dozz12 написа:Мислих си да напиша тема но размислих.
Тема за какво? За отбор от 4-та дивизия в България. Няма начин. Ще пиша тук във вече започната такава. Бюджет на ЦСКА ( прочетох в други сайтове не тук ) щял да бъде 6 000 000 лв на сезон. Ако е толкова, това са много пари. Три години по шест милиона. Това прави 18М. Без възвращаемост. Какъв финансов ферплей, какви пет лева. ОК да кажем има ферплей. Това са 18М в кофата. Ако се бяха дали тези 18М и с тях се бяха погасили 10М към НАП и някой други наложителни задължения ЦСКА можеше да си съществува, да играе в ЕВРОПА да взима пари от ТВ права за България и ЕКТ, да продава играчи. Да ама не. Сега ще се хвърлят ЕВЕНТУАЛНО за 3 години 18М лева и ще видим какво ще стане. 18М който няма как да се възвърнат за тези 3 години.
Има още един въпрос. Какво ще стане с истинското ЦСКА. Онова което ще фалира. То ще изчезне ли? Фалира и край? Ако е така значи ЦСКА изчезва. Това ще е краят. Новият ЦСКА ще е основан през 2015 г и ще е нула на нула. Знам, че всички цесекари ще си мислят друго но фактите са факти. Има вариант истинското ЦСКА да отиде да играе във В група. Е тогава ще гледаме цирк. ТОва което гледахме тези няколко години ще е нищо пред цирка който ще се заформи и ако онзи дебелият викаше смешно по телевизията "АЗ СЪМ ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА" то скоро това ще стане най-популярният слоган в България.
НЯМА, НЯМА ВЕЧЕ ЦСКА, ИМА САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ
САМО ЛЕВСКИ
Като мислеше да правиш тема, що не си направи а драскаш тук, освен това си имате форум.
18 млн не са загубени а ще бъдат вкарани в Армията и Панчарево, не си разбрал нищо от казаното и написаното до тук.
Бих посъветвал да се молиш за тези 3 години да сте успели да завършите сектора "красавец"-кабриолет...