krumeto написа:Имайки в предвид досегашните резултати на двата отбора, 99% победа за Лудогорец!
Статистиката казва всичко. ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА за ППЛ:
Изиграни мачове: 18
(1) П (11)
(6) Р (6)
(8) Г (26)
18 изиграни мача - ЕДИНАДЕСЕТ победи за Лудогорец, ЕДНА победа за ЦСКА!
Твърдо - 3 - 0
[offtopic]Има една тънка разлика, приятелю. Вече не играете срещу изнемогващата трупа на Титан/Лупи, неполучила заплати последните месеци, разчитаща само на мотиваторкските качества на Стойчо Младенов в някои мачове. Това не е "решаващият" мач за първата ви титла, на който шефовете на отбора ни се скриха (защо ли?). Не е и разпасаната команда на Владо Манчев и Галин Иванов, дошла на гости да отнесе 4 парцала. Няма го вече оня, няма да му напиша името, който уж е потомствен цесекар, капитан, когото обичахме и подкрепяхме, който ни даде шампионски гол в Ловеч преди години, вкара и може би най-великия гол в новата червена история, и можеше да бъде запомнен като червена легенда... и накрая се изплю на всичко това като допусна да бъде "хванат" от господаря ви. Не случайно сега води новия му проект по долните дивизии, и се бори за "честния път към върха"... гавра отвсякъде...
Мина лесното, мой човек, и по-добре си я сложи в рамка тая статистика защото в идните години нещата няма да са ви толкова розови. Вече имате истински конкурент, свиквай с тая мисъл, така е по-добре и за нас и за вас.
Не казвам, че ще ви бием със сигурност, просто не очаквай да има повече от ОНИЯ лесни мачове срещу ЦСКА, промоцията свърши, кой еб@л - еб@л, кака се омъжи![/offtopic]
Това, което ще се види в Разград е имаме ли наистина топки да ви вземем титлата, или ни трябва още качество и работа. Аз на тоя въпрос лично за мен още нямам отговор. Тайничко се надявам на едно зрелищно равенство, както направихме 3:3 със сините едно време, и накрая всичко да се реши на пълния Васил Левски. Ей така да има нерви до края, ако вземем титлата да е изстрадана, по-хубаво е така.
Друг е въпроса, че дори и по някаква случайност нещата да се стекат по най-добрия и мечтан за нас начин, докато математиката не каже че сме шампиони аз няма да смея да се зарадвам. Все пак сме първенството, дало на света Везалов, имам си едно (жадно) на ум