П.С.: Да не споменаваме колко време тия футболисти за 20 млн. не бяха вкарвали гол пролетта.
Kредиторите с иск за 22 549 282 лв.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Kредиторите с иск за 22 549 282 лв.
Футболистите на ЦСКА, на които не им се плащаше редовно още по времето на Томов, а и бяха с изтичащи договори доста от тях, стрували 20 милиона лева
А дори вече бяха продали Буш 
П.С.: Да не споменаваме колко време тия футболисти за 20 млн. не бяха вкарвали гол пролетта.
-
Achtung_Juden
Кой ги е оценил тия футболисти, ЧСИ ли?

Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.
PFC Litex написа:kiril.a.d написа:Achtung_Juden написа:Така не съм се смял одавна![]()
Като прочетох оценката на футболистите и си разлях кафето от смях
![]()
Забравили са да сметнат пропуснатите ползи от ШЛ
хм, добро подсещане, ама от 2008 г. до сега е изтекъл давностния срок
а оценката на футболистите не е правена от ЦСКА!
Я ни кажи сега, как се оценява един футболист и това да бъде неоспоримо доказателство в съда?
Както всяка движима или недвижима собственост, има си експерти с лиценз за оценители! Има и международна агенция за оценки на футболисти.
Не знам кой е правил оценката, но мисля в писмото беше упоменато...
Всеки случай, няма кой да се съгласи с вътрешна оценка от клуба притежаващ футболистите!!! - ако беше така, то само Тончи Кукоч щеше да е за 10 милиона и то евра, както беше поискал Томов за него
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Отпуснете се малко, идват светли Християнски празници.
От догодина кака Дора от Кърджали ще запретне ръкави и ще оправи нещата.
От догодина кака Дора от Кърджали ще запретне ръкави и ще оправи нещата.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Achtung_Juden написа:Кой ги е оценил тия футболисти, ЧСИ ли?![]()
глупав въпрос - ЧСИ няма право на оценки, а ползва вещи лица!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
-
Achtung_Juden
E добре де, кажи кой ги е оценил. Щото подозирам един човек, дето му викат Лупи.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.
- Captain Stottlemeyer
Само аз ли си мисля, че член 45 от Закона за задълженията и договорите няма нищо общо с конкретния казус и че личната (имуществена и наказателна) отговорност в случая се носи не от акционерите (мажоритарни и/или миноритарни) а от управителния и надзорния съвет на акционерното дружество ПФК ЦСКА АД съгласно Търговския закон и Наказателния кодекс!?...

П.П. И един от въпросните "виновници" - Милко Георгиев не е ли в съвета на директорите на новото дружество, учредено от микренския левент!?...

П.П. И един от въпросните "виновници" - Милко Георгиев не е ли в съвета на директорите на новото дружество, учредено от микренския левент!?...
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 18 дек 2015 13:09, променено общо 4 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- batmanlevski
- Контакти:
всичко е един цирк сътворен от Ганчев,Бойко и Пеевски да унищожат Левски и да вкарат на бързо цска в А група без да върнат откраднатите от държавата 60 000 000
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Achtung_Juden написа:E добре де, кажи кой ги е оценил. Щото подозирам един човек, дето му викат Лупи.
Лупи ли ги е оценил ?.. Леле. голем акъл си !
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Пълна нелепица е това писмо. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!