Какво бих направил ако бях собственик на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Re: Какво би направил ако бях собственик на ЦСКА

Мнениеот CSKAfan » 10 авг 2008 23:52

mertezaker написа:Няма смисъл да се спори с левскар! Те си живеят в техен свят, с техни отбори, с техни класирания и купи!

С повечето левскари да, няма смисъл, но поне от мненията във форума му (на mike28) виждам, че е човек с ясно изразена позиция, и гледа реално на нещата, наистина всеки човек има различна гледна точка, а от всяка такава нещата се виждат по различен начин...
А със него има смисъл да се спори, или по-скоро да се обсъждат теми и въпроси, засягащи родния футбол. Във всичките му постове в темата не е казал нито едно грешно нещо, така че няма полза от стандартните реплики като говедо и т.н.
Мисля че този "спор" го печели той, защото и аз съм на същото мнение като него...
YNWA!

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Re: Какво би направил ако бях собственик на ЦСКА

Мнениеот Red Hot » 11 авг 2008 00:44

CSKAfan написа:
mertezaker написа:Няма смисъл да се спори с левскар! Те си живеят в техен свят, с техни отбори, с техни класирания и купи!

С повечето левскари да, няма смисъл, но поне от мненията във форума му (на mike28) виждам, че е човек с ясно изразена позиция, и гледа реално на нещата, наистина всеки човек има различна гледна точка, а от всяка такава нещата се виждат по различен начин...
А със него има смисъл да се спори, или по-скоро да се обсъждат теми и въпроси, засягащи родния футбол. Във всичките му постове в темата не е казал нито едно грешно нещо, така че няма полза от стандартните реплики като говедо и т.н.
Мисля че този "спор" го печели той, защото и аз съм на същото мнение като него...

Хайде да не си секундант на синия привърженик. Колкото до това кой печели или не, справката е красноречива с трите полуфинала за европейски турнири.

Колкото до темата, Душевадеца е абсолютно прав че тя си е само наш проблем. Това че се обсъжда във форум не е много обнадеждаващо, но дано новият собственик поне потърси и други източници на информация за бъдещето на клуба освен от дежурните лакеи.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Какво бих направил ако бях собственик на ЦСКА

Мнениеот mike28 » 11 авг 2008 01:38

Относно трите ви полуфинала-мисля,че отговорих вече,но нищо пак ще го кажа-да за България е голямо постижение,но преди преди повече от 20 години,а сравнено с отборите които изброих -има какво още да учите.Ако не се обсъжда във форум наболял въпрос,къде трябва да стане? Не мисля,че е само ваш проблем,аз не искам такъв ЦСКА,аз не желая да чета и слушам подобни неща за който и да е клуб в България,малко ли са ни другите проблеми,че и в спорта,който уж трябва да ни радва да преобладават такива негативни неща? Никой в Б-я няма полза това което се случи на ЦСКА,зад това име не стои само футбол,стоят и много други спортове,всичко рефлектира по някакъв начин и на тях,да не би и работещите в Кремиковци да не ги касае ?
За да има някакъв шанс евентуалния нов собственик да промени нещата,то той трябва да прочисти клуба из основи,нещо което за последните 19 години не стана,така че шанса това да се случи сега е много малък за съжаление.
Всъшност зададох доста въпроси,интересното е,че отговор на нито един така и не получих.

П.П. Вижте пичове,повечето от вас почти не пропускат пост,в който да ни се подиграят за Батков,Боримиров,Сираков.Щом вие свободно обсъждате ръководството на Левски,не виждам какъв е проблема и аз да го правя с вашето,поне не ви се подигравам,явно при някой от вас думата "уважение" е просто изпразнен от съдържание израз.
Не мисля,че има в нашето първенство отбор с чист като сълза президент,така че проблема е общ за всички ни. И докато не го проумем това и не спрем да се цепим на оранжеви,виолетови и т.н. все така ще си я караме.Огледайте се,футбола много отдавна липсва от нашите терени,а вий сте тръгнали да се дърлите кой бил калъфка,кой свиня,кой турчин и какво ли още не....

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 11 авг 2008 09:28

Виж сега Майки,може и да си прав за нещата които пишеш, но още от първия пост, вече си извън темата. Хващаш се за една думичка и си развиваш своя тема. Поне да беше дал някаква идея за това каквоби направил ако си собственник на отбора. Но ти започваш отново с това, кои са ни били собственници, как не са направили нищо за отбора, как Левски последните 20години имали по-големи успехи от нас. ТОВА НЕ Е ТЕМАТА. Всички знаем какво е било, но никой не знае какво ще бъде. А темата е точно за това. Или по-точно, какво би трябвало да направи евентуалният нов собственник, според мненията на привържениците.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 11 авг 2008 10:02

Виж сега пич,проблема е ,че хем не иска да се месят левскари,хем пише ,че сме от фк калъфка.Ако си беше спестил този израз,който е достатъчно провокативен,щях да си спестя и аз моя пост.Какво предложение да дам аз за президент,след като в бг няма един свестен.Който и да дойде,при тая корупция,надали ще има значение.Той нашия Батков не е цвете за мирисане и си го знаем.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 11 авг 2008 10:31

А сега да си дам моето мнение, за това какво бих направил ако бях собственик: Във връзка с ситуацията,която се получи през изминалите месеци със сигурност бих назначил или наел някой, който да е на Ти с финанси и счетоводство, за да вкара всичката документация в ред и да няма повече спекулации, около тази част. Следващата задача е обезпечаването на финансите. Тук също има варианти, чрез спонсорство, рекламодатели, абонаменти и др., стига всичко да е изрядно и добре премислено. Идва ред и на управлението в клуба. Остават тези, които наистина милеят за отбора и работят само за развитието му. Надявам се да се намерят такива или поне техни заместници. И спортната част. Екипа, който е сега има (според мен) добро виждане за окомплектоването и подготовката на отбора (с малки изключения), но трябва да се наблегне на завършващата част в атаката, или по-точно реализирането на създадените положения (визирам двата официални мача изиграни до сега - два гола от статични положения), било то с нови качествени попънения или по-добра концентрация и подготовка на наличните футболисти. И не на последно място бих сложил развитието на детско-юношеската школа, и най вече подобряване на спортната база и условията за развитие на младите таланти. Не мисля,честова се изчерпва всичко, но за да искаш нещо голямо, трябва да се поставят добри основи, а всичко друго ще дойде с времето. Това е от мен за сега. И само ЦСКА

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 11 авг 2008 10:46

mike28 написа:Виж сега пич,проблема е ,че хем не иска да се месят левскари,хем пише ,че сме от фк калъфка.Ако си беше спестил този израз,който е достатъчно провокативен,щях да си спестя и аз моя пост.Какво предложение да дам аз за президент,след като в бг няма един свестен.Който и да дойде,при тая корупция,надали ще има значение.Той нашия Батков не е цвете за мирисане и си го знаем.

Значи темата е какво би направил ти,ако си собственик, а не да даваш предложения на някой си (в преносен смисъл). А да не се месят левскари и аз не съм съгласен, стига да има нещо позитивно в идеите им. Знаем, че сегашните собственици не са чак толкова върли привърженици на отборите които представляват (даже не знам Митал дали въобще е привърженик на футбола). А за корупцията си мисля, че тя е навсякъде, даже със сигурност я има и в Англия, Испания, Германия а да не говорим за Италия. Тя е социално зло, но поне да се прави в разумни граници.

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 11 авг 2008 12:02

mike28 написа:Виж сега пич,проблема е ,че хем не иска да се месят левскари,хем пише ,че сме от фк калъфка.Ако си беше спестил този израз,който е достатъчно провокативен,щях да си спестя и аз моя пост.Какво предложение да дам аз за президент,след като в бг няма един свестен.Който и да дойде,при тая корупция,надали ще има значение.Той нашия Батков не е цвете за мирисане и си го знаем.

Майк е един от най-толерантните и интелигентни форум-исти ТУК!!Може да е левскар,но аз имам доста добри познати като него,с които може да се говори с аргументи и без нападки,и според скромното ми мнение е достоен за уважение. ;)
Само не мога да се начудя как може да си фен на Левски и Dream Theater едновременно!!-не се вързвай Майк :)

Апстола и ЦСКА - гордостта на България :ugeek:

Makedonec
Контакти:

Мнениеот Makedonec » 11 авг 2008 13:50

Бих закрил отбора за да не срами народа на тая страна пред цял свят.

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 11 авг 2008 14:21

Бих го регистрирал в Истанбул щото там му е мястото
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

Върни се в “ЦСКА”