Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???
Аз пък ще си подкрепям Стяуа, защото от години съм с този отбор и няма една изкуствено създадена кауза да промени това.
boabbb написа:Станахме трима ( щях да пиша двама, ама и батмана е влязъл в съглашението)
Пълна подкрепа за Стяуа в мача.
Имате глас и от мен за Стяуа .
Определено ще са гости лудогорец в реванша... 

Вие може да сте харизми, маризми и други, ама днес футбола е пари, пари и само пари. Който ги има играе плейофи за ШЛ, който ги няма реве по форумите. С какво Домусчиев е повече противен от Батков, Томов, Василев или Гигов не виждам. Просто човека завъртя пари от футбола и си щрака с пръсти. Ако беше президент на вашите отбори да сте се сцепили да му правите свирки след тези успехи, ама понеже налива пари в по-скромен отбор, давайте да го плюем. Имам съмнение , че му е през дедовия от мнението на запалянковците на чуждите отбори.
Стяуа изкараха невероятен късмет да са домакини и в двата мача.

Запазили са 2700 билета за мача в Румъния. Какво мислите, ще има 2700 празни места или въпросните места ще бъдат попълнени по добре познатата схема с платени "фенове"?
LOKOMAN написа:Вие може да сте харизми, маризми и други, ама днес футбола е пари, пари и само пари. Който ги има играе плейофи за ШЛ, който ги няма реве по форумите. С какво Домусчиев е повече противен от Батков, Томов, Василев или Гигов не виждам. Просто човека завъртя пари от футбола и си щрака с пръсти. Ако беше президент на вашите отбори да сте се сцепили да му правите свирки след тези успехи, ама понеже налива пари в по-скромен отбор, давайте да го плюем. Имам съмнение , че му е през дедовия от мнението на запалянковците на чуждите отбори.
А защо се моли да му пълним националния миналата година,нали не го интересува!???

Venko123 написа:LOKOMAN написа:Вие може да сте харизми, маризми и други, ама днес футбола е пари, пари и само пари. Който ги има играе плейофи за ШЛ, който ги няма реве по форумите. С какво Домусчиев е повече противен от Батков, Томов, Василев или Гигов не виждам. Просто човека завъртя пари от футбола и си щрака с пръсти. Ако беше президент на вашите отбори да сте се сцепили да му правите свирки след тези успехи, ама понеже налива пари в по-скромен отбор, давайте да го плюем. Имам съмнение , че му е през дедовия от мнението на запалянковците на чуждите отбори.
Тези, които си ги изредил най-малкото не са комплексирани смешници.
Съмнението ти, че му е през дедовия за мнението на другите отбори не е правилно.
Интересува го и то много тоя комплексар долен...
Не подценявайте финансовите възможности на Домусчиев. Бизнеса му е в реалната икономика и гореизброените президенти не могат да му стъпят на малкия пръст. Само Гриша Ганчев му е от ранга в момента. В някой моменти и горните босове имаха финансовите му възможности ( ерата Чорни, парите на Кремиковци, на КТБ, първите години на Гигов) но се наакаха тотално за разлика от него. Той когато и да излезе от футбола ще е на плюс. Хората с парите едва ли страдат толкова много от комплекси, по-скоро си казва нещата на глас и оттам го намразват, но това си е негов проблем. Просто в момента Лудогорец като организация и потенциал са далече пред всички останали отбори.
LOKOMAN написа:Вие може да сте харизми, маризми и други, ама днес футбола е пари, пари и само пари. Който ги има играе плейофи за ШЛ, който ги няма реве по форумите. С какво Домусчиев е повече противен от Батков, Томов, Василев или Гигов не виждам. Просто човека завъртя пари от футбола и си щрака с пръсти. Ако беше президент на вашите отбори да сте се сцепили да му правите свирки след тези успехи, ама понеже налива пари в по-скромен отбор, давайте да го плюем. Имам съмнение , че му е през дедовия от мнението на запалянковците на чуждите отбори.
Напротив интересува го. Като всеки човек с комплекс за малоценност той иска всичко да започва и да свършва с него и не понася тези, които са срещу него. Защо иначе обяви фирмата си за национална кауза и обвини всички, които са срещу него в национално предателство? А колкото до имената които си изредил, те поне показват уважение към опонента си, нещо което не помня да съм виждал от който и да е футболист, треньор или шеф в лудогорец.
Смешни и жалки сте всички, които ще викате за Стяуа, Лудогорец може да са всякакви, но са български отбор, и за какви нагласени мачове говорите като мачкат и в Европа. Трябва да сте слепи, че са с по 2 класи над всички други наши отбори и само пискате, вместо да се радвате за тях, ами ако не бяха те, какво правим в Европа??? Ще бъдем като македонците и андорците! Айде малко се вземете в ръце и разсъждавайте реално 

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат