ЦСКА-Ренова

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: ЦСКА-Ренова

Мнениеот a boy named goo » 18 юли 2009 15:15

sixtynine написа:
a boy named goo написа:Странно ми е какво ще кажат хората от Ринг ТВ сега, при положение, че предаваха контролите на Левски срещу Севойно и Черно море, толкова ли беше трудно да бъде излъчен днешния мач на ЦСКА срещу Ренова, още повече,че се явява представяне на отбора. :evil: :evil: :evil:

Няма как да е представяне.Все пак треньора ни е в Южна Америка :lol:

Ако кога ще е представянето, когато започнат официалните мачове ли, все пак досега не съм чул някой да е обявявал, че ще има някаква друга контрола. Именно затова беше уговорен този мач с Ренова, чрез него да бъдат представени новите ни попълнения.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 18 юли 2009 15:56

Гледам, че съвсем нормално се вълнувате затова, кога ще бъде представен официално отбора ви за новия сезон и се сетих как само преди 2-3 седмици се говореше и пишеше за мачове с Уигън, Кьолн....Май и при вас повечко се говори от страна на ръководството. То и нашия Ганьо не спира да прави някакви бомбастични изявления, а накрая нищо! Едно е сигурно - тази вечер ще играете с македонците! Но вероятно Пенев-младши ще направи всичко възможно за още един мач, тъй като до вашето участие в ЛЕ има цели две седмици..... Чета, че се вълнувате и от това, че двете контроли на Левски са били давани, а вашата сега няма да се излъчва от Ринг. Спомнете си, че първата контрола на Левски я даваха всъщност на запис, а не директно, а колкото до мача с Черно море - все пак играеха шампиона срещу третия от последния бг шампионат..... Все си мисля, че ако уредите още една контрола, ще бъде излъчена ;)

Потребителски аватар
lacho_trepacho
Контакти:

Мнениеот lacho_trepacho » 18 юли 2009 15:58

Определено това не е представянето на отбора. Чух, че то ще е през следващата седмица. Обаче не знам защо още няма повече информация за него.
Иначе определено не е честно да се дават на Лефски тъпите контроли, а на ЦСКА не. Ринг да си вземат бележка. Този мач щял да се играе на Българска Армия, докато представянето сигурно ще е на Националния (поне така се говореше) ;)
[center]Изображение[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 18 юли 2009 16:03

lacho_trepacho написа:Определено това не е представянето на отбора. Чух, че то ще е през следващата седмица. Обаче не знам защо още няма повече информация за него.
Иначе определено не е честно да се дават на Лефски тъпите контроли, а на ЦСКА не. Ринг да си вземат бележка. Този мач щял да се играе на Българска Армия, докато представянето сигурно ще е на Националния (поне така се говореше) ;)

:shock: :shock: :shock: Я кажи, как определи, че контролата ЛеВски - Черно море е тъпа, а цска- ренова не е?! :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 18 юли 2009 16:08

The deacon написа:
lacho_trepacho написа:Определено това не е представянето на отбора. Чух, че то ще е през следващата седмица. Обаче не знам защо още няма повече информация за него.

:shock: :shock: :shock: Я кажи, как определи, че контролата ЛеВски - Черно море е тъпа, а цска- ренова не е?! :shock: :shock: :shock:

Ренова са световна класа,недей така... :)
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 18 юли 2009 16:11

Добришките селяни и сините клоуни да си вървят във фермата и да не говорят глупости.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 18 юли 2009 16:14

Red_champions написа:Добришките селяни и сините клоуни да си вървят във фермата и да не говорят глупости.

Пич, какви сте вие че ще казвате кой, къде да изказва мнение?! Ти специално всеки ден си поне 10 пъти във форума на Левски с мнения, а понякога и теми пускаш!!! Е, на твоята логика какъв го дървиш в нашия форум?! Айде стига с простотиите!!!

Потребителски аватар
lacho_trepacho
Контакти:

Мнениеот lacho_trepacho » 18 юли 2009 16:15

The deacon написа:

Братле, не се шокирай. Просто такъв е израза. За мене като фен на ЦСКА ми беше тъпа, за вас не знам.
Иначе не е необходимо да е пряко предаването на контролата с македонците. Ако е както беше вашата с 20-ина минути закъснение пак ще съм доволен. :)
[center]Изображение[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 18 юли 2009 16:18

lacho_trepacho написа:
The deacon написа:
lacho_trepacho написа:Определено това не е представянето на отбора. Чух, че

Братле, не се шокирай. Просто такъв е израза. За мене като фен на ЦСКА ми беше тъпа, за вас не знам.
Иначе не е необходимо да е пряко предаването на контролата с македонците. Ако е както беше вашата с 20-ина минути закъснение пак ще съм доволен. :)

Аз пък да ти кажа честно, предпочитам изобщо да не гледам мач на запис! По-добре е да си го слушам по някое радио! Някак си не ми е интересно, когато знам какъв е крайния резултат...

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 18 юли 2009 16:22

Как ТВ-те ще се набутват да дават мач, който няма кой да го гледа.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”