Якуб Дивиш - фен тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mertezaker
- Контакти:
Re: Якуб Дивиш - фен тема
Дано задържи нивото си, но и аз съм силно впечатлен от изявите му в първите мачове
-
angelofdeath
- Контакти:
Ако Дивиш продължава да се представя по-този начин ще имаме стабилен вратар за години напред. Още срещу Берое ми направи добро впечатление, а с Левски затвърди мнението ми. Стабилен, играе добре с крака и не поема излишни рискове. С няколко думи играч, който няма да те подведе, заради самочувствие или лигавщина. Не ми се мисли ако Мболи не бъде продаден и се върне. Просто ще остане резерва. Радвам се много, че Стойчо намери Дивиш, защото добрите вратари и то за пари са кът. Определено най-добрия трансфер за сега!
angelofdeath написа:Ако Дивиш продължава да се представя по-този начин ще имаме стабилен вратар за години напред. Още срещу Берое ми направи добро впечатление, а с Левски затвърди мнението ми. Стабилен, играе добре с крака и не поема излишни рискове. С няколко думи играч, който няма да те подведе, заради самочувствие или лигавщина. Не ми се мисли ако Мболи не бъде продаден и се върне. Просто ще остане резерва. Радвам се много, че Стойчо намери Дивиш, защото добрите вратари и то за пари са кът. Определено най-добрия трансфер за сега!
Той ако продължи с този невероятни игри дето прави, зимата ще бъде цяло чудо ако го задържим..
То си личи как ги командва всеки мач защитниците пред него!
Успех на момчето, досега е сред най-силните в ЦСКА!
Като го гледах Дивиш и играта му с крака ми заприлича на Шави в сравнение със СтефанО.
Добър вратар.
П.П. Не е нужно да се изписват имена на латиница.
П.П. Не е нужно да се изписват имена на латиница.
Май уцелихте десетката с това момче 
Добър вратар , щом Стоян му е резерва.За разлика от Левски , ЦСКА-то отново случиха с вратарите и сега имат двама добри играчи на този пост.
- Червени Воини
- Контакти:
Наистина много добра находка! 
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
- nicromanser
- Контакти:
още е рано да се дават оценки и изводи. все пак за сега е играл само 4 мача и то срещу ялови отбори, на мен също много ми допада но за сега на мач има по 3,4 намеси, ще видим ако се случи някой мач макар че се съмнявам да има такъв дето да се намесва по-често как ще е
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]