ЦСКА София - Динамо Киев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА София - Динамо Киев
Отново сте объркали както емблемата, така и подфорума на Литекс с този на ЦСКА. Не знам защо го правите постоянно
. Има един единствен ЦСКА в Б група и не знам той да има контрола с Динамо Киев.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- ***cska***
- Контакти:
Та какво викаш има в "Б" група?
Нещо май си сънувал!

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Може само да пожелаем успех на преименуваният Литекс. 

ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
soilwork написа:Още 2-3 дни бъзици и след тва ,ще трябва да се примиритеkoisa написа:Отново объркахте подфорума. Темата е за подфорума на Литекс.
Преименувания Литекс си остава Литекс. И след 2-3 дена и след 2-3 години.
Все пак.. успех срещу Динамо, просто защото става дума за български отбор срещу чужд.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Резултата не е важен. Важно е Янев вече да започне да избистря основния състав и да им дава повече игрово време.
-
ГОНГ, от къде на къде използвате емблемата на автентичния ЦСКА за урода ЦСКА-София (София)? Марката и емблемата още не са закупени от тях, а другият отбор все още не е ликвидиран!
bubka написа:Отново сте объркали както емблемата, така и подфорума на Литекс с този на ЦСКА. Не знам защо го правите постоянно. Има един единствен ЦСКА в Б група и не знам той да има контрола с Динамо Киев.
Във ВПЛ ще участва дубъла на ЦСКА. За съжаление, просто няма технологично време ПФК ЦСКА АД да вземе лиценз. Може би евентуално за В група или по примера на Локо Сф. от А окръжна.
[center][/center] Вие май още не разбирате ,че следващата седмица ако няма представен план пред съда с разрешение от Финансовото министерство за разсрочване на задължения на АД-то в период от 30 години -старото дружество фалира !!! Няма А,няма Б ,няма В група !! Евентуално А окръжна от група ентусиасти със съвсем нов клубtodorov написа:bubka написа:Отново сте объркали както емблемата, така и подфорума на Литекс с този на ЦСКА. Не знам защо го правите постоянно. Има един единствен ЦСКА в Б група и не знам той да има контрола с Динамо Киев.
Във ВПЛ ще участва дубъла на ЦСКА. За съжаление, просто няма технологично време ПФК ЦСКА АД да вземе лиценз. Може би евентуално за В група или по примера на Локо Сф. от А окръжна.
Все ми се струва ,че Бранеков стоеше доста стабилно в защита.С Чорбаджийски направиха страхотен тандем.Незнам тия момчета от Литекс сигурно имат качества ,но не и самочувствие за да играят в ЦСКА.Срещу руснаците защита бе трагична.
Г.Ганчев спешно трябва да вземе централен защитник и ляв и десен краен защитник.Няма силен отбор без силна защита.
Г.Ганчев спешно трябва да вземе централен защитник и ляв и десен краен защитник.Няма силен отбор без силна защита.
Последна промяна от amoros на 10 юли 2016 14:01, променено общо 1 път.