Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)
0:1
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
0-1
Левски завинаги в моето сърце

- mistreated
- Контакти:
Някой поръчвал ли е билети онлайн за мача? Вчера направих поръчка, платих я, но нито ми излиза в сайта, нито получавам нещо на мейла. Телефон за връзка с продавача няма, има само някаква форма на онлайн запитване, която попълних - резултат никакъв.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Някой поръчвал ли е билети онлайн за мача? Вчера направих поръчка, платих я, но нито ми излиза в сайта, нито получавам нещо на мейла. Телефон за връзка с продавача няма, има само някаква форма на онлайн запитване, която попълних - резултат никакъв.
Преди няколко месеца купих онлайн билети за един концерт, също нямаше потвърждение, нито номер на поръчка, нито телефон, чудех се дали няма измама, но в крайна сметка получих билетите навреме. Ако не днес, утре би трябвало да ги получиш. Освен ако не си ги поръчал в някакъв измислен сайт, примерно evtinibileti.com
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- mistreated
- Контакти:
vaskonti написа:mistreated написа:Някой поръчвал ли е билети онлайн за мача? Вчера направих поръчка, платих я, но нито ми излиза в сайта, нито получавам нещо на мейла. Телефон за връзка с продавача няма, има само някаква форма на онлайн запитване, която попълних - резултат никакъв.
Преди няколко месеца купих онлайн билети за един концерт, също нямаше потвърждение, нито номер на поръчка, нито телефон, чудех се дали няма измама, но в крайна сметка получих билетите навреме. Ако не днес, утре би трябвало да ги получиш. Освен ако не си ги поръчал в някакъв измислен сайт, примерно evtinibileti.com
Не, билетите са поръчани от линка, който е в официалния сайт. Не се притеснявам толкова за парите, колкото за това да не остана без билети.
Победа!
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Re: Лига Европа: ЦСКА-София – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)
Очаквам супер здрава битка, в средата на терена.;
Затова е много важно да не се губи топката в нашата половина.;
Ако това се случи голът не ни мърда.;
Трябва да неотрализираме средата им и по този начин да прекъснем връзката със атакуващите.;
Лощото е че тези имат нашия стол, атакуват адски много по крилата, като бековете доблират...;
Ще трябва да има изключително добро подсигуряване по крилата.;
Отделно пресата им ще е висока и агресивна, мисля, че директния футбол от НЕМ е точното противодействие на тази преса, ала ще вдидим .;
Силно се надвавам, двойката Перейра-Чорбаджийски да са супер концентрирани, а пласирнето им да е на ниво над възможностите им...
От там насетне, първите топки би трябвало да са за нас, независимо, колко са им високи тези от средната и защитната линия (на датчаните имам предвид), свалена топка към крилата, пробив и каквото сабя покаже.;
В последните 10 години тия нямат пропуск от към груби било на ШЛ било на ЛЕ, много умно трябва да се играе с/у тях...;
Пожелно 2:0 за нас;
P.S.
Много е хубаво, че НЕМ, снощи беше доволен от отбора.;
Перифазирам "Това е стилът, който искам да виждам от моя отбор. Моя стил".;
Щом за месец и половина работа, е постигнал това, значи имаме ОГРОМЕН шанс с/у Копенхаген.;
Извода е на основа, че миналата година е станал шампион със средняк, доста отбори са имали възможности над неговия.;
Тези също са над нас като възможности и класа.;
Не гледах мача снощi и не видях новия нападател, но си мисля, че за този мач ще ни трябва точно такъв тип, лек нападател, "fox in a box"...;
САМО ЦСКА!!!
Затова е много важно да не се губи топката в нашата половина.;
Ако това се случи голът не ни мърда.;
Трябва да неотрализираме средата им и по този начин да прекъснем връзката със атакуващите.;
Лощото е че тези имат нашия стол, атакуват адски много по крилата, като бековете доблират...;
Ще трябва да има изключително добро подсигуряване по крилата.;
Отделно пресата им ще е висока и агресивна, мисля, че директния футбол от НЕМ е точното противодействие на тази преса, ала ще вдидим .;
Силно се надвавам, двойката Перейра-Чорбаджийски да са супер концентрирани, а пласирнето им да е на ниво над възможностите им...
От там насетне, първите топки би трябвало да са за нас, независимо, колко са им високи тези от средната и защитната линия (на датчаните имам предвид), свалена топка към крилата, пробив и каквото сабя покаже.;
В последните 10 години тия нямат пропуск от към груби било на ШЛ било на ЛЕ, много умно трябва да се играе с/у тях...;
Пожелно 2:0 за нас;
P.S.
Много е хубаво, че НЕМ, снощи беше доволен от отбора.;
Перифазирам "Това е стилът, който искам да виждам от моя отбор. Моя стил".;
Щом за месец и половина работа, е постигнал това, значи имаме ОГРОМЕН шанс с/у Копенхаген.;
Извода е на основа, че миналата година е станал шампион със средняк, доста отбори са имали възможности над неговия.;
Тези също са над нас като възможности и класа.;
Не гледах мача снощi и не видях новия нападател, но си мисля, че за този мач ще ни трябва точно такъв тип, лек нападател, "fox in a box"...;
САМО ЦСКА!!!
- mistreated
- Контакти:
Според мен най-важното е да не допуснем гол. Напред можем да вкараме по всяко време и на всеки отбор от средно-европейска класа. Със сигурност по-слабото ни звено е защитата, затова като домакини е от изключително значение да не инкасираме попадение.
В почивните дни гледах доволно видео от последните мачове на Копенхаген.
Подобно на нас и те са в серия от добри резултати, постигнати срещу непретенциозни съперници, та генерални изводи не можах да си направя. Най-същественото:
- играят си 4-4-2, като в определени периоди от мача използват т.нар "две шестици" (двамата вътрешни халфа играя пред ЦЗ, а външните са изнесени 10-15 метра пред тях) , именно така очаквам да започнат в София;
- двойката ЦЗ не е особено стабилна, но вратарчето го бива;
- двата бека много често дублират в нападение и зоните чат-пат остават непокрити;
- много ми хареса халфа Расмус Фа(о)лк - борбен, комбинативен и доста бърз; има и добър удар; дано не берем чдове с него;
- когато пресират, го правят доста прилично;
- Фишер и Н'Дойе са ясни, добри нападатели и получат ли повече топки, ще тормозят яко защитата;
Оценявам шансовете за краен победител на 60/40 в полза на Копенхаген.
Много е важно да запазим суха мрежа в София, ако ще и 0:0 да завършим.
Подобно на нас и те са в серия от добри резултати, постигнати срещу непретенциозни съперници, та генерални изводи не можах да си направя. Най-същественото:
- играят си 4-4-2, като в определени периоди от мача използват т.нар "две шестици" (двамата вътрешни халфа играя пред ЦЗ, а външните са изнесени 10-15 метра пред тях) , именно така очаквам да започнат в София;
- двойката ЦЗ не е особено стабилна, но вратарчето го бива;
- двата бека много често дублират в нападение и зоните чат-пат остават непокрити;
- много ми хареса халфа Расмус Фа(о)лк - борбен, комбинативен и доста бърз; има и добър удар; дано не берем чдове с него;
- когато пресират, го правят доста прилично;
- Фишер и Н'Дойе са ясни, добри нападатели и получат ли повече топки, ще тормозят яко защитата;
Оценявам шансовете за краен победител на 60/40 в полза на Копенхаген.
Много е важно да запазим суха мрежа в София, ако ще и 0:0 да завършим.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.