Чичо Митко:В ЦСКА има материал

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hater
Контакти:

Re: Чичо Митко:В ЦСКА има материал

Мнениеот hater » 04 авг 2008 14:58

swetozarg написа:а ти , levski4 , къде гледа невероятния левски - на някой от дербитата миналата година или на някой от славните ви победи през подготвителния период ли ? завършихте на 16 точки след нас , а така сте се захласнали по кризата в ЦСКА , че забравихте за вашия отбор . колкото до коментара ти за Пенев - моля те не ме карай да правя нелепи сравнения с вашия пейзан , защото когато Пенев е бил признат и за треньор , и за футболист вашия Ганьо " е бил в Ташкент " .
колкото до качеството на играта снощи - не забравяйте , че това е първи официален мач - спомням си и доста по грозни финали за тази купа .

Много си прав пич ;-) Ама зарежи левски4 - той едно си знае едно си пише - тъп е до посиняване ...
четох му досега коментарите .. повече от 2 думи поред няма без грешка .. а и какво искаш от човек, който пише на 6liokavica ?! :-)

А по темата - надали ще станем шампиони .. поне не и докато Сашо Томов е на АРМИЯТА. Миналата година станахме шампиони ВЪПРЕКИ него .. Според мен БОРАТ & Сашо биха направили страхотен тандем на Герена .. като добавим и главЪтЪ оВча .. ммм идилия ;))
"По-добре да не кажеш НИЩО, отколкото да кажеш НИЩО " - Римска поговорка

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 04 авг 2008 16:08

levski4, вие и без да сте изиграли официален мач, разправяш наляво надясно че ще играете в ШЛ, едва ли не ще я спечелите даже... :roll:
YNWA!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 04 авг 2008 16:27

Да, наистина има материал. Та този отбор е събран всичко на всичко от един месец. Какво искате вие, да играе като Ман.Юнайтед ли? Само си спомнете до преди два дена, какво пишеха всички. ЦСКА ще се бори за да не изпадне, Левски и Литекс ще се борят за шампионата, Литекс ще победи с 8-0,9-0 и т.н. Че, чак и букмейкърите бяха сложили ЦСКА с двуцифрен коефициент за спечелване на титлата. Да ама сега го свалиха на 4.50 - защо ли? Всички пишат, че Литекс не са играли нищо. Ами има една стара приказка,че играеш толкова колкото ти позволи противника. Явно има материал в тези момчета, щом като не позволиха на сочения за фаворит и потенциален шампион, отбор на Литекс, да покаже какво може. А относно играта на ЦСКА,че не са играли кой-знае колко, само ще припомня как миналата година всички говореха абсолютно същото, а в крайна сметка ЦСКА завърши без загуба и със 16т. преднина.

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 04 авг 2008 17:12

CSKAfan написа:levski4, вие и без да сте изиграли официален мач, разправяш наляво надясно че ще играете в ШЛ, едва ли не ще я спечелите даже... :roll:

Явно,освен че не можете да пишете,не можете и да четете-никъде не съм писал,че вече сме в ШЛ,бъркаш ме с някого!По-скоро вие след един безумно слаб мач,при това без никакво значение,започнахте да пишете,че пак сте шампиони,че ще мачкате....От къде ги вадите тези изводи и тази увереност,не ми е ясно!Аз съм обективен-гледам футбол повече от 30 години и никога няма да кажа,че сме в ШЛ преди да сме влезли!!!

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 04 авг 2008 17:48

Ооо попадал съм поне на 2-3 коментара от ТЕБ за ШЛ тази година, но не знам темите на изуст, не искам да ги търся щото като гледам ти си от онези които пишат повече за ЦСКА от колкото за техният клуб, но така е, всеки има различни комплекси...
YNWA!

CSKAFan1
Контакти:

Мнениеот CSKAFan1 » 04 авг 2008 18:30

Ало, levski4, обективния. Имам един въпрос към теб и всеки друг левскар, който прочете това нещо:
- Ако, хипотетично, 25 на 100%, и тем подобни, през започващото първенство, по някаква причина, дори и минимална да е, CSKA стане отново шампион, вие - левскарите и конкретно Тотор Батков какво ще измислите този път за да се оправдаете? Кой този път ще ни помогнал - Европейския съюз ли? Свирките на съдиите? Или това че сме играли с 11 играчи, а това е "позор", защото сме трябвало излезем с трима, примерно? Или 16 точки разлика са малко, та трябва да ви одрусаме с по 30 точки разлика, за да кажете чак тогава - ебати и нещастниците сме?
И като си толкова обективен, кажи ми Левски не е ли ебати и късметлията в евротурнирите?
Примери искаш ли? - Първата ви ШЛ - ако не беше скандала с подкупите в Италия, щяхте да играети за влизане с Фиорентина, мой човек. Ако не беше скандала с CSKA щяхте да играете единствено на някоя сватба. т.е. вие само чрез скандали може да вървите напред.
И като си толкова обективно копеле - кой силен Европейски отбор в последните години е паднал от Левски?
Е, ние не продължихме, но поне го бихме. За последните 10 години може и да е единствения ни гранд, но пак водим пред вас. Жокерче - Ливърпул, и забележи - в центъра на Англия. БЕЗЦЕННО.

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 04 авг 2008 21:48

CSKAFan1 написа:Ало, levski4, обективния. Имам един въпрос към теб и всеки друг левскар, който прочете това нещо:
- Ако, хипотетично, 25 на 100%, и тем подобни, през започващото първенство, по някаква причина, дори и минимална да е, CSKA стане отново шампион, вие - левскарите и конкретно Тотор Батков какво ще измислите този път за да се оправдаете? Кой този път ще ни помогнал - Европейския съюз ли? Свирките на съдиите? Или това че сме играли с 11 играчи, а това е "позор", защото сме трябвало излезем с трима, примерно? Или 16 точки разлика са малко, та трябва да ви одрусаме с по 30 точки разлика, за да кажете чак тогава - ебати и нещастниците сме?
И като си толкова обективен, кажи ми Левски не е ли ебати и късметлията в евротурнирите?
Примери искаш ли? - Първата ви ШЛ - ако не беше скандала с подкупите в Италия, щяхте да играети за влизане с Фиорентина, мой човек. Ако не беше скандала с CSKA щяхте да играете единствено на някоя сватба. т.е. вие само чрез скандали може да вървите напред.
И като си толкова обективно копеле - кой силен Европейски отбор в последните години е паднал от Левски?
Е, ние не продължихме, но поне го бихме. За последните 10 години може и да е единствения ни гранд, но пак водим пред вас. Жокерче - Ливърпул, и забележи - в центъра на Англия. БЕЗЦЕННО.

Веднага ти отговарям,че силен отбор,който сме побеждавали е "Олимпик"/Марсилия/,а за разлика от вас и продължихме след това!

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 04 авг 2008 23:47

Сравняваш Олимпик със Ливърпул(на Анфийлд)... наистина нещо ти има :?
YNWA!

Върни се в “ЦСКА”