ППЛ 5-ти кръг: ЦСКА-София - Локомотив (Горна Оряховица)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ППЛ 5-ти кръг: ЦСКА - Локомотив (Горна Оряховица)
Моля не нарушавайте правилата на форума, изписвайте правилно имената на отборите. ЦСКА-София - Локомотив ГО е футболната среща, очаквам успех на новият ви треньор, който и да е. Коефициентите ще са интересни от 1,01 до 1,09 за победа на ЦСКА-София.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Апропо, към всички - мач на ЦСКА ще има, когато превюто го направи GOLEADOR! - както миналата година...
До тогава, моля всички спазвайте точка 9 от правилника, за правилно изписване името на отбора, а именно ЦСКА-София, срещу, когото и да било!
Иначе, моля модерацията да си изпълни задължението за премахване на тема-коментар...според Вашите правила!
До тогава, моля всички спазвайте точка 9 от правилника, за правилно изписване името на отбора, а именно ЦСКА-София, срещу, когото и да било!
Иначе, моля модерацията да си изпълни задължението за премахване на тема-коментар...според Вашите правила!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Re: ППЛ 5-ти кръг: ЦСКА-София - Локомотив (Горна Оряховица)
А мачът? - 0:0...0:1...1:1...без значение нов-стар треньор, тъй като се разбра, че вътре се играят вътрешни борби, за премахване на ЦСКА от ЦСКА-София
....

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Сега по темата-ше ги биеме,независимо кой ще е треньора 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Сега по темата-ше ги биеме,независимо кой ще е треньора
...бе аз помня Локо ГО да са били Литекс в Ловеч, та...въпреки че са домакински отбор, току се издънят и насред...люляците!

....бе, около "Армията" имаме ли люляци?

Бога ми, страшно ще стане и за Гришата, ако аз,ЦеСеКАря, ударя по неговия отбор!!! - така че, да се заема да чисти всичко...люлячно от ЦСКА!!! - иначе, много ще му намалеят..."животинчетата"

Вече почва да ми прекипява и това, с оставката на Ицко, прелива чашата!
3-0 за ЦСКА.
Извън темата - аз също съжалявам за Ицо Янев, независимо какви са били причините за неговата оставка. Искаше ми се да има повече търпение в изграждането на новия отбор, защото за да се случи нещо хубаво е нужно време, а сега моментът изглжда подходящ, за да си го дадем. Но промените така или иначе са част от живота на всеки спортен клуб.
Държането пък на някои фенове като ощипани госпожици, реагиращи на принципа "примък-отмък" по отношение клубната си отдаденост при смяна на треньор и (не)включването на определени футболисти в отбора, ми се вижда меко казано несериозна.
Извън темата - аз също съжалявам за Ицо Янев, независимо какви са били причините за неговата оставка. Искаше ми се да има повече търпение в изграждането на новия отбор, защото за да се случи нещо хубаво е нужно време, а сега моментът изглжда подходящ, за да си го дадем. Но промените така или иначе са част от живота на всеки спортен клуб.
Държането пък на някои фенове като ощипани госпожици, реагиращи на принципа "примък-отмък" по отношение клубната си отдаденост при смяна на треньор и (не)включването на определени футболисти в отбора, ми се вижда меко казано несериозна.
Последна промяна от кристи3 на 22 авг 2016 15:10, променено общо 1 път.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
- Yan_Bibiyan
- Контакти:
ММ1914 написа:Моля не нарушавайте правилата на форума, изписвайте правилно имената на отборите. ЦСКА-София - Локомотив ГО е футболната среща, очаквам успех на новият ви треньор, който и да е. Коефициентите ще са интересни от 1,01 до 1,09 за победа на ЦСКА-София.
Според модератор на форума (какъвто ти не си) ЦСКА и ЦСКА-София са еднакво верни, така че по-полека с удобните внушения от Герена! А и при изписване на участниците във футболен мач тиретата стават твърде много с вашата принципност за всеки друг, освен за вашия отбор.

Ако не вярваш, виж в темата за Възраждането на отбора - там си го пише черно на бяло и не е излязло от клавиатурата на някой като нас, а на онези, които следят за спазването на правилата. Само в твоята глава изписването с тире е единственото правилно. И какво правиш тук? Вашите нямат ли мач, нов собственик да чакат, глоби да плащат, някое наказание да бъде анатемосвано като тенденциозно? Напоследък съвсем го забравихте този ваш отбор - ако отида да го закрия, никой няма да усети, ей! Поне на мачовете му да ходехте, а то... скоро в публиката ще сядат треньорите и поддържащия стадиона персонал, за да има някой и там. Даже резервите ви ще се разгряват с бягане между седалките.

Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
Yan_Bibiyan написа:ММ1914 написа:Моля не нарушавайте правилата на форума, изписвайте правилно имената на отборите. ЦСКА-София - Локомотив ГО е футболната среща, очаквам успех на новият ви треньор, който и да е. Коефициентите ще са интересни от 1,01 до 1,09 за победа на ЦСКА-София.
Според модератор на форума (какъвто ти не си) ЦСКА и ЦСКА-София са еднакво верни, така че по-полека с удобните внушения от Герена! А и при изписване на участниците във футболен мач тиретата стават твърде много с вашата принципност за всеки друг, освен за вашия отбор.
Ако не вярваш, виж в темата за Възраждането на отбора - там си го пише черно на бяло и не е излязло от клавиатурата на някой като нас, а на онези, които следят за спазването на правилата. Само в твоята глава изписването с тире е единственото правилно. И какво правиш тук? Вашите нямат ли мач, нов собственик да чакат, глоби да плащат, някое наказание да бъде анатемосвано като тенденциозно? Напоследък съвсем го забравихте този ваш отбор - ако отида да го закрия, никой няма да усети, ей! Поне на мачовете му да ходехте, а то... скоро в публиката ще сядат треньорите и поддържащия стадиона персонал, за да има някой и там. Даже резервите ви ще се разгряват с бягане между седалките.
Моля-моля - този път се изправям в защита на модераторите! - виж как промениха заглавието на темата, след моята забележка: Вече не е ЦСКА - Локомотив (Горна Оряховица), а е ЦСКА-София - Локомотив (Горна Оряховица)!
....а след зимната пауза в първенството, може да доживеем да прочетем: Литекс София...срещу еди-кой си

Само едно жокерче за феновете на ЦСКА-София/Чавдар Етрополе-Литекс/
Локо Го са хора на Киро Гела,който е кумец на собственика на Локо Го,та в тоя ред на мисли как точно Гела ще се наведе на Гнома от Микре
Особено след любезностите за Оная зализана гелосана мастия
Грозно 0-0