Лига Европа: ЦСКА - Адмира Вакер (втори квалификационен кръг)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- atanas7510
- Контакти:
Re: Лига Европа: ЦСКА - Адмира Вакер (втори квалификационен кръг)
Логично е Цска да отпадне на този етап, просто Австрийския футбол в последните години е възход, а нашия е в тотален колапс.
- Red Warrior
- Контакти:
Инфото, което имам от медиите за Адмира, е че играят момчета по 22-23 години и са завършили пети последния сезон. Отпаднали са в първия мач за купата с 0:1 от втородивизионен отбор, но са имали положения. Ние пък имаме много липсващи. Все пак съм дал прогноза 2:1. Ако някой има впечатления от австрийците нека драсне два реда.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
2,3-0 време е да затворим устата на критиците,не само с резултат а и с добра игра.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
- trokadero_
- Контакти:
Отбора тепърва навлиза в игрови ритъм. Новият Мауридиеш играе перфектно засега.
Победа и нищо друго 2:0 , но няма да е лесно.
Победа и нищо друго 2:0 , но няма да е лесно.
И 1:0 ще е ок.
Чудно ми е кой ще сложи зад нападателя Местрото, Деспода?
А кой ще сложи на мястото на пишман капитана, Перейра или Секулович, това ще преопредели, кой ще играе в дясно(един от двамата ще да е
)
Иначе дефанзивни Пинто и Антов, Жорциньо от дясно, Джеси от ляво, Божката ще си ни тормози от сърцето на защитата, очаквам и той да е капитан, а Джеферсон от ляво.
Но да аз мисля, че 1:0 ще е добре
Колкото до плащането за излъчване по ТВ, обиконовено телевизиите плащат за да излъчват срещата не обратното.
Пресен пример, миналата седмица чочо Венци предложи на Дема да им излъчват мача без пари, ама те не пожелаха...
Чудно ми е кой ще сложи зад нападателя Местрото, Деспода?
А кой ще сложи на мястото на пишман капитана, Перейра или Секулович, това ще преопредели, кой ще играе в дясно(един от двамата ще да е

Иначе дефанзивни Пинто и Антов, Жорциньо от дясно, Джеси от ляво, Божката ще си ни тормози от сърцето на защитата, очаквам и той да е капитан, а Джеферсон от ляво.
Но да аз мисля, че 1:0 ще е добре

Колкото до плащането за излъчване по ТВ, обиконовено телевизиите плащат за да излъчват срещата не обратното.
Пресен пример, миналата седмица чочо Венци предложи на Дема да им излъчват мача без пари, ама те не пожелаха...
Желая успех, защото се играе за България и клубен коефициент.Дори минимална е необходима победа.
От видяното дотук обаче,като неутрален фен, смело заявявам,че този треньор едва ли ще завърши сезона начело на вашият отбор.
Успех и късмет, отидете и си подкрепете отбора!
От видяното дотук обаче,като неутрален фен, смело заявявам,че този треньор едва ли ще завърши сезона начело на вашият отбор.
Успех и късмет, отидете и си подкрепете отбора!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Гледах мача на Адмира за купата, който загубиха. Наистина имаха доста положения, но все пак играеха с отбор от трета дивизия. Мисля, че сме по-добрия отбор и ако не се сковем нещо ще ги бием, като към победата натежава и факта, че Нестор, както каза ги познава много добре. Отнсоно състава - мисля, че в тази среща като заместник на Бодуров треньора ще пусне Гълъбов или Дюлгеров, само дано не е втория. Перейра ще го остави за резерва. В средата на терена ще бъдат Пинто, Антов и Бикел, а в атака ще започне с Мауридес и по лявото крило Жоржиньо, а по дясното Десподов. През второто полувреме ще пусне Джеси.
Мисля, че ще ги отстраним и след това чакаме най-вероятно Копенхаген. Гледах и техния последен мач гостуване на Хобро, което спечелиха с разлика - 0:3, но Хобро не са мерило и въпреки това имаха своите положения. Така че шансовете ни с Коменхаген са 50:50 и ако наистина е вярно, че след отстраняване взимаме техния коефициент, който е 34 - е добре, така ще имаме шансове в решителния кръг да се паднем с по - приемлив съперник.
Мисля, че ще ги отстраним и след това чакаме най-вероятно Копенхаген. Гледах и техния последен мач гостуване на Хобро, което спечелиха с разлика - 0:3, но Хобро не са мерило и въпреки това имаха своите положения. Така че шансовете ни с Коменхаген са 50:50 и ако наистина е вярно, че след отстраняване взимаме техния коефициент, който е 34 - е добре, така ще имаме шансове в решителния кръг да се паднем с по - приемлив съперник.
1-1 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
scevola7 написа:Гледах мача на Адмира за купата, който загубиха. Наистина имаха доста положения, но все пак играеха с отбор от трета дивизия. Мисля, че сме по-добрия отбор и ако не се сковем нещо ще ги бием, като към победата натежава и факта, че Нестор, както каза ги познава много добре. Отнсоно състава - мисля, че в тази среща като заместник на Бодуров треньора ще пусне Гълъбов или Дюлгеров, само дано не е втория. Перейра ще го остави за резерва. В средата на терена ще бъдат Пинто, Антов и Бикел, а в атака ще започне с Мауридес и по лявото крило Жоржиньо, а по дясното Десподов. През второто полувреме ще пусне Джеси.
Дай малко по-сериозно. Шансовете срещу Копенхаген няма как да са 50:50, не и с този състав, не и в това състояние на Копенхаген. Всички видяхме как прегазиха Лудогорец наскоро.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Мача ,ще бъде излъчен и по австрийската ОRF.