И Спас Делев не е картотекиран за Лига Европа !!!!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: И Спас Делев не е картотекиран за Лига Европа !!!!!!

Мнениеот MuroCSKA » 26 юли 2009 13:05

Не си платил ти на някой друг. Стига глупости. Ето ти чети: http://www.bfunion.bg/Извънредно_заседание_на_СТК_3644.html А това, което си го постнал като доказателство ей сега мога да ти напиша и аз нещо такова.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 юли 2009 13:08

Човече там ли ще говори Делев за подобен проблем ? Че е малък , малък е , но ..........
Искаш ли да се регистрирам там като Борислав Михайлов и да каза , че изхвърлям Левски и ЦСКА от А група :lol:

antonio
Контакти:

Мнениеот antonio » 26 юли 2009 13:13

Muro, повярвай ми от все сърце искам Спас да е картотекиран, но в тоя линк дето си ми дал пишем че решението на СТК е че отменя трансферната забрана на ЦСКА - ок, но в същото време в това, което аз поствам, Спас казва че не е платено на Пирин, тоест тук проблема тук е още на ниво клуб клуб а не на ниво БФС. Надявам се все пак наистина някой друг да се е регнал като Спас Делев, въпреки, че като гледам снимките там едва ли...

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 26 юли 2009 13:17

antonio написа:Muro, повярвай ми от все сърце искам Спас да е картотекиран, но в тоя линк дето си ми дал пишем че решението на СТК е че отменя трансферната забрана на ЦСКА - ок, но в същото време в това, което аз поствам, Спас казва че не е платено на Пирин, тоест тук проблема тук е още на ниво клуб клуб а не на ниво БФС. Надявам се все пак наистина някой друг да се е регнал като Спас Делев, въпреки, че като гледам снимките там едва ли...

Виж, че пише на кои играчи не е дадена картотека....... Делев го няма там

antonio
Контакти:

Мнениеот antonio » 26 юли 2009 13:18

ами ако изобщо не е заявен, няма да го има...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юли 2009 13:23

antonio написа:хора и Спаско не е картотекиран, причината е, че не сме платили на Пирин :(

Това не е вярно :!: Бъди сигурен ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 26 юли 2009 14:05

Атаката срещу ЦСКА е тотална и тя не спира. Просто игнорирайте всякакви глупости на "сините услужливи писачи" :)
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
cska_15
Контакти:

Мнениеот cska_15 » 26 юли 2009 15:14

Абе на вас долкова ли Ви е мерак Спас да не играе бе. Е ще играе.

[offtopic]Тва му е facebook-a намерих го и го добавих в приятели и си писахме[/offtopic]
ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Потребителски аватар
gRizzley
Контакти:

Мнениеот gRizzley » 26 юли 2009 15:25

Нов шок разтърси ЦСКА. Нападателят Спас Делев не е картотекиран и няма да може да играе срещу Дери Сити в четвъртък в първи мач от 3-ия квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Причината е, че червените не са платили нито стотинка на Пирин за преминаването на нисичкия голмайстор на “Българска армия”, пише Блиц.

Така Делев със сигурност няма да може да играе срещу Дери Сити в четвъртък, тъй като изтече срокът от УЕФА за картотекиране.

Както е известно, преди няколко дни БФС отряза армейците за картотеки на тримата от Ботев – Тодор Тимонов, Николай Манчев и Апостол Попов. Изпълнителният директор на ЦСКА Пенко Пенков заяви, че ще сезира УЕФА и очаква служебни картотеки на тримата от европейската централа. На “Армията” се надяват да получат въпросните картотеки от УЕФА, за да може поне Тимонов, който е титуляр в състава на Любо Пенев, да излезе срещу Дери Сити.
Истина е няма да играе

Върни се в “ЦСКА”