Първа лига IX кръг: Черно море (Варна) - ЦСКА-София
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Първа лига IX кръг: Черно море (Варна) - ЦСКА-София
Червената машина се задвижи. Искрено се надявам да продължим със средните 3 гола на мач. Прогноза 1:4 

На Тича играем много трудно.
Ще има 3000 Армейци. Дано бием някак.
Ще има 3000 Армейци. Дано бием някак.
Както казах моята прогноза е 1:4. Преди малко обаче гледах видео на дузпата за един отбор от Делиормана срещу Славия. Е след онова нещо на съдиите от 6-ти септември, наглостта Кучева продължава и няма край. Убеден съм, че ще присъства и във Варна. Така, че вече съм навит и на половин гол разлика, но да е в наша полза.
Много се извинявам, момчета от Ч. море, но ЦСКА се развихри и ще ви помете. Само ЦСКА!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
- Червени Воини
- Контакти:
няма значение от резултата. важни са 3-те точки
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Сменям си прогнозата на 0:5 ...
Напред армейски лъвове!
Напред армейски лъвове!
Да не би на "Тича" да е монтирано осветлението, че мача е от 20 ч ?
Прогнозата ми е, че ЦСКА ще стане шампион, когато победи Черно море на "Тича". Ще пътуваме за мача ! Там сме ! Очертава се хубав уикенд. По предварителни прогнози се очакват 3000 /три хиляди/ "Армейци" да дебаркират във Варна !
Прогнозата ми е, че ЦСКА ще стане шампион, когато победи Черно море на "Тича". Ще пътуваме за мача ! Там сме ! Очертава се хубав уикенд. По предварителни прогнози се очакват 3000 /три хиляди/ "Армейци" да дебаркират във Варна !
Лесната програма на ЧМ в първите кръгове свърши отдавна и на Гонзо му предстоят дербита със средняците Верея, Левски и Локо Пд за влизане в първата шестица.
Победа с 2 гола разлика и суха мрежа.
Победа с 2 гола разлика и суха мрежа.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Победата е много важна защото оставаме Левски на солидна дистанция.В дербито е желателно да сме с аванс от 7-8 точки за да играят задължително за победа, а точно този стил на Роси му е трудничък.
В техния форум има призиви за бойкот на мача по "морални" причини- не трябвало да ни легитимират.Пълни комплексари със самочувствие без покритие.
В техния форум има призиви за бойкот на мача по "морални" причини- не трябвало да ни легитимират.Пълни комплексари със самочувствие без покритие.
Много важен мач, но няма да е никак лесен, както доста хора се заблуждават. Победата е много важна и ако бъде постигната вече и на практика може да се говори за спечелване на титлата. Досега бяха само приказки. Иска ми се да е 0:2, но се страхувам,че ще стане 1:1.
Arsenal- a new era begins ! Again!...