Купа на България / Финал: Монтана (Монт.) - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
armeec93
Контакти:

Re: Купа на България / Финал: Монтана (Монт.) - ЦСКА (София)

Мнениеот armeec93 » 05 май 2016 12:09

35 хиляди и купа за ЦСКА! :twisted:
Кефа цена няма, ама струва пари!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 05 май 2016 12:25

Бием с 2:1 - Момчил и Преслав бележат!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 май 2016 13:01

Ще се въздържа от коментар .

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 май 2016 14:30

Пожелавам успех на Монтана заради Кокала и левскарите в отбора им. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 май 2016 14:40

И какво става? Значи за ЦСКА финала може да бъде на националния стадион, но Левски трябва да бъде пратен в Бургас който е много по близо до Варна от където е Черно Море. Не, че това е причина за загубата тогава защото сами се бихме, но се дразня. След всички глупости по този повод миналата година които се иговориха в наш ущъб тук по този повод, сега ЦСКА спокойно си домакинства на финала и никой не обелва дума за това. Нали имаше директива и разни такива неща? Иначе ми е все тая кой ще бие и не се наемам с прогноза. Щом Левски не е на финала, той слабо ме интересува.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 05 май 2016 14:47

СВОБОДЕН написа:И какво става? Значи за ЦСКА финала може да бъде на националния стадион, но Левски трябва да бъде пратен в Бургас който е много по близо до Варна от където е Черно Море. Не, че това е причина за загубата тогава защото сами се бихме, но се дразня. След всички глупости по този повод миналата година които се иговориха в наш ущъб тук по този повод, сега ЦСКА спокойно си домакинства на финала и никой не обелва дума за това. Нали имаше директива и разни такива неща? Иначе ми е все тая кой ще бие и не се наемам с прогноза. Щом Левски не е на финала, той слабо ме интересува.

Трябваше финала да е на ,,Армията,,, ама ония от БФС-то отново действат подмолно,.. нищо и така купата ще е червена ! Кой сега е №1 ?!!
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 май 2016 14:54

В интерес на истинста оше преди започването на турнира бе решено да се играе на националния .

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 05 май 2016 14:54

СВОБОДЕН написа:И какво става? Значи за ЦСКА финала може да бъде на националния стадион, но Левски трябва да бъде пратен в Бургас който е много по близо до Варна от където е Черно Море. Не, че това е причина за загубата тогава защото сами се бихме, но се дразня. След всички глупости по този повод миналата година които се иговориха в наш ущъб тук по този повод, сега ЦСКА спокойно си домакинства на финала и никой не обелва дума за това. Нали имаше директива и разни такива неща? Иначе ми е все тая кой ще бие и не се наемам с прогноза. Щом Левски не е на финала, той слабо ме интересува.

Стадиона е определен преди да се знаят финалистите

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 05 май 2016 14:55

Red_Pride написа:0-0 в редовното,Кокала е изпратен на трибуните след неправомерно отменен гол на Монтана.Опълчение в продълженията и вземаме купата след изпълнение на дузпи 8-)

'Баси страховития сценарий...

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 05 май 2016 15:46

Левскарите толкова издишате откъм аргументи от всякакво естество, че напоследък съвсем ви затресе параноята. ЦСКА спокойно ще си домакинства на финала, тъй като решението за стадион "В.Левски" бе взето още през септември, когато и баба Ванга да се казваш, едва ли би предположил, че точно ЦСКА ще се класира на този финал. В духа на твоята конспиративна теория е по-вероятно да допуснем, че някой е имал интимната мисъл, че до финала може да достигне един друг "гранд" от северните покрайнини на София, но криви са му излезли сметчиците :)

Върни се в “ЦСКА”