
kiril.a.d написа:Мачът е еднакво важен и за двата отбора - Етър има последен шанс да настигне ЧМ!
Но ЦСКА вече не е това, което излезе в контролата срещу Етър, а Любо, има да си връща на Етър ;)
[offtopic]Лошото е друго - прогнозите на Венци Стефанов и това ще се види още в следващия им мач...Да видим Домуса, дали ще контраатакува...
А ние, май оставаме някъде в миманси, с нашите покупко-продажби...Перейра, още ли не са го продали на "Левски"? ;)...по-добре на Лудогорец, щото там събират бразилци ;)...Домуса май се обърка от кого да се плаши ;)...[/offtopic]

В момента в ЦСКА го играете умряла лицица и абдикирате "уж" от титлата , но дефакто не е така . Ако Левски бие и Вие и те ще сте на 2 точки от нас , при един Х 3 точки зад нас и 2 пред тях . Ако някой си мисли , че всичко е решено греши . Сега започва и ще бъде доста интересно и това е добре . Отделно да не се окажете замесени в борбота за титлата и в борбата за купата !

Не играем никаква лисица. Погледни как се свири и ще разбереш защо сме свалили гарда. Имаше ли еднакъв аршин във вечното дерби? Как ви се свири на вас последните мачове? Славия как бяха обезглавени уикенда! Левски не са по - силни нито от нас, нито от вас, затова ги бутат. Мача с Етър е без значение, защото нищо не зависи от неговия изход. Все пак аз си мисля, че в момента можем да ги бием и без да ни лягат. Това, че играчите под наем няма да играят е практика във футобла. Ако играят някои ще кажат, че играят симулативно, така че е все едно.
[offtopic]На мене просто започна да ми писва! Факт е, че бяхме умишлено фалирани! Факт е, че Литекс дефакто се премести във София! Факт е, че по соца ЦСКА се е ползвал с благоволението на властта, а след това при Божков и Титан имаше купени съдии, черно тото и тн. Срамно и позорно би било за всеки който си затваря очите пред истината! Същото важи и за вас и за Левски! Срамно е, че във форума се трие и цензурира истината! Няма конструктивен диалог, само ирационална фенщина! Завист и омраза, всеки срещу всеки! Това отчуждава нормалните хора! Тотална лумпенизация, която изважда на показ най - долните качества от хората.[/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 06 мар 2019 15:10

HardWork написа:
miro_rz написа:

Не играем никаква лисица. Погледни как се свири и ще разбереш защо сме свалили гарда. Имаше ли еднакъв аршин във вечното дерби? Как ви се свири на вас последните мачове? Славия как бяха обезглавени уикенда! Левски не са по - силни нито от нас, нито от вас, затова ги бутат. Мача с Етър е без значение, защото нищо не зависи от неговия изход. Все пак аз си мисля, че в момента можем да ги бием и без да ни лягат. Това, че играчите под наем няма да играят е практика във футобла. Ако играят някои ще кажат, че играят симулативно, така че е все едно.
[offtopic]На мене просто започна да ми писва! Факт е, че бяхме умишлено фалирани! Факт е, че Литекс дефакто се премести във София! Факт е, че по соца ЦСКА се е ползвал с благоволението на властта, а след това при Божков и Титан имаше купени съдии, черно тото и тн. Срамно и позорно би било за всеки който си затваря очите пред истината! Същото важи и за вас и за Левски! Срамно е, че във форума се трие и цензурира истината! Няма конструктивен диалог, само ирационална фенщина! Завист и омраза, всеки срещу всеки! Това отчуждава нормалните хора! Тотална лумпенизация, която изважда на показ най - долните качества от хората.[/offtopic]

[offtopic]Лично те поздравявам за написаното в офтопика !
Това е просто една игра с цел забавление , но за жалост в нашата мила родина не е така . Тази омраза и на мен ми идва в повече , остани ли сме една шепа народ и се делим на сини , червени , зелени . Същото важи и за партиите във власта .
Ето посещавам мачове от Лига 1 , по време на срещата има закачки и обиди по адрес на противника а след мача се разминаваме с другите фенове и поздравяваме . Хубави 90 минути с някоя друга бира и приказки с приятели . Посещавам тези мачове с голям фен на ЦСКА и един такъв на Спартак Варна . Горд съм , че ги познавам момчетата ![/offtopic]
Изображение

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 06 мар 2019 16:10

miro_rz написа:
HardWork написа:
miro_rz написа:

[offtopic]Лично те поздравявам за написаното в офтопика !
Това е просто една игра с цел забавление , но за жалост в нашата мила родина не е така . Тази омраза и на мен ми идва в повече , остани ли сме една шепа народ и се делим на сини , червени , зелени . Същото важи и за партиите във власта .
Ето посещавам мачове от Лига 1 , по време на срещата има закачки и обиди по адрес на противника а след мача се разминаваме с другите фенове и поздравяваме . Хубави 90 минути с някоя друга бира и приказки с приятели . Посещавам тези мачове с голям фен на ЦСКА и един такъв на Спартак Варна . Горд съм , че ги познавам момчетата ![/offtopic]

[offtopic]И аз подкрепям казаното. От собствен опит ще кажа,че в шампионския сезон на ЦСКА 1991/92 ,Левски играеше мачовете си на Васил Левски,заради ремонт на Герена. Тогава за програми никой не е мислел. Така бяха наредени нещата ,че много от домакинските мачове на двата отбора се играеха по едно и също време,на Васил Левски и на Армията. Беше много забавно,защото ходеха и много хора,и при гол се чуваше рева на трибуните от другия стадион. Нямаше ексцесии,нямаше инциденти. Сега това е немислимо! В същото време с приятели съм посещавал много мачове на Левски,някъде до към 1994,след което се появи лозунга "Сами срещу всички" и нещата бяха до там.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 мар 2019 19:05

Етър може да докопа поне равен.Въпреки че доста момчета няма да играят резервите им ще се справят.Не че Балъков е някакъв гении....просто Пенев е слаб. :)

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 мар 2019 19:18

Вълчан написа:Етър може да докопа поне равен.Въпреки че доста момчета няма да играят резервите им ще се справят.Не че Балъков е някакъв гении....просто Пенев е слаб. :)

Етър показва приятен футбол и няма да е изненада ако "изненада" ЦСКА. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 06 мар 2019 22:38

Без да се напрягат , спокойна загуба за Етър .

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 мар 2019 08:41

По принцип, в това смешно първенство няма класни играчи. Ако се появи такъв, идва оферта за смешните (на фона на трансферния пазар в Англия, Франция, Италия и Испания) 3-5 млн. и този играч спешно изтегля от първа перуканска лига. Имайки предвид, че няма никакви класни играчи, всеки може да бие всеки. Важното е да си повярва и поради някаква причина съответния отбор да са намерили учудващо някаква мотивация в себе си и поне последния един месец да са тренирали що годе съвестно. Без да се наливат като някакви пропадняци до малкичте часове по наргиле баровете, където да си показват един на друг новите татуировки. Единствените класни играчи (като за България), с ръка на сърце, са Камбуров и Марселиньо. Ама са на по 40 г. и имат въздух като за половин мач. И скоростта на баба ми. Та в този мач, а и във всеки друг, всичко е възможно. Изображение
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 мар 2019 09:49

Съдийската комисия към БФС определи Никола Попов за главен арбитър на двубоя от XXV кръг на Първа лига между Етър и ЦСКА
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”