"В"група IV кръг:Ботев (Ихтиман) - ЦСКА (София) FT 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

11_best
Контакти:

Re: "В"група IV кръг:Ботев (Ихтиман) - ЦСКА (София)

Мнениеот 11_best » 27 авг 2015 18:38

Ще си вземат поука от купата и нещата ще си дойдат по местата - 5-8 гола във вратата на Ихтиман.

Колкото до мача за купата - предлагам да подарим медицински пояс на вратарчето им преди мача, че трудно ще му издържи кръста да се навежда и да я вади от мрежата си.
Не знам дали трябва да картотекираме още две три деца като Антов, за да поиграят с мъжете. Безсмислен мач от спортна гледна точка. Но почти съм се навил да отскоча до Пазарджик в сряда за шоуто.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 28 авг 2015 02:31

Не би трябвало да имаме никакви проблеми. Ботев имат 3 загуби в първенството и с дузпи елиминират Костинброд за Купата. Предвид тежкия мач със Септември, ранният час и вече няколкото контузии очаквам нещо по-икономично между 0-3 и 0-5. Няма да се изненадам, ако отново видим В.Антов в игра и някой експеримент по крилата, предвид контузиите и лекия съперник. Дано и Р.Божилов се появи като резерва след треньорското "наказание". Кикарин, Бранеков, Й.Йорданов, Хазуров вероятно ще са титуляри за разлика от сряда, а аз се надявам да видим и П.Витанов, дори и като смяна.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 28 авг 2015 10:40

caci написа:На мен ми е интересно колко ли дузпи няма да дадат на ихтиманци.

Отговора е елементарен - колкото гола на ЦСКА, не зачетат, после, с толкова не дадени дузпи ще компенсират!

А мачът няма да е лек - чета че съдия от Кюстендил ще го свири, а това не е коректно, тъй като и Велбъжд ни е противник в групата! Пък...надявам се, не малко хора помнят, какъв мутренски град си беше Кюстендил ;)...
Иначе, при реална игра и коректно съдийство - 0:4
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 28 авг 2015 11:49

Всички на стадиона! Не е важно с колко ще бием, а да подкрепим момчетата!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 28 авг 2015 16:33

Преди това може да загреем и с някой друг познат рефрен в събота в Маймунарника :lol: Аз лично се почвам още от там :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fOg7mj1_-sk[/youtube]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 29 авг 2015 12:44

RockSeeker написа:Не би трябвало да имаме никакви проблеми. Ботев имат 3 загуби в първенството и с дузпи елиминират Костинброд за Купата. Предвид тежкия мач със Септември, ранният час и вече няколкото контузии очаквам нещо по-икономично между 0-3 и 0-5. Няма да се изненадам, ако отново видим В.Антов в игра и някой експеримент по крилата, предвид контузиите и лекия съперник. Дано и Р.Божилов се появи като резерва след треньорското "наказание". Кикарин, Бранеков, Й.Йорданов, Хазуров вероятно ще са титуляри за разлика от сряда, а аз се надявам да видим и П.Витанов, дори и като смяна.

Какво треньорско наказание е получил Радой Божилов? Аз се чудех защо не влиза в групата последните 2 мача, след като е от най - талантливите и добри играчи ...

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 29 авг 2015 13:52

HardWork написа:Какво треньорско наказание е получил Радой Божилов? Аз се чудех защо не влиза в групата последните 2 мача, след като е от най - талантливите и добри играчи ...

Това си е лично моя (и не само) интерпретация - затова е и в кавички. Просто не виждам друга причина да бъде оставен извън групата при положение, че имаме 3ма контузени по крилата, ако не за да бъде "нахокан" за прекалено индивидуалната си игра до момента. Янев си каза, че няма здравословни проблеми с него, а е треньорско решение, така че...

Бранеков няма да играе и утре, но травмата е лека, така че скоро ще е на линия. Маламов обаче ще е аут по-дълго от очакваното, ако се вярва на медиите - 2 месеца. Дотогова я сме още в Купата, я не...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 авг 2015 08:49

Не знам защо не коментирате престъпното решение да се играе мача на 35градуса жега и кой ще поеме отговорност ако от високите температури на някой фен или футболист му се случи нещо.Написах снощи коментар в сайта на Канал 3 и им зададах тези въпроси ,но веднага ми изтриха коментара,сега пак им написах,призовавам Ви под статията им за мача,там където са анонсирали че Марашлиев им е гост да покажем нашето отношение към тези които в желанието си да си вдигнат рейтинга са готови да минат през трупове,да не говорим че тези отбори са аматьорски и да ги караш да играят на такава жега е нарушение на законодателството на Р България.....Според БДС 14 776-87 допустимата норма на температурата на въздуха на постоянни работни места в работните помещения е не по-висока от 28 градуса - за лека и среднотежка физическа работа и не по-висока от 26 градуса - за тежка физическа работа. При определени условия тези стойности могат да нараснат до 31 градуса.

При работа на открито се използват основно организационни мерки за избягване полагането на труд в най-горещите часове, което може да стане чрез промяна на работното време....
Добре е да се предават директно срещи на ЦСКА по телевизията,но не и когато залогът е здравето на футболисти и фенове,нека от Канал 3 обявят и какви пари ще вземат двата отбора от този мач при тези условия,защото Канал3 при всяко положение ще спечели и рейтинг и от реклами.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”