Дери - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Дери - ЦСКА
azata написа:Чудя се вече за кой ли път се дънят нашите телевизии?Вместо да излъчат мача,те си запълват програмите с пълни глупости.Става въпрос за участието на Български отбор в Европа.Оправдания от рода,че нямало да има зрителски интерес са пълни глупости.Аз съм Левскар,но довечера искам да гледам ЦСКА,стискам палци за ЦСКА и пожелавам успех на ЦСКА-защото преди всичко съм Българин и милея за нашите отбори когато играят в Европа.
УСПЕХ АРМЕЙЦИ-РАЗМАЖЕТЕ ГИ ДОВЕЧЕРА ТИЯ...
Благодаря!!!

Значи щом има линк-ове за мача, все пак някъде ще се излъчва т.е. сигнал ще има. Остава да се надяваме някоя Българска ТВ да се наеме да го предава ??
pavi написа:Значи щом има линк-ове за мача, все пак някъде ще се излъчва т.е. сигнал ще има. Остава да се надяваме някоя Българска ТВ да се наеме да го предава ??
БНТ е нашето спасение

nedev30 написа:искам УЕфски в урупата !!!
Няма как сладур.Защото ние ще играем в групите на ШЛ ,а вие днес отпадате
мача днес е 1-0 за ДЕРИ.......ще има продължения.
разбирач написа:мача днес е 1-0 за ДЕРИ.......ще има продължения.
0:3 точен резултат
Дери ще се опитат в началото да нарпавят нещо и ще бъдат наказани

Няма как сладур.Защото ние ще играем в групите на ШЛ ,а вие днес отпадате[/quote]
Ей Емилчо до миналата седмица се правише че подкрепяш и ЦСКА и Морето но явно си си просто чиста свиня .
0:2 за ЦСКА
Ей Емилчо до миналата седмица се правише че подкрепяш и ЦСКА и Морето но явно си си просто чиста свиня .
0:2 за ЦСКА

Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
ЕМИЛ написа:nedev30 написа:искам УЕфски в урупата !!!
Няма как сладур.Защото ние ще играем в групите на ШЛ ,а вие днес отпадате
Ти си голямо лайно бе от 20 мача първа победа е за тва като видиж говедо и на снимка бой
според мен една класическа победа няма да е лоша
с гол на Муши,руи мигел и още някой
ЦСКА НАПРЕД В ГРУПИТЕ

ЦСКА НАПРЕД В ГРУПИТЕ