8 кръг плейофи: Лудогорец - ЦСКА |20.05| 20:00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 8 кръг плейофи: Лудогорец - ЦСКА |20.05| 20:00ч.
Хикс от мен.... 2:2 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Лудогорец ще играят за публиката.Ако времето е слънчево и топло друго не трябва на бразилците.Мисля 4-0 ще е напълно нормален резултат.Не че червените са слаби....зелените са много добри.
Вълчан написа:Лудогорец ще играят за публиката.Ако времето е слънчево и топло друго не трябва на бразилците.Мисля 4-0 ще е напълно нормален резултат.Не че червените са слаби....зелените са много добри.
АХХАХАХАхХАХХаххаХАХАХА
Това ме разсмя следобедно хахахахахахха!
@ Виждам само празни места, публика не!

Teo написа:Вълчан написа:Лудогорец ще играят за публиката.Ако времето е слънчево и топло друго не трябва на бразилците.Мисля 4-0 ще е напълно нормален резултат.Не че червените са слаби....зелените са много добри.
АХХАХАХАхХАХХаххаХАХАХА
Няма да виждаш, разбира се. Ти си сляп, глух и си нула от рамената нагоре!

Иначе езика ти е развързан винаги. "Плямпа" думи, които идват от корема!

Повтарям: 4 - 0, ако Домусчиев не реши да накаже ръководители, и те приказливи като теб.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
krumeto написа:Teo написа:Вълчан написа:Лудогорец ще играят за публиката.Ако времето е слънчево и топло друго не трябва на бразилците.Мисля 4-0 ще е напълно нормален резултат.Не че червените са слаби....зелените са много добри.
АХХАХАХАхХАХХаххаХАХАХА
Няма да виждаш, разбира се. Ти си сляп, глух и си нула от рамената нагоре!![]()
Иначе езика ти е развързан винаги. "Плямпа" думи, които идват от корема!
Повтарям: 4 - 0, ако Домусчиев не реши да накаже ръководители, и те приказливи като теб.
Лудогорец сме ги праскали в Разград, така, че няма да им е за първи път да усетят вкуса на разгрома!

Не се напъвайте бе xора! - мача върви към 0:0, дай боже с приятен футбол и без ексцесии!
А то, в Лудогорец вече ще си правят шоу за титлата...футболистите ще са настроени празнично...Гришко-Белчевите, всеки мач са настроени "празнично"
...бе ритат си там момчетата, пък ако стане - стане!
На Домуса вече не му пука толкова за "гелосаната мастия със сюнет в село Дръндар"...щото, въпреки гела и сюнета, пак е шампион и...ще даде "свободно" на отбора...
Та така - ако влезе някое положение - влезе! - другото ще е забавление на терена и дано е такова, че да се получи xубав мач!
А Тео, си го знаем - мечти и желания, ма щото са безплатни
Тео, били сме Лудогорец, само със Стойчо Младенов начело!!! - и то точно, в Разград.
Ама къде е Стойчо, къде е физкултурника Белчев...То и Дермеджиев е физкултурник, ама си има сработен отбор от колеги бразилци
...А пък Гришката и Стоилов, не можаxа да изкарат насреща отбор от колеги португалци
...Пък и португалците са по-лежерни от бразилците!
И те така, Тео - чакай да се роди отново ЦСКА, със Стойчо или Ицко начело и може да бием Лудогорец...
А то, в Лудогорец вече ще си правят шоу за титлата...футболистите ще са настроени празнично...Гришко-Белчевите, всеки мач са настроени "празнично"

На Домуса вече не му пука толкова за "гелосаната мастия със сюнет в село Дръндар"...щото, въпреки гела и сюнета, пак е шампион и...ще даде "свободно" на отбора...
Та така - ако влезе някое положение - влезе! - другото ще е забавление на терена и дано е такова, че да се получи xубав мач!
А Тео, си го знаем - мечти и желания, ма щото са безплатни

Тео, били сме Лудогорец, само със Стойчо Младенов начело!!! - и то точно, в Разград.
Ама къде е Стойчо, къде е физкултурника Белчев...То и Дермеджиев е физкултурник, ама си има сработен отбор от колеги бразилци

И те така, Тео - чакай да се роди отново ЦСКА, със Стойчо или Ицко начело и може да бием Лудогорец...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Победа за ЦСКА. Лудогорец вече са отпускари , а червените ще искат да се докажат.
Да ставаш шампион...и хореографията ти да е насочена срещу ЦСКА. Комплексите на Домусчиев край нямат.
Re: 8 кръг плейофи: Лудогорец - ЦСКА-София |20.05| 20:00ч.
nosmoky написа:Да ставаш шампион...и хореографията ти да е насочена срещу ЦСКА. Комплексите на Домусчиев край нямат.
Това пък откъде го измисли?
Аз съм от Микре Юнайтед