Klaus_GT написа:Най-хубавото на този мач е, че както и да завърши, все ще е в полза на Левски
Ще победим с 3 - 0...
За да зарадваме Левски!

Обаче, ако Левски загуби, ще е В ПОЛЗА НА ДВА ОТБОРА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Klaus_GT написа:Най-хубавото на този мач е, че както и да завърши, все ще е в полза на Левски
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
kiril.a.d написа:Защо нова тема? - вече имаше такава, правилно ситуирана и с много мнения по нея....
Но и тук ще кажа - след новото смачкване и умората в Лудогорец, Ловешките от София могат да измъкнат нещо от този мач! - колкото и да са...разпилян и несериозно играещ отбор.
Pragmatichen написа:Щом коефициентът е 1.3, не съм много убеден, че Лудогорец ще бие.
Букитата не са толкова прости, не ги подценявайте, 1.3 е перфектната въдичка.
Според мен мачът е равен.
А и е последен мач от кръга...друг мач в събота няма, очаквам да не бъде 1-ца.
Всъщност, каквото и да стане, единственият шанс шампион да не бъде Лудогорец, е да бият Базел, да бъдат ангажирани цяла пролет в ЛЕ и по този начин да се отвори шанс за Левски.
Левскарите да се молят за победа над Базел, щото отпадне ли Лудогорец от ШЛ и въобще от ЕКТ, съсредоточат ли се само в А група, Левски няма никакъв шанс за титла.
А да не говорим, че мачовете за купата на Бг са точно след 6 мес, та и за тях нямат мисъл от Разград в момента.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Pragmatichen написа:Щом коефициентът е 1.3, не съм много убеден, че Лудогорец ще бие.
Букитата не са толкова прости, не ги подценявайте, 1.3 е перфектната въдичка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта