ЦСКА - лятна селекция 2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Re: ЦСКА - лятна селекция 2015

Мнениеот russia » 19 май 2015 19:07

memnto написа:
GOLEADOR написа:3.Ако се класираме в зона Европа задължително да се вземе и лиценз за турнира.

Няма да се класираме за да не се налага да взимаме лиценз за там!

Вие наред ли сте бе? Ако завършим трети, как точно ще се "наложи" да ни дадат лиценз? Или покриваме изискванията или не ги покриваме. Според вас кое от двете е? :roll:
Решението е взето, просто още не е обявено.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 19 май 2015 19:10

Е ти кое не разбра - няма да се класираме - дебелия и Елека не искат да се класираме, защото класираме ли се и не получим лиценз (което е на 99% сигурно) ще им се стъжни!
И затова по-лесно е да не се класираме.

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 19 май 2015 19:28

Иначе Тео (изумен съм от него :lol: ) го е казал най-добре: като минат трусовете (дано да минат) тогава да се мисли...
И всичко започва от треньора...Любо Пенев не е дал никакви индикаций какво ще прави след края на месеца.
Ако остане (което ме съмнява) ще е най-добрия трансфер за вас.

ПП към автора на темата: това, което се случва в ЦСКА не са "леки сътресения"....нито на ЦСКА, нито на Левски са нужни ЕКТ

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 19 май 2015 19:32

cska_reborn написа:Не бива да се правят драми от някакви моментни сътресения, затова наред с всичко останало, можем да си обсъждаме и селекцията. ЦСКА винаги ще доминира в българския футбол, виждате дори в настоящата ситуация каква е посещаемостта на последните ни мачове. ;)

ЦСКА,селекция, доминация,...и МАНДЖУКОВ! Айде стига молим ти се,.. ти бъзикаш ли се?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 19 май 2015 20:36

Проблемът ви е, че в това ви състояние вече и селските младежи не можете да вземете, защото те не са толкова прости, че да ходят някъде да играят за здраве. Колкото до коментарите за класирания за Европа - това определено е най-добрият виц на фона на два вкарани гола за 3 месеца и 3-4 точки спечелени. Вадете си играчи от школата и ги развивайте, и без това скоро този отбор няма да се оправи!

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 19 май 2015 20:53

С оглед огромните дългове на тима, освен свободни агенти други играчи да вземате би било поредното погазване на правила и закони в държавата. Крайно време е да разберете,че правилата важат за всички!

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 19 май 2015 21:02

За селекция ще е добре да говорим,след няколко дни.Но на бърз поглед,аз лично съм против връщането на Делев,Гъргоров при новия бюджет е невъзможно,а и по-добре.Зехиров също е мираж,както казаха има здрав договор.За мен трябва да се погледне към голмайстора на Б група Янаки Смирнов,както и някои момчета от Монтана,но немога да назова имена.Маламов на мен не ми се нрави,предвид факта,че от Локо Пд отива в Хасково.Ясно е,че ще се следят хора с изтичащи договори.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 19 май 2015 21:15

Основните неща, от които се нуждаят Бг клубовете в момента са:
Левски - нов собственик, оправяне на стадиона(че станаха за смях с този сектор вече), свежи пари от спонсори и стриктна финансова дисциплина, треньор и играчи си имат.
ЦСКА - нов собственик, свежи пари(независимо как и откъде), треньор си имат, но играчи - не, нужни са им поне 8-9 нови попълнения, за да имат роля в първенството.
Литекс- оправяне на стадиона(наложително е нова тревна настилка), нов треньор, играчи си имат, пари също си имат, но с Балъков - толкова.
Локомотив Сф - оправяне на стадиона(по всички точки), няколко нови играчи, желателно нов собственик(Гигов не е човека, съжалявам), възможни са промени и в треньорския щаб.
Ботев Пд - относно стадиона, там всичко е ясно, казано е достатъчно, нови играчи са им нужни поне на 3-4 позиции(вероятно от школата на отбора), задължително свежи инвеститиции, Петър Пенчев се справя добре за момента и много спешна нужда имат от нов вратар, този, който пазеше с ЦСКА не става и за В група.
Славия - дано стадионът им се построи по-скоро, защото настоящият не приляга на клуб със 102 годишна традиция от столицата, знам, че Венци няма да се махне, но когато и да се махне, ще е добър момент за "белите", нужни са им няколко нови играчи, нов треньорски щаб и е желателно да не продават никого, защото за момента Славия е добре комплектован отбор за Бг стандарти, нужно е само малко да се подсили.
Лудогорец - стадионът им е ясна тема, пари и инвеститори не са им нужни - имат си, задължително им е нужен нов и кадърен треньор, Дерменджиев не става категорично, няколко нови играчи също ще освежат отбора, ще вдигнат конкуренцията между играчите и е добре да се продадат тези, които все още държат някаква цена, за да не стане като с Безяк.
Берое - пари си имат, стадион - също, нужно им е или да успокоят малко Хубчев, или просто да сложат нов и по-компетентен човек на поста му, с играчите особен проблем нямат, но е добре да не продават от настоящите, защото ще обезкървят отбора си за новата кампания.
Черно Море - там са нужни толкова нови неща, че дори да спечелят купата на Бг, и стадиона, и играчите, и треньора, всичко е за основен ремонт, задължително трябва да запазят Себастиян Ернандес, това момче "чува" играта и пипа добре топката и е жалко, че Лудогорец не го задържаха.
Другите отбори няма да ги коментирам, за да не става твърде дълъг поста ми.
Късмет на всички Бг отбори в ЕКТ желая това лято! :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 19 май 2015 21:19

Тик-Так1892 написа:За селекция ще е добре да говорим,след няколко дни.Но на бърз поглед,аз лично съм против връщането на Делев,Гъргоров при новия бюджет е невъзможно,а и по-добре.Зехиров също е мираж,както казаха има здрав договор.За мен трябва да се погледне към голмайстора на Б група Янаки Смирнов,както и някои момчета от Монтана,но немога да назова имена.Маламов на мен не ми се нрави,предвид факта,че от Локо Пд отива в Хасково.Ясно е,че ще се следят хора с изтичащи договори.

ТИ пък какъв си бе ! Хах, ужас ! Откъде ви намират... :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 19 май 2015 21:48

suni написа:
Тик-Так1892 написа:За селекция ще е добре да говорим,след няколко дни.Но на бърз поглед,аз лично съм против връщането на Делев,Гъргоров при новия бюджет е невъзможно,а и по-добре.Зехиров също е мираж,както казаха има здрав договор.За мен трябва да се погледне към голмайстора на Б група Янаки Смирнов,както и някои момчета от Монтана,но немога да назова имена.Маламов на мен не ми се нрави,предвид факта,че от Локо Пд отива в Хасково.Ясно е,че ще се следят хора с изтичащи договори.

ТИ пък какъв си бе ! Хах, ужас ! Откъде ви намират... :lol:

За разлика от няколко човека,аз съм безкористен привърженик на ЦСКА.Само бих ги попитал,дали надницата им е колкото на Руменчо Илиев?Защото и той днес избухна със една страно дебилна ''статия'',която приличаше по-скоро на лирическа минятюра в неправилен вид.Примирете се,че в ЦСКА за първи път има хора,които имат желанието и знанията да дигнат на крака този изстрадал славен клуб.Успокоителното е,че мнозинството привърженици не четат тези форуми,защото пропагандирате успешно връщането на най-долните крадции,които с оглед състоянието,в което оставиха клуба,може да се каже,че са равностойни на пернишките боклуци.Убедих се,че българина е много,много продажен и не обича нищо повече от келепира,независимо,че е в нищожен размер.Айде много ви здраве и знайте,че ЦСКА ще пребъде и коварните планове на Лупингите няма да се получат,просто истинските привърженици на ЦСКА,няма да го позволим.

Върни се в “ЦСКА”