Eminem написа:Платете си дълговете, престъпници.
Значи отговор Г?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Eminem написа:Платете си дълговете, престъпници.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
dreben23 написа:Какви са ви очакванията?
А: ЦСКА фалира и по селата за домати и арпаджик?
б: В а група с чужд лиценз?
в: В а група с ново дружество и по милост от бфс?
г: о, чудо- ЦСКА ще си плати на НАП, мап и занзибар?
"Б" опция е невъзможна, как да гласуваме за нея?Залагам на В, но се оказва, че и тя не е възможна в опашката на въпроса ти?
Само пререгистриране на готов клуб, хресай ни някой да го затриваме, шивач, ама вземи игла губерка?
шивача написа:emokanar написа:Ако искат да се оправят, и да се отърват от всички негодници и паразити, верният отговор е А.
п.п. Но ако слушаме червеният гуру Стойчо Младенов, то пращането на червеният клуб при аматьорите, ще е нещо пред което и "фалита" на КТБ ще бледнее.
А защо а? Не е ли по-честно спрямо останалите клубове да се платят сметките?
abcdef написа:Има и пети вариант: ЦСКА умре але, але!
е) цска фалира и край, всички я забравят. Няма професионален, няма аматьорски, няма детски футбол - край.
viking22 написа:Какво печелят всички от махането от А група на ЦСКА и Локото.?-Левски -страхът от боя че падат от вечния съперник даже и Локото ги шамари яко последните години и базикане то че играем в друга група.Лудогорец -страхът че единствения отбор които подържа темпото го няма.Другите че се освобождава квота за европа. А какво ще загубите ще разберете много скоро.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта