Тишина на "армията"!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- lacho_trepacho
- Контакти:
Re: Тишина на "армията"!
Ей, хора кажете от къде ги намирате тези аватари с емблемата на ЦСКА и някой играч от отбора отгоре. Искам и аз!
[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

lacho_trepacho написа:Ей, хора кажете от къде ги намирате тези аватари с емблемата на ЦСКА и някой играч от отбора отгоре. Искам и аз!
от форума на ЦСКА, там в снимки, видео и аудио, и от там аватари на ЦСКА
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
- lacho_trepacho
- Контакти:
emi_cska написа:lacho_trepacho написа:Ей, хора кажете от къде ги намирате тези аватари с емблемата на ЦСКА и някой играч от отбора отгоре. Искам и аз!
Мерси много! (bow)
[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

emi_cska написа:lacho_trepacho написа:Ей, хора кажете от къде ги намирате тези аватари с емблемата на ЦСКА и някой играч от отбора отгоре. Искам и аз!
[offtopic]Чудни са аватарите-сянката на емблемата в една посока, на играчът отгоре-в друга

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:emi_cska написа:lacho_trepacho написа:Ей, хора кажете от къде ги намирате тези аватари с емблемата на ЦСКА и някой играч от отбора отгоре. Искам и аз!
[offtopic]Чудни са аватарите-сянката на емблемата в една посока, на играчът отгоре-в другада им имам и майсторите
[/offtopic]
[offtopic]Да ти е*а и говедото![/offtopic]

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
BGarmy написа:Кашчей написа:emi_cska написа:от форума на ЦСКА, там в снимки, видео и аудио, и от там аватари на ЦСКА
[offtopic]Чудни са аватарите-сянката на емблемата в една посока, на играчът отгоре-в другада им имам и майсторите
[/offtopic]
[offtopic]Да ти е*а и говедото![/offtopic]
Много мило от твоя страна, но би трябвало да си направиш труда и прочетеш повече написано от мен, преди да ме обявиш за говедо.Иначе съм възхитен от желанието ти за содомия

Нещо да съм сбъркал в критиката си за Drop shadow в аватарите?Тъпо е да имаш сенки в различни посоки на различните елементи в една картинка.Всеки, който поне малко се е занимавал с рисуване, ще ти каже това, ама ти, нали си "армеец" -имаш право да не си запознат със светлосенките, защото вие сте само светли, ярки.. направо блестите и във Фотошоп

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":