XIX кръг: ЦСКА - Черно море 3:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: XIX кръг: ЦСКА - Черно море
Надявам се да покажем по-добра игра от днешната, тъй като и съперникът ни според мен е по-труден от днешния. Личи си спад в играта ни, но поне се надявам нашите да се напънат и да спечелят последния си мач за тази година. Прогнозирам труден успех с 1-0.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Победа за ЦСКА без значение с каква разлика.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
1-1 и спора свършва.Ние сме най-истинския клуб в България.Моряцитееее!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- mad butcher
- Контакти:
DanielGeorgiev написа:цесекари, вие че сте болни мозъци такива сте, с това съм свикнал, но моля ви само за едно, не обсъждайте нещо което не сте гледали, както аз не обсъждам вашата игра, защото не ви гледам, безинтересни сте ми, "сори", а и не смятам да ви гледам, както вас, така и Левски, не защото ви мразя, не се издигайте в небесата. Има разлика между "омраза" и "безразличие". Бих гледал ваш мач, само ако е срещу Черно море, като предстоящия. Аз не ви обсъждам, не го правете и вие. Черно море играел само кюскане? Хора, при Станков .. може би, но сега .. ? Моля ви се, вижте ни, само един мач (примерно този срещу Берое във Варна, когато ги бихме 4-0, да цесекарчета 4-0, този Берое, който почти всяка година ви отнася в Стара Загора). Това което играем ние, не е анти-футбол, а комбинативен футбол. Играем в схема 3-5-2 и вие ни казвате "ще се наредите 10 отзаде". Ако нашата схема е "дефанзивна", вашата каква е? Защо трябва преди всеки мач, да говорите заучените си фразички, като ощипани госпожички. Защото нали знаете, какъвто отбора, такива и феновете, такъв и треньора. Лека вечер!
Толкова много думи,и нищо смислено.не се мъчи бре човече.
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Този от предната страница, който пише, че Берое били отнасяли ЦСКА всеки мач, да вземе да поотвори статистиката, където ще види, че за последните 20 години, Берое има една победа срещу ЦСКА и то за купата, ама нали трябва лае по форумите...Иначе по същество - евала на Черно море, който винаги скача здраво на всички и си е спечелил уважението на повечето фенове. Очаквам много тежък мач, особено ако терена е лош и температурите са под нулата. Смятам, че ЦСКА ще спечели минимална победа и заслужено ще зимува на върха.
Ако загубим точки от още едни средняци е време Стойчо да си ходи.Надявам се на 2-0 и мисля, че е абсолютно постижим резултат предвид класата на нашите играчи и тези на съперника.То си се вижда в таблицата де.
b0b1 написа:Ако загубим точки от още едни средняци е време Стойчо да си ходи.Надявам се на 2-0 и мисля, че е абсолютно постижим резултат предвид класата на нашите играчи и тези на съперника.То си се вижда в таблицата де.
И идва кой? И то зимата...Пичове, дайте да мислим малко.
И като си отиде Стойчо кой ще дойде ? Онзи дето правеше кълбета ли или Фичка Петрунова ?
Venko123 написа:b0b1 написа:Ако загубим точки от още едни средняци е време Стойчо да си ходи.Надявам се на 2-0 и мисля, че е абсолютно постижим резултат предвид класата на нашите играчи и тези на съперника.То си се вижда в таблицата де.
И идва кой? И то зимата...Пичове, дайте да мислим малко.
Дуци Симонович.