БФС и Канал3 ще поемат ли отговорност
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БФС и Канал3 ще поемат ли отговорност
Голяма простотия е ако наистина съществува разпоредба когато има мачове от А група да не се излъчват такива от В.Дали наистина има такава разпоредба и доколко тя е законна , хубаво е някой от юристите на БФС да разясни.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
bobo_13 написа:Какъв е проблемът? Цяла Бундеслига играе от 15.30 ч. местно време, вие сте тръгнали за В група да скачате. Сектор А е в сянка. Сектор Г си носят хартиени шапки и вода и това е. По-рано ги поливаха и с вода от маркучи....и сега ще е така.
Така е било винаги във В група, мачовете се играят винаги преди А група. В група е аматьорска и се съобразява с професионалните такива. Отделно трябва да се мисли и за играчите на Ботев, които в понеделник са си на работа -8 часов работен ден и трябва да се приберат по-раничко и да си починат.
Пич, ти сериозно ли ни сравняваш с Германия ?!?

ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
Има такава разпоредба понеже иначе никой няма да гледа мега дербитата от А фалшива коса група,
понеже се говори за други шампионати кога играят, там Манчестър Сити или Ман Ю, Ливърпул или Челси не ги е страх,
че Лийдс, Мидълзбро или Шефилд У играят по същото време.
Такава разпоредба си е дискриминация от където и да се погледне.
понеже се говори за други шампионати кога играят, там Манчестър Сити или Ман Ю, Ливърпул или Челси не ги е страх,
че Лийдс, Мидълзбро или Шефилд У играят по същото време.
Такава разпоредба си е дискриминация от където и да се погледне.
Кашчей написа:kiril.a.d написа:Кашчей написа:БФС ще поемат ли отговорност, че домакински мач на Ботев ще се играе в София, а не в Ихтиман, където му е мястото?
Опитай се някой път, да не бъдеш недоволен от хората, а от "овчаря" си....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
sirakov77 написа:bobo_13 написа:Какъв е проблемът? Цяла Бундеслига играе от 15.30 ч. местно време, вие сте тръгнали за В група да скачате. Сектор А е в сянка. Сектор Г си носят хартиени шапки и вода и това е. По-рано ги поливаха и с вода от маркучи....и сега ще е така.
Така е било винаги във В група, мачовете се играят винаги преди А група. В група е аматьорска и се съобразява с професионалните такива. Отделно трябва да се мисли и за играчите на Ботев, които в понеделник са си на работа -8 часов работен ден и трябва да се приберат по-раничко и да си починат.
Пич, ти сериозно ли ни сравняваш с Германия ?!?В Германия лятото е с продължителност една седмица
/ изключваме най-южната част на страната / , да не говорим, че на север ако стане 25 градуса и ходят на плаж
! Немислимо е да съпоставяш климата ни с техният! В Германия, ако продаваш климатици ще умреш от глад, те просто не използват такива! Казвам ти го от личен опит, е на днес съм по къс ръкав 21 градуса е !
Дори в момента температурите в Централна и Южна Германия са като нашите, та дори и по-високи. Да не говорим, че от 3 години като отида в Германия за по месец и все е адска жега, а в къщите си нямат климатици. Дори вчера приятел в Хайделберг ми се оплаква, че било над 35 градуса и ходели на ннякаква рекичка

А ти стига седя в Санкт Паули при червените фенери, ами бягай надолу към по-топлите части на Германия

Интериорни врати - Врати хармоника
България не е Англия или Германия където температурите са с 6-7 и повече градуси по ниски от българските. Затова и феновете на ЦСКА имат право да протестират когато са поставени в това безумно положение. Както щяха да протестират феновете на Левски, Ботев, Берое или Локомотив ако бяха на мястото на червените.
За мен общо взето извода е следния Домуса и Нова се опитват да се наложат над ЦСКА защото трябва да избиват едни пари дадени за излъчване на А група. в същото време Пеевски и Канал 3 от лакомия и простотия отказаха да дадът на Диема да излъчва мачовете и така да се избегне тези скандали и разправии.
За мен лично БФС трябваше да застане на страната на ЦСКА и да даде излъчването на мачовете на Диема срещу съответната сума заплатена на червените и отборите които ще играят срещу тях. За мен лично е безумие тарикатите от Канал 3 за 20 000 на година да излъчват всички мачове на един от популярните отбори в България. Но явно интересите на Пеевски седят над тези на няколко стотин хиляди българи и отборите
За мен общо взето извода е следния Домуса и Нова се опитват да се наложат над ЦСКА защото трябва да избиват едни пари дадени за излъчване на А група. в същото време Пеевски и Канал 3 от лакомия и простотия отказаха да дадът на Диема да излъчва мачовете и така да се избегне тези скандали и разправии.
За мен лично БФС трябваше да застане на страната на ЦСКА и да даде излъчването на мачовете на Диема срещу съответната сума заплатена на червените и отборите които ще играят срещу тях. За мен лично е безумие тарикатите от Канал 3 за 20 000 на година да излъчват всички мачове на един от популярните отбори в България. Но явно интересите на Пеевски седят над тези на няколко стотин хиляди българи и отборите
ЕМИЛ написа:Няма да ви стане нищо .Нали сте корави ултрасище превъзмогнете и тази директива. .
И на 50 градусова жега да играем , пак ще сме повече от вас на трибуните . Някои хора се страхуват , че ако мачовете ни се играят заедно с тия в елита , няма кой да им гледа цирка .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
samobotev написа:България не е Англия или Германия където температурите са с 6-7 и повече градуси по ниски от българските. Затова и феновете на ЦСКА имат право да протестират когато са поставени в това безумно положение. Както щяха да протестират феновете на Левски, Ботев, Берое или Локомотив ако бяха на мястото на червените.
Само че , нали се сещаш , че ЦСКА трябва да бъде унищожен , което не кореспондира с влизане на свежи пари в клубът .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
- Контакти:
Не знам какви са причините и основанията за този час на мача,но ако е от 17.30-18.00ч ще бъде по-добре за зрители и футболисти.Особено за зрителите,защото
при такива температури някои от тях стават "леко по-агресивни"
при такива температури някои от тях стават "леко по-агресивни"
Господа загрижени за здравето на публика и футболисти, къде бяхте през миналият сезон, за да се възмущавате и протестирате срещу времето, в което се играят мачовете от В група. Идеята на Канал 3 беше да предава мачове от всичките В групи, а сега предава само тези на ЦСКА-това справедливо ли е спрямо останалите отбори и дали не нарушава някой договор, ама за вас това са нормални неща, стига да можете да си поплачете, че все нещо ви е криво, а иначе сте горди армейци!?!
"Все за нещо ще намери да се начумери.
Ту му млякото горещо
ту пък друго нещо!
............"
"Все за нещо ще намери да се начумери.
Ту му млякото горещо
ту пък друго нещо!
............"
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?