Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

scot

Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг

Мнениеот scot » 18 юли 2014 06:18

мача ясен: 3-4 на нула за зимбру.
Най-добре да си паднеме още първи кръг. Щото така легитимираме лупи за шеф и кадърник.
Лупи, кво стана бе? !?-та вълна акции, а? Закривай, че вони.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 юли 2014 06:44

Червения резил е факт

2 : 0 за Зимбру на реванша

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 18 юли 2014 08:31

Няма как може би и вие да не виждате политиката на сашетата и треньора, която провеждат. Те не са нищо повече от демагози, на които вярват може би само слепци. Вчерашните интервюта за пореден път го доказаха. Треньора: имахме много положения, малшанс. Който не му харесва да си гледа работата :lol: Демек, който е срещу нас няма какво да направи. Ние сме единствените правилни хора. Томов: Много положения, малшанс. Вървим напред. Къде аджеба ги видяха тия положения? Набива се в главите на хората, че отбора бил нов? Еййййй Богу, срещу тия дървари един дори среден по класа треньор би си взел резултат от сорта на 2:0.
И точно в такива мачове се вижда един треньор става ли за нещо или не. Имаше шанса да промени нещо, но той се самозакопа още повече. Милисавлевич, най - острия ви играч седи на пейката, защото треньора не го харесва ... За какво взе футболисти като не ги пусна? Убеден съм, че нито 1 от играчите на Зимбру не взима повече от 2-3к евро месечно. Дори нямам представа как играчи като супу ... дори не му знам името взима 15 000лв, сънди или там какъвто е ... Галчев, който става само да ходи да брули орехи ... Просто футбола ни е тотално сбъркан и вместо да се влага в кадърни кадри( имам предвид треньори, методисти и т.н.), се влага в смешни чужденци и слаби треньори. И не на последно място - миналия шампионат бяхте най - добре физически, а сега след 60 минута бяхте тотално гроги. Не знам кой ви е кондиционен, ама трябва да се закрие веднага.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 18 юли 2014 08:38

подкрепете си отбора в Молдова, защото срамът от отпадането ще е не само за ЦСКА а и за България
тия от Молдова едва ли вземат заплати по големи от 2-3К в долари

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 18 юли 2014 09:01

dickinson написа:подкрепете си отбора в Молдова, защото срамът от отпадането ще е не само за ЦСКА а и за България
тия от Молдова едва ли вземат заплати по големи от 2-3К в долари

какъв срам за България бълнуваш,всеки сам да се оправя.тия никога не са държали за България.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 юли 2014 09:46

the_blue_fan написа:Ех, тези говеда .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Да бе!Най-накрая тази година да запишем кофти резултат срещу говеда :lol: !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 юли 2014 09:49

Много вероятно е да има дузпи на тоя мач, и все пак ако имаме късмет може да е 1 : 2 или 2 : 2.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 18 юли 2014 09:50

terata написа:
mtaraduda написа:Няма как може би и вие да не виждате политиката на сашетата и треньора, която провеждат. Те не са нищо повече от демагози, на които вярват може би само слепци. Вчерашните интервюта за пореден път го доказаха. Треньора: имахме много положения, малшанс. Който не му харесва да си гледа работата :lol: Демек, който е срещу нас няма какво да направи. Ние сме единствените правилни хора. Томов: Много положения, малшанс. Вървим напред. Къде аджеба ги видяха тия положения? Набива се в главите на хората, че отбора бил нов? Еййййй Богу, срещу тия дървари един дори среден по класа треньор би си взел резултат от сорта на 2:0.
И точно в такива мачове се вижда един треньор става ли за нещо или не. Имаше шанса да промени нещо, но той се самозакопа още повече. Милисавлевич, най - острия ви играч седи на пейката, защото треньора не го харесва ... За какво взе футболисти като не ги пусна? Убеден съм, че нито 1 от играчите на Зимбру не взима повече от 2-3к евро месечно. Дори нямам представа как играчи като супу ... дори не му знам името взима 15 000лв, сънди или там какъвто е ... Галчев, който става само да ходи да брули орехи ... Просто футбола ни е тотално сбъркан и вместо да се влага в кадърни кадри( имам предвид треньори, методисти и т.н.), се влага в смешни чужденци и слаби треньори. И не на последно място - миналия шампионат бяхте най - добре физически, а сега след 60 минута бяхте тотално гроги. Не знам кой ви е кондиционен, ама трябва да се закрие веднага.

Ми май Перота кат ги напусна сложиха Тошко Янчев за кондиционен "специалист". :mrgreen: Ма кат почне да им раздава от неговите си сиропчета за кашлица ще се оправи положението с физическата им подготовка. :)

Ще помоля само фенове на отбори извън челото на таблицата да не коментират лидерите ,а да си оправят бакиите в техните клубове и тогава да ръсят мозък!
П.С.Ще рече човек като ви слуша че вие сте цъфнали и вързали и оня ден не паднахте от Берое с 3-0??? Малко е смешно да давате акъл!Стойчо както са му зле играчите така ще ви пори пак тая година!!! :o :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”