Лудогорец ощетява Ботев Пд и ЦСКА,къде е БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Лудогорец ощетява Ботев Пд и ЦСКА,къде е БФС

Мнениеот peliforewer » 23 мар 2015 22:45

bobo_13 написа:???? Как Лц е ощетил ЦСКА и Ботев????

Виждам, че за Анисе Лц е платил 200 К на Ботев и 375 К на търговско дружество записано в договора.....общо 575 000....остават някакви 25 000 евро
Това, че Ботев и ЦСКА не са се разбрали къде точно да отидат парите.....
За Хамза е платена цялата сума....само бонус за ШЛ не е платен...но сигурно има клаузи до края на шампионата ще бъдат платени

Кое е ощетяването????? Не виждам къде е проблема???

Да си жив и здрав ,щом не виждаш проблеми значи имаш проблеми със зрението,Джеджев каза че има проблеми,ама ти щом казваш че няма,вярвам ти.Само дето не знам що Лудогорец не превежда всичките пари на Ботев откъдето са взели Анисе,ами решили да отнемат правото на Ботев да се разплащат по договорите си.Явно наближава момента когато всички плащания в българския футбол ще се решават от Домусчиев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2015 22:50

peliforewer написа:
bobo_13 написа:???? Как Лц е ощетил ЦСКА и Ботев????

Виждам, че за Анисе Лц е платил 200 К на Ботев и 375 К на търговско дружество записано в договора.....общо 575 000....остават някакви 25 000 евро
Това, че Ботев и ЦСКА не са се разбрали къде точно да отидат парите.....
За Хамза е платена цялата сума....само бонус за ШЛ не е платен...но сигурно има клаузи до края на шампионата ще бъдат платени

Кое е ощетяването????? Не виждам къде е проблема???

Да си жив и здрав ,щом не виждаш проблеми значи имаш проблеми със зрението,Джеджев каза че има проблеми,ама ти щом казваш че няма,вярвам ти.Само дето не знам що Лудогорец не превежда всичките пари на Ботев откъдето са взели Анисе,ами решили да отнемат правото на Ботев да се разплащат по договорите си.Явно наближава момента когато всички плащания в българския футбол ще се решават от Домусчиев.

Вие платихте ли на Ботев или изчакахте НАП да ги запорира..а на Сливен..само си питам де, за изрядните...... 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 мар 2015 22:51

volf написа:Ами такъв е бил договорът който са сключили ЦСКА чрез Муранд Трейд със Ботев за Анисе и Лудогорец са го изпълнили буква по буква и точка по точка!
БФС е там където си беше и досега!
Това че в някои клубове когато сключват договори не мислят или го правят по специфичен начин не е проблем на Лудогорец!
А и специално за автора:
Това дали Лудогорец ще платят на някого и на кого, няма да излекува ничии комплекси, така че не хаби надежди около този казус!

Аз не мисля че Джеджев е по-прост от теб,щом и той е озадачен от този договор ,значи има нещо.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 23 мар 2015 22:54

Ама хич не е яко като ти реже някой паричките и те влачи с години, а? Томов като го прави с хиляди играчи, агенти и отбори не е проблем, но някаква мъглива ситуациика тук с някакви странични фирмички (нещо типично за Томов) и веднага рев с кървави сълзи! Не прави на другия каквото не искаш да ти правят на теб!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 23 мар 2015 23:01

Вече на няколко пъти се опитах да ви обясня каква е врътката тука когато ставаше въпрос за тези плащания, ама чуваемост-нанайси.
Домусчиев е платил парите дължими на Титаните директно на тях, а не първо на Ботев, нашите само по това могат да имат възражения.
Остава единствено да ни платят някакви малко евра по бонусите за лигата и още една малка сума, но общо взето Домусчиев квито пари е имал да дава ги е дал.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 23 мар 2015 23:02

peliforewer написа:
volf написа:Ами такъв е бил договорът който са сключили ЦСКА чрез Муранд Трейд със Ботев за Анисе и Лудогорец са го изпълнили буква по буква и точка по точка!
Това че в някои клубове когато сключват договори не мислят или го правят по специфичен начин не е проблем на Лудогорец!
А и специално за автора:
Това дали Лудогорец ще платят на някого и на кого, няма да излекува ничии комплекси, така че не хаби надежди около този казус!

Аз не мисля че Джеджев е по-прост от теб,щом и той е озадачен от този договор ,значи има нещо.

И аз мислея че не е прост Джеджев - прости са онези, които му се връзват!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2015 23:03

peliforewer написа:
А и специално за автора:

Да беше отговорил нещо за едни 800 бона дълг към Ботев, който задържахте..а и надали сте платили и в НАП?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 23 мар 2015 23:04

peliforewer написа:Да си жив и здрав ,щом не виждаш проблеми значи имаш проблеми със зрението,Джеджев каза че има проблеми,ама ти щом казваш че няма,вярвам ти.Само дето не знам що Лудогорец не превежда всичките пари на Ботев откъдето са взели Анисе,ами решили да отнемат правото на Ботев да се разплащат по договорите си.Явно наближава момента когато всички плащания в българския футбол ще се решават от Домусчиев.

Джеджев да си търси парите от това дружество. Когато ЦСКА е продавал Анисе на Ботев, са подписали договор. Явно при продажбата на Анисе от Ботев на Лц, пловдивчани са поискали част от парите да отидат към това дружество(явно Ботев е дължал пари на ЦСКА).....Лц са си спазали договора и са си платили. Ботев и ЦСКА да се разбират какви договори са подписвали. Да си питат Цецо Василев и Гърнетата какъв договор са сключвали.

А и самият Джеджев го казва "Ботев, когато е сключил договора с Анисе, с ЦСКА, има клауза, че при следващ трансфер се дължат - в един член пише - на ЦСКА, в друг - на друго търговско дружество." Е, Лц са изпълнили тази клауза, като са платили на ТД.....
Интериорни врати - Врати хармоника

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 мар 2015 23:15

Кашчей написа:
peliforewer написа:
Кашчей написа:
peliforewer написа:Предварително се извинявам ако някъде днес по форума се е обсъждала тази тема,но това което е казал шефа на Ботев Пд Джиджев за договора на Анисе с Лудогорец е скандално.Ботев продава Анисе,а пък от Лудогорец решили че трябва да плащат на някаква незнайна фирма ,а договора им е с Ботев.Ботев имат първоначално споразумение да преведат процент от евентуална продажба на ЦСКА,после се променя договора и вместо ЦСКА се вписва някаква друга фирма,това ако не плачи за проверка от компетентните органи,здраве му кажи......Дължимите суми по трансфери: "Ние за съжаление, не сме получили голяма част от трансферите на Хамза и Анисе. За Анисе са платени 200 хиляди евро, а 400 не са. Ботев, когато е сключил договора с Анисе, с ЦСКА, има клауза, че при следващ трансфер се дължат - в един член пише - на ЦСКА, в друг - на друго търговско дружество. Лудогорец ни уведоми, че влиза в тези отношения, и е платил на това търговско дружество, нещо, с което ние не сме съгласни. Лудогорец решиха спора, вместо да го развием по стандартни процедури. Те са платили на дружеството Муранд Трейд - 375 хиляди - пари, които ЦСКА си търси. За Хамза сумата по трансфера е платена, само бонусът за влизане в Шампионската лига не е платен. http://gong.bg/bg-football/a-grupa/61-o ... ari-321645

Ти си първият, който пуска за трети път тази тема. Успех!

Направил съм необходимото и съм се извинил предварително,нямах възможност да следя форума през деня,за разлика от някои "фундаментални" форумни герои,ако има друга подобна тема нека администраторите ги съберат.

Не става въпрос за"през денят"..аз също влязох във форума след 17 часа.
Въпросът е, че тази тема се разисква два пъти, и то доста активно, преди около два месеца. И тогава ли не си влизал?

Интервюто на Джеджев е от днес,затова коментирам,благодарен съм ти че четеш какво пиша,защото твоите коментари са толкова всеобхватни и пространни че съм решил като се пенсионирам да седна и да ги прочета,защото сега не мога.Когато пиша нещо,гледам да се опирам на фактите и си казвам и моето мнение без да го налагам,колкото до Сливен,сигурен ли си че не е платено лично на Лечков.Не знам защо мислите че ЦСКА е най-големият грешник в българския футбол и как си представяте около 40% от българите да останем без отбор,няма как да стане ,ние не сме Дунав Рс.Предупреждавам те, бях до тук тази вечер,лека вечер.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2015 23:21

peliforewer написа:
Кашчей написа:
peliforewer написа:
Кашчей написа:
peliforewer написа:Предварително се извинявам ако някъде днес по форума се е обсъждала тази тема,но това което е казал шефа на Ботев Пд Джиджев за договора на Анисе с Лудогорец е скандално.Ботев продава Анисе,а пък от Лудогорец решили че трябва да плащат на някаква незнайна фирма ,а договора им е с Ботев.Ботев имат първоначално споразумение да преведат процент от евентуална продажба на ЦСКА,после се променя договора и вместо ЦСКА се вписва някаква друга фирма,това ако не плачи за проверка от компетентните органи,здраве му кажи......Дължимите суми по трансфери: "Ние за съжаление, не сме получили голяма част от трансферите на Хамза и Анисе. За Анисе са платени 200 хиляди евро, а 400 не са. Ботев, когато е сключил договора с Анисе, с ЦСКА, има клауза, че при следващ трансфер се дължат - в един член пише - на ЦСКА, в друг - на друго търговско дружество. Лудогорец ни уведоми, че влиза в тези отношения, и е платил на това търговско дружество, нещо, с което ние не сме съгласни. Лудогорец решиха спора, вместо да го развием по стандартни процедури. Те са платили на дружеството Муранд Трейд - 375 хиляди - пари, които ЦСКА си търси. За Хамза сумата по трансфера е платена, само бонусът за влизане в Шампионската лига не е платен. http://gong.bg/bg-football/a-grupa/61-o ... ari-321645

Ти си първият, който пуска за трети път тази тема. Успех!

Направил съм необходимото и съм се извинил предварително,нямах възможност да следя форума през деня,за разлика от някои "фундаментални" форумни герои,ако има друга подобна тема нека администраторите ги съберат.

Не става въпрос за"през денят"..аз също влязох във форума след 17 часа.
Въпросът е, че тази тема се разисква два пъти, и то доста активно, преди около два месеца. И тогава ли не си влизал?

Интервюто на Джеджев е от днес,затова коментирам,благодарен съм ти че четеш какво пиша,защото твоите коментари са толкова всеобхватни и пространни че съм решил като се пенсионирам да седна и да ги прочета,защото сега не мога.Когато пиша нещо,гледам да се опирам на фактите и си казвам и моето мнение без да го налагам,колкото до Сливен,сигурен ли си че не е платено лично на Лечков.Не знам защо мислите че ЦСКА е най-големият грешник в българския футбол и как си представяте около 40% от българите да останем без отбор,няма как да стане ,ние не сме Дунав Рс.Предупреждавам те, бях до тук тази вечер,лека вечер.

След като отборът ви не е изряден, и по държавните правила и по правилата на организацията, чийто член е, трябва ли да бъде спонсориран с лиценз, само защото?!?

Евал съм ви тия 40% , след като за вас е важен не законът, а отборът, съществуващ в беззаконие!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”