Ще дам 10 лева на месец за мачовете на ЦСКА !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще дам 10 лева на месец за мачовете на ЦСКА !
Канал 3 си имат договор и за тази година и ще излъчват напълно безплатно.С нетърпение очаквам мегадербито Балкан Варвара - ЦСКА, много фаворити са катастрофирали във Варвара.Миналата година Балкан вкара 5 гола на Беласица само за 26 минути и 3 гола на Пирин ГД за 10 минути.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Tommi написа:Каква всъщност е идеята на темата?
Идеята е че мач на ЦСКА във В група,ще събира по голяма аудитория,отколкото Лудогорец-Славия примерно.
Към автора на темата, като не искаш да гледаш Лудогорец, Славия и други отбори, та ЦСКА с кого ще играе за да ги гледаш. Само питам.
- trokadero_
- Контакти:
И какво 10 лв за да се гледа ЦСКА на месец така ли ?
-
- Контакти:
BRF написа:Не бих давал на някаква си телевизия толкова пари,на ЦСКА бих дал!Всъщност ще давам за ЦСКА!
Ако пак има абонаментни карти ще си купя-така парите ще отидат директно в клуба.Относно темата тя е за хора,които
са много активни тук,но не стъпват на стадиона.
petko.h.markov написа:BRF написа:Не бих давал на някаква си телевизия толкова пари,на ЦСКА бих дал!Всъщност ще давам за ЦСКА!
Ако пак има абонаментни карти ще си купя-така парите ще отидат директно в клуба.Относно темата тя е за хора,които
са много активни тук,но не стъпват на стадиона.
Тази година ще е доста трудно посещението на такива като мене(от Бургас) за мачове!Най-близкия е във Велинград,което си е над 300км!Затова и аз ще си взема домакинска карта,пък ще видя на колко мача ще успея да присъствам!В Б група ще е друго!
Готвача написа:10 лв за мач от В група?Я отивай да ги гледаш на живо,ще ти излезе по евтино,а нас ни оставете да си гледаме "измислената" А група,за която се борехте със зъби и нокти да останете,правехте ми-ми на кого ли не,а сега се мъчите да ни обяснявате колко сте велики и как ТВ-те ще изгубят като ви няма.Джудж като ви докара отново на ръба на покрива с голи задници,друга песен ще запеете,ама нейсе. Сега се радвайте на възхода който ви очаква,мислете си за промоцията в профи футбола догодина и как няма да участвате там по знайни причини.Или все още има наивници,които си мислят че някой ще плати тези един Бог знае колко млн лева дългове?
Няма от какво да се оплаквате!Реално ще направим услуга и на всички други фенове!Не вярвам този платен канал да издържи!
-
- Контакти:
Да си кажа аз бих дал това е ясно. Но искам друго да попитам живо ме интересуват абонаментните карти за Армията. Лично аз Диема Екстра вече я махнах от програмата си с канали, аз дори не чета вече новини за друг отбор освен ЦСКА е да си призная от време на време поглеждам Левски (все пак са си ни вечния съперник) , не чета нито гледам никакви новини свързани с онзи делиормански тумор... камо ли да загледам техен мач. САМО ЦСКА
trokadero_ написа:И какво 10 лв за да се гледа ЦСКА на месец така ли ?
Ми да .Искаш ли да ти дам назаем ?
Давам и ще давам повече пари за БГ футбол, ако се наложи. Убеден съм че продуктът БГ футбол ще е в пъти по-качествен без "Великите грандове", изпаднали в пълна футболна и организационна недостатъчност. С удоволствие чакам Лудогорец-Славия, а честно да ти призная и Пирин-Монтана! Просто няма да ни липсвате....