Откъде дойдоха 19 милона за година и половина

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Откъде дойдоха 19 милона за година и половина

Мнениеот mistreated » 19 дек 2014 11:03

bobo_13 написа:
mistreated написа:
Е това обяснява всичко!

Беше си много добре, но се забърка с Томов в едни сделки и после.......духа супата. Но както и да е. Това си е негов пробле, МОите професионални качества са ги оценявали бившите ми работодатели, каакто и настоящия. Те не се обект на темата.

Напротив, обект на темата са. Защото се изказваш абсолютно неподготвен и търсиш сметка с тези свои изказвания. Когато ми обясниш как ще осчетоводиш задълженията по начина, който ти си написал, тогава ще ти приема твърденията за меродавни. Много, много по-вероятното е просто да ти се изсмея на "професионалните качества".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 дек 2014 11:07

mistreated написа:
bobo_13 написа:
mistreated написа:
Е това обяснява всичко!

Беше си много добре, но се забърка с Томов в едни сделки и после.......духа супата. Но както и да е. Това си е негов пробле, МОите професионални качества са ги оценявали бившите ми работодатели, каакто и настоящия. Те не се обект на темата.

Напротив, обект на темата са. Защото се изказваш абсолютно неподготвен и търсиш сметка с тези свои изказвания. Когато ми обясниш как ще осчетоводиш задълженията по начина, който ти си написал, тогава ще ти приема твърденията за меродавни. Много, много по-вероятното е просто да ти се изсмея на "професионалните качества".

За да ти обясня това, трябва да ти дам хляба си. Мисля си, че след като 15 години работиш това, сам може да се напънеш и да си обясниш как се скриват задължения от един баланс. И колко се плаща на консултанти да го направят.

А и аз не твърдя, че съм намалил задълженията на ЦСКА с 19 млн. лева......
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 дек 2014 11:10

bobo_13 написа:За да ти обясня това, трябва да ти дам хляба си. Мисля си, че след като 15 години работиш това, сам може да се напънеш и да си обясниш как се скриват задължения от един баланс. И колко се плаща на консултанти да го направят.

:) :) :)

Извинявай, че се опитах да ти "открадна хляба". Уникални глупости си написал, както виждам не можеш и да ги защитиш. Нямам идея какво работиш, доколко го работиш и дали някога си го работил. Най-вероятно си чул тук-там нещо и си мислиш, че си разбрал вселенската философия, но всъщност и мноооого далече от истината.
А щом "консултанти" ще ти скриват задълженията... Леле майко.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 19 дек 2014 11:13

Еи опаснисте сте се ЦСКА ви е в устата и акъла.Нали сме мижитурки защо се занимавате с ЦСКА.Занимаваите се с Левски-отбора на народа,Лудогорец-национална кауза,а вие сте се хванали за един второстепенен отбор пред фалит и с дългове.Стига.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 19 дек 2014 11:15

Venko123 написа:Теб какво те интересува? От къде идват милионите в Лудогорец? От къде идваха до скоро парите в Левски?

Защо да не питат хората откъде идват парите в ЦСКА? Нима вашите фенчета не се скъсаха да питат откъде идва това и онова е Левски и Лудогорец?
Нима трябва всички да сме завършили финанси "както се опитва да отклони темата модераторчето ви" за да коментираме подобни теми?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 дек 2014 11:18

mistreated написа:
bobo_13 написа:За да ти обясня това, трябва да ти дам хляба си. Мисля си, че след като 15 години работиш това, сам може да се напънеш и да си обясниш как се скриват задължения от един баланс. И колко се плаща на консултанти да го направят.

:) :) :)

Извинявай, че се опитах да ти "открадна хляба". Уникални глупости си написал, както виждам не можеш и да ги защитиш. Нямам идея какво работиш, доколко го работиш и дали някога си го работил. Най-вероятно си чул тук-там нещо и си мислиш, че си разбрал вселенската философия, но всъщност и мноооого далече от истината.
А щом "консултанти" ще ти скриват задълженията... Леле майко.

Отдай заслуженото на Дабъл Т, защото да генерираш приходи от 19 млн лева за година и половина с трансфери за 4 млн и публика под 3 000 на мач си заслужава наградата "Финансист на 2013/2014".

А колкото до консултантите.....в моята фирма е пълно с бивши счетоводители, някои от тях специализирали и международно право и работят като консултанти по точно такъв тип казуси....но не за България.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 19 дек 2014 11:20

Абе ти счетоводител на ЦСКА ли си та знаеш колко генерира.На това му се вика яд и завист ,а не компетентност.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 19 дек 2014 11:22

И то не толкова от Лудогорец,колкото от Левски.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 дек 2014 11:23

gergin написа:Абе ти счетоводител на ЦСКА ли си та знаеш колко генерира.На това му се вика яд и завист ,а не компетентност.

Не съм счетоводител на ЦСКА, просто чета интервюто на Тодоров, ходя на мачове на Армията и следя трансферите им.
КАзвам това което виждам
- за трансферите го има в интернет
- след като ходя на Армията виждам и колко хора има на мач и мога да си направя елементарната сметка като знам цената на билетите
- акциите бяха провал.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 19 дек 2014 11:25

Феновете на лудогорец ,не им пука за нашите финанси те се глозгат с нас по други теми.Само едно го...до може да се занимава с нас.Защото бушува злобата и зависта.Да бе разхождаш се по секторите и ги броиш.:)
Последна промяна от gergin на 19 дек 2014 11:26, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”