БФС се подигра с ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_champions
Re: БФС се подигра с ЦСКА!
Мислите ли,че ще се справим без Тимонов и кой на практика може да го замести?Ако играе като атакуващ халф,може Иван Стоянов да го замести,Данчо Тодоров да е титуляр,Зехиров или Маркиньос на мястото на Тошко Янчев и готово,незнам.Какво мислите,какви са опциите пред Любо Пенев?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
kan1912 футболистите на Ботев не са получавали заплати от 6 месеца, като за "служебно" прекратяване на договор по вина на клуба и 3 месеца са идеални, футболистите са постъпили както трябва, защото БФС е в почивка и няма арбитраж.Аз толкова спортни сайта чета всеки ден, един път не сам видял от Ботев да са казали че ще им дадат дължимите пари.
Последна промяна от EviLooo на 24 юли 2009 19:44, променено общо 1 път.
"Синьото" БФС,"синята" УЕФА и "синята" ФИФА са виновни 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Много сте жалки и смешни бе чорбарчета...Все в чуждото канче гледате,все някой ви е крив,все нещо има...От ясно по-ясно-КАТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ЗА ТРАНСФЕРИТЕ И ДРУГИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ще се оправят нещата.Ся БФС-то ви било виновно.Ми идете и стачкувайте пред новите си собственици и потърсете сметка от тях.ЦСКА е продадена с всички пасиви и активи и явно са си направили сметката като са я купували,но май не са си я направили...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
-
ivan_kalev
- Контакти:
delqnski47 написа:Война БФС - ЦСКА, червените готвят мининг и съд срещу централата
Война между БФС и ЦСКА е на път да взриви футболната общественост. След като от централата отказаха да картотекират дошлите от Ботев Пловдив футболисти Николай Манчев, Тодор Тимонов и Апостол Попов, ръководството на червените ще обжалва решението пред Апелативната комисия и УЕФА. Освен това шефовете на червените ще заведат дело и ще поискат от футболната централа сериозна сума, за пропуснати ползи, при положение, че тимът отпадне от Европа. Разбрали за решението на БФС, феновете на червения тим веднага са започнали подготовка за митинг пред сградата на футболната ни централа.
Дано успеем да съборим сградата![]()
![]()
Та да падне върху вас и да се приключи всичко
няма ли да се появи някой цесекар , който поне да е запознат с казуса и да обясни нещата по компетентно, от това което съм чел грешката е на вашето ръководство , че е ползвало само и изключително граждански съд без да подаде изобщо документи за разтрогване, и БФС ги е страх да не стане гаф на ниво УЕФА, може и да не съм прав и в никакъв случай не се заяждам така че ако някой ще ме репликира нека е обосновано
- a boy named goo
- Контакти:
Очаквах тази новина, не ме очудва решението на ПФС (Подуенския футболен съюз). Докато гадината Михайлов е там, положението ще е такова, после защо сме били против него. Както и да е, между другото, одавана не бях плюл по ПФС, но ето, че отново ми създадоха причина.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Сега ръководството на ЦСКА трябва да атакува в съда направо лигитимността на БФС, т.е. как един не вписан от съда орган може да взима каквито и да било решения. Още по-малко такива, които не зачитат решение на български съд. След като играчите Тимонов и Манчев са имали да полуват 5 заплати и съда го постановява, след като играчите имат клауза в договора си подписана от тях и от Христолов,че всички недоразумения по техните договори са предмет на разрешаване от съда и те се обръщат към него, как така и с каква лигитимна юрисдикция се забранява на същите да практикуват професията си? Как така и по какви критерии се дава картотека на едни играчи с договори, а точно на тези не се дава при положение,че отношенията им с ЦСКА са същите като на останалите? 
Искам някое чорбарче да си напъне мозъка и да ми отговори - кой ще е виновен, ако при произволен резултат от мача в четвъртък, УЕФА види нещо нередно в тия картотеки и ви го тури 0-3 анално, в полза на Дери? Тогава пак БФС ще е виновно и пак ще е синьо, нали?
Как па не може да ви светне, че ви пазят в случая, че за пореден път работеха извънработно време, за да могат да оправят единствено вашите бакии, разни разписчици на хвърчащи листчета, никой друг отбор няма такива привилегии!
Как па не може да ви светне, че ви пазят в случая, че за пореден път работеха извънработно време, за да могат да оправят единствено вашите бакии, разни разписчици на хвърчащи листчета, никой друг отбор няма такива привилегии!
- POPCORN
- Контакти:
нищо ново под слънцето все гледат как да прецакат цска
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации