Мнениеот delqnski47 » 05 дек 2017 16:31
bsz1916 написа:HardWork написа:bsz1916 написа:Тук никой не коментира ролята на главните действащи лица - съдиите . Нали не мислите че съдията случайно ни подпря срещу Ботев ? Да си припомним какво се случи след единствения друг мач в който получихме подкрепа от съдиите - гостуването на Етър . Това което се случи в следващия ни мач ( срещу Левски ) , очаквам да се повтори и срещу ЦСКА - СОФИЯ - съдиите да си вземат това което са ни подарили и да го дадат там където винаги са го давали .
Те ако съдиите връщаха това кеото взимат, то на ЦСКА трябва да се порадяват по една дупза всеки мач до края на сезона

! Само в двата мача срещу Лудогорец не ни се дадоха две дузпи, и двата пъти ни гонят играч без причина, да не говорим за скандалните засади, и спестените картони на игарчи на ЛДЦ! От началото на сезона имаше точно 2 грешки в полза на ЦСКА (не дадена дузпа за Славия и измислена засада на Витоша), грешките в ущърб на ЦСКА са 10 пъти повече! Не вярвам този мач да е изключение и съдията да свири за нас

...
Напротив - миналия сезон срещу Лудогорец " депутатчето - съдия " ви даде най - смешната дузпа която съм виждал - когато при опит за центриране на Десподов , топката закачи ръката на тичащия редом с него Паломино на повече от метър извън наказателното поле .
Имам в предвид мача на ЦСКА - СОФИЯ с Лудогорец , а не на бившия ЦСКА .
[offtopic]Винаги съм се чудел (чисто информативно,не ми трябва по принцип) дали расте онаята работа с такива изказвания.Има ли ефект.Питам,защото според съвместно изследване на американски и британски учени(те са най-добри в подобни изследвания),ако споменеш в коментара на произволен форум нещо от сорта на ЦСКА умре или ЦСКА R.I.P,онаята работа се увеличава автоматично със сегашния размер умножен по 1,0000001 mm ,а по социологически проучвания 81% от хората,които имат малки п*шки и нямат пари да си купят препарати за увеличаване на пениса прибягват до такъв метод.Питам напълно сериозно,без ебавки и т.н.Наистина.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.