Мнениеот mike28 » 11 авг 2008 01:38
Относно трите ви полуфинала-мисля,че отговорих вече,но нищо пак ще го кажа-да за България е голямо постижение,но преди преди повече от 20 години,а сравнено с отборите които изброих -има какво още да учите.Ако не се обсъжда във форум наболял въпрос,къде трябва да стане? Не мисля,че е само ваш проблем,аз не искам такъв ЦСКА,аз не желая да чета и слушам подобни неща за който и да е клуб в България,малко ли са ни другите проблеми,че и в спорта,който уж трябва да ни радва да преобладават такива негативни неща? Никой в Б-я няма полза това което се случи на ЦСКА,зад това име не стои само футбол,стоят и много други спортове,всичко рефлектира по някакъв начин и на тях,да не би и работещите в Кремиковци да не ги касае ?
За да има някакъв шанс евентуалния нов собственик да промени нещата,то той трябва да прочисти клуба из основи,нещо което за последните 19 години не стана,така че шанса това да се случи сега е много малък за съжаление.
Всъшност зададох доста въпроси,интересното е,че отговор на нито един така и не получих.
П.П. Вижте пичове,повечето от вас почти не пропускат пост,в който да ни се подиграят за Батков,Боримиров,Сираков.Щом вие свободно обсъждате ръководството на Левски,не виждам какъв е проблема и аз да го правя с вашето,поне не ви се подигравам,явно при някой от вас думата "уважение" е просто изпразнен от съдържание израз.
Не мисля,че има в нашето първенство отбор с чист като сълза президент,така че проблема е общ за всички ни. И докато не го проумем това и не спрем да се цепим на оранжеви,виолетови и т.н. все така ще си я караме.Огледайте се,футбола много отдавна липсва от нашите терени,а вий сте тръгнали да се дърлите кой бил калъфка,кой свиня,кой турчин и какво ли още не....