20 кръг Черно Море - ЦСКА-София FT 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 20 кръг Черно Море - ЦСКА |19.02| 12:30ч.
Само Тича!3:1 и ги връщаме в първи клас..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- 1Neutralen
- Контакти:
Re: 20 кръг Черно Море - ЦСКА |19.02| 12:30ч.
2:0 за Черно Море срещу АДто на Литекс.
Re: 20 кръг Черно Море - ЦСКА-София |19.02| 12:30ч.
3:0 за Морето 

Преименуваният Литекс губи мача при всички случаи...
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Убеден съм, че всеки, който е дал прогноза тук, е запознат отблизо с качествата на двата отбора и подготовката, която са провели, и в никакъв случай не са се ръководили от фенски пристрастия.
Аз признавам, че Морето не съм го гледал. Очаквам много тежък мач.
Тегав мач
Очаквам да са наводнили терена и Мастията да им прати съдии
Трябва да ги биеме и вярвам в това.

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Altarf написа:Убеден съм, че всеки, който е дал прогноза тук, е запознат отблизо с качествата на двата отбора и подготовката, която са провели, и в никакъв случай не са се ръководили от фенски пристрастия.
[center]Морето бяха в Гърция,играха с ниско разредни тимчета за помпане на мускули май че головата им разлика беше 19:0 ,накрая се прибраха в България и бяха размазани преди 3-4 дни от Несебър с 1:4 . Представянето им ше бъде срещу Балчик. Взеха трима -четирима дървари от Чешко, камикадзето Балджийски и още един-двама по вкуса на Гонзалвеш. Тактически се знае как играят......при Гонзо развитие няма [/center] съставът от последният мач, това се очертава да бъде и в Каварна с изключение на един-двама Черно море: Шром, Сукуп, Николов, Станчев, Костадинов, Илиев, Паланков, Коконов, Цветков, Балджийски, Бакари /Михайлов, Георгиев, Кузма, Йосков, Минчев, Дюлгеров, Касабов/
- 1Neutralen
- Контакти:
Red joker написа:Тегав мачОчаквам да са наводнили терена и Мастията да им прати съдии
Трябва да ги биеме и вярвам в това.
Хаха, да бе с 15 точки зад нас сте и ще ви пращаме съдии. Ние си правим гаргара с вас.
Мачът си е 1 х 2. Отборът на ЦСКА ще е много различен от този от есента, сглобен е преди седмица, нямат никаква сработка. Много зависи от това как ще им тръгне мача. Като цяло си мисля, че резултатът зависи повече от Морето. Аз някакво сработване, евентуално, преди 5-6 мач тая пролет не очаквам. До тогава всеки мач си е непредвидим. Много зависи как треньорът ще ги проведе мачовете и дали може да накара отбора да го слуша.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!