Нека наддаването започне сега ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dozz12

Re: Нека наддаването започне сега ...

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 18:10

dindan написа:
kambata написа:Че то това дето ще го създаде Божков няма да има нищо общо със старото цска. То си е в момента на Манджука. В един момент ще се окаже, че има две цската :lol: :lol: :lol:

На теб какво ти пука,гледай си отбора,и да не се окажете след другия сезон на мястото на ЦСКА-София

Ние приключихме с приликите. От сега нататък само разлики ще виждаш.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 20 юни 2015 18:12

Аман от хейтъри
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 20 юни 2015 18:13

Не се притеснявайте толкова за тв парите. И без ЦСКА ще има кой да гледа А група. ;) Малко ли са хората в червено дебнещи за провал на Левски? :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 20 юни 2015 18:13

Ми първо извинение от всички които ни плюха- без да станало факт и Браво че така се получи .Аз като фен ще ходя където мога и зави си от работата.Но искам да приканя всички да спрат тоя платен канал и сайтове др. Това го казва само и само някой хора да разберат какво е ЦСКА . За да може да видят разликата в телевизиите и сайтовете И всеки когато може да си облече фланелката или шала или да развей знамето над домат си .И САМО ЦСКА

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 20 юни 2015 18:14

dozz12 написа:Мислих си да напиша тема но размислих.
Тема за какво? За отбор от 4-та дивизия в България. Няма начин. Ще пиша тук във вече започната такава. Бюджет на ЦСКА ( прочетох в други сайтове не тук ) щял да бъде 6 000 000 лв на сезон. Ако е толкова, това са много пари. Три години по шест милиона. Това прави 18М. Без възвращаемост. Какъв финансов ферплей, какви пет лева. ОК да кажем има ферплей. Това са 18М в кофата. Ако се бяха дали тези 18М и с тях се бяха погасили 10М към НАП и някой други наложителни задължения ЦСКА можеше да си съществува, да играе в ЕВРОПА да взима пари от ТВ права за България и ЕКТ, да продава играчи. Да ама не. Сега ще се хвърлят ЕВЕНТУАЛНО за 3 години 18М лева и ще видим какво ще стане. 18М който няма как да се възвърнат за тези 3 години.

Има още един въпрос. Какво ще стане с истинското ЦСКА. Онова което ще фалира. То ще изчезне ли? Фалира и край? Ако е така значи ЦСКА изчезва. Това ще е краят. Новият ЦСКА ще е основан през 2015 г и ще е нула на нула. Знам, че всички цесекари ще си мислят друго но фактите са факти. Има вариант истинското ЦСКА да отиде да играе във В група. Е тогава ще гледаме цирк. ТОва което гледахме тези няколко години ще е нищо пред цирка който ще се заформи и ако онзи дебелият викаше смешно по телевизията "АЗ СЪМ ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА" то скоро това ще стане най-популярният слоган в България.

НЯМА, НЯМА ВЕЧЕ ЦСКА, ИМА САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ

САМО ЛЕВСКИ

Като мислеше да правиш тема, що не си направи а драскаш тук, освен това си имате форум.
18 млн не са загубени а ще бъдат вкарани в Армията и Панчарево, не си разбрал нищо от казаното и написаното до тук.
Бих посъветвал да се молиш за тези 3 години да сте успели да завършите сектора "красавец"-кабриолет...

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 20 юни 2015 18:15

Абе, казах ви аз, че няма начин в един момент тия двамата да не се скарат, ама пък то взе че стана още преди да има какво да делят... :lol:

Ако ми връзваше така и на Тото...

:|
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 20 юни 2015 18:15

Такаааа. В момента всички фенове на ЦСКА в последните години подкрепяха ЦСКА на МАнджуков. Това дружество си съществува още. Изведнъж всички скочиха да подкрепят някакво дружество дето още не е създадено. Странно. Отделно всички червени фракции писаха декларация миналата седмица, с която се обясниха в любов на Гриша Ганчев.
Днес Чезари и Дучето(2 пиявици отритнати от всички червени фенове), незнайно кой ги е упълномощил да преговарят за ЦСКА, застава и заплашват че всички щели да подкрепят само Божковото ЦСКА.

Че даже и сигурни, че ще вземат базите, при положение, че има клуб, който държи концесията.

И за капак самата тази тема се намира във форума на Гонг, който се отнася за МАнджуковото ЦСКА
Последна промяна от bobo_13 на 20 юни 2015 18:21, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 20 юни 2015 18:16

Момчета много съжалявам за вас, НЕ ЗА ЦСКА, за вас, като фенове!
Не се сърдете на никой, всичко това си го направиха само цесекари, НО НЕ ТАКИВА, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ЦСКА, а такива, които се кичат само с ЦСКА!
Грандовете не са КИЧ.
СБОГОМ ЦСКА!
ДОБРЕ ДОШЛИ НОРМАЛНИ ЧЕРВЕНИ ФЕНОВЕ!
Припознайте си отбор, но недейте да ни уверявате, че това е старото ЦСКА.

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 18:19

DidoManUtd написа:
dozz12 написа:Мислих си да напиша тема но размислих.
Тема за какво? За отбор от 4-та дивизия в България. Няма начин. Ще пиша тук във вече започната такава. Бюджет на ЦСКА ( прочетох в други сайтове не тук ) щял да бъде 6 000 000 лв на сезон. Ако е толкова, това са много пари. Три години по шест милиона. Това прави 18М. Без възвращаемост. Какъв финансов ферплей, какви пет лева. ОК да кажем има ферплей. Това са 18М в кофата. Ако се бяха дали тези 18М и с тях се бяха погасили 10М към НАП и някой други наложителни задължения ЦСКА можеше да си съществува, да играе в ЕВРОПА да взима пари от ТВ права за България и ЕКТ, да продава играчи. Да ама не. Сега ще се хвърлят ЕВЕНТУАЛНО за 3 години 18М лева и ще видим какво ще стане. 18М който няма как да се възвърнат за тези 3 години.

Има още един въпрос. Какво ще стане с истинското ЦСКА. Онова което ще фалира. То ще изчезне ли? Фалира и край? Ако е така значи ЦСКА изчезва. Това ще е краят. Новият ЦСКА ще е основан през 2015 г и ще е нула на нула. Знам, че всички цесекари ще си мислят друго но фактите са факти. Има вариант истинското ЦСКА да отиде да играе във В група. Е тогава ще гледаме цирк. ТОва което гледахме тези няколко години ще е нищо пред цирка който ще се заформи и ако онзи дебелият викаше смешно по телевизията "АЗ СЪМ ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА" то скоро това ще стане най-популярният слоган в България.

НЯМА, НЯМА ВЕЧЕ ЦСКА, ИМА САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ

САМО ЛЕВСКИ

Като мислеше да правиш тема, що не си направи а драскаш тук, освен това си имате форум.
18 млн не са загубени а ще бъдат вкарани в Армията и Панчарево, не си разбрал нищо от казаното и написаното до тук.
Бих посъветвал да се молиш за тези 3 години да сте успели да завършите сектора "красавец"-кабриолет...

Щото тука има червена мъка. При нас всичко си е ОК. Ела есента на Герена и ще видиш дали е готов.Опа извинявай, какво ще правиш на Герена, там се играят мачове от А група а на 'Армията" ще са от А Окръжна. Друго ниво сме вече. Но ... ако искаш да гледаш професионален футбол, заповядай.

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 20 юни 2015 18:21

ivaka написа:Момчета много съжалявам за вас, НЕ ЗА ЦСКА, за вас, като фенове!
Не се сърдете на никой, всичко това си го направиха само цесекари, НО НЕ ТАКИВА, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ЦСКА, а такива, които се кичат само с ЦСКА!
Грандовете не са КИЧ.
СБОГОМ ЦСКА!
ДОБРЕ ДОШЛИ НОРМАЛНИ ЧЕРВЕНИ ФЕНОВЕ!
Припознайте си отбор, но недейте да ни уверявате, че това е старото ЦСКА.

А феновете на Ботев и други отбори? Наистина няма да има общо по документи. Но за мен ще е ЦСКА, отстранявал европейски шампиони и всички легенди минали през него.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Върни се в “ЦСКА”