50 г. Христо Стоичков! ЧРД Ицо, бъди жив и здрав!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: 50 г. Христо Стоичков! ЧРД Ицо, бъди жив и здрав!

Мнениеот petko.h.markov » 08 фев 2016 10:16

Честит юбилей!Жив и здрав да е той и цялото му семейство!
До като играеше в ЦСКА не можах да го гледам на стадиона,защото имах много работа.Ще компенсирам на 20 май.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 08 фев 2016 10:26

БЪЛГАРИЯ има природни богатства,
БЪЛГАРИЯ има народ несломим.
БЪЛГАРИЯ има от всичко по много,
но ХРИСТО СТОИЧКОВ в само един!

Изображение

ЕЕЕ, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 фев 2016 10:46

Да е жив и здрав! Така и не успях да го гледам на живо в активните му години...
YA GUNNERS YA

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 08 фев 2016 10:53

Да е жив и здрав Ицо!
Най-популярният българин за всички времена, най-успелият футболист, най-обичания от едни и най-мразен от други. Винаги е доказвал, че е най-големия. Единственото за което съжалявам е, че е играл за "грешния" отбор :) :) :) Поздрави и на всички цесекари - смятам, че за тях спокойно днешния ден може да се обяви за национален празник.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 08 фев 2016 11:01

Да е жив и здрав гениалният ни футболист. Трябва да го обичаме такъв, какъвто си е. Едва ли скоро ще имаме подобен футболист. Гледал съм го много пъти на живо. Винаги е давал всичко от себе си за любимата си Барселона. Няма да го забравя в приложения мач, когато влезе на почивката при резултат 4:0 и "изкопа" тревата на Камп Ноу само и само напълно да унижи противника, вкарвайки му още три гола, правейки резултата 7:1. Още веднъж, Честит Юбилей Ицо. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=V4gxJF0aD-Y[/youtube]

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 08 фев 2016 11:21

Честит рожден ден на най-великия български футболист!!
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 фев 2016 11:25

Честит юбилей, Ицо!
Желая ти здраве и още много успехи в личен и професионален план!

Изображение
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 фев 2016 11:38

Честит юбилей на бат Ицо! :) И парите от бенефиса в касата на ЦСКА ако ти се откоца от сърчицето някой лев за спасението на любимия ти клуб, хич няма да е зле, бат Ице!
На мен лично ми писна да ви се кланям на тоя и оня, а в националния да играят играчи от Лудогорец, писна ми да ви се кланям, защото се погрижихте да няма друго златно поколение от егоизъм, защото искате вие да сте единствените и неповторимите! :lol: Писнало ми е да изчезва един по един българския спорт, а бате Ицо да коментира мексиканската клаусура, не българската А група или В група, където е любимият му отбор. Писна ми да загиват български клубове, а да се правят бенефиси разни измислени, само и само да ни напомняте, че сте съществували като ви забравим. Писна ми от изкуствената коса на Боби, от престъпните съдебни дела на бате Лече за присвояване на пари, писна ми от тапошника Гриша Ганчев, дето само дава празни обещания на редовия фен, а изпълненото на кота нула. Писна ми от търбухата на бат Венци, който дори не е от златното поколение, а все е там. Писна ми да се слагате на Кирчо Домусчиев, като че ли е чудотворната икона от Кръстова гора, писна ми от Лео Меси и Роналдо, които не са по-добри и от юбиляра бате Ице. Писна ми да се кланям на звезди, затова спирам точно на 50-тия ти юбилей, бат Ице, за да те засенча пак! :)

Обичахме истински и неповторимо, а вие не си мръднахте пръста, еня ви е само за тъпите си юбилеи, не и съвременния спорт! Направете нещо сега, от миналото ми писна! [offtopic]Моля, да не се трие това мнение, защото ми писна и да си спестяваме истината! Няма лоши чувства, просто ми е писнало, че никой т.нар. добър не го показва с делата си. Изчетох статиите за юбилея, хубави са, но ми писна от такива сълзливи минали истории. Искам нещо да направите сега, за да продължа да ви обичам и уважавам! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 фев 2016 12:00

Да е жив и здрав!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 фев 2016 12:13

Честит юбилей на Ицо! Достойният съперник винаги заслужава уважение и респект.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”