ЦСКА - Аустрия Кернтен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: ЦСКА - Аустрия Кернтен

Мнениеот msm » 01 юли 2009 13:35

ZYKLON написа:Дано Аустрия да бие с разлика.

Е,и? Ще си омажеш гащичките от кеф ли? А после, кой бил викал за чуждите отбори срещу българските. То поне да беше в някаква надпревара, че да се радваш, но пък за контроли е доста трагично и слабоумно.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 01 юли 2009 13:52

msm написа:
ZYKLON написа:Дано Аустрия да бие с разлика.

Е,и? Ще си омажеш гащичките от кеф ли? А после, кой бил викал за чуждите отбори срещу българските. То поне да беше в някаква надпревара, че да се радваш, но пък за контроли е доста трагично и слабоумно.

Аз винаги викам за другите отбори,независимо дали са официални мачове или контроли.И тук не виждам български отбор.

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 01 юли 2009 13:57

Аз винаги викам за другите отбори,независимо дали са официални мачове или контроли.И тук не виждам български отбор.

Хъх, и това го казва фен на отбора с име Левски и играчи Юсеф, Рашид, Шакиб, Исмаил и изгряващата нова звезда Принца на Сахара от Либия.Ние поне се готвим за футбол не за ДПС-Джихат.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 01 юли 2009 14:03

ZYKLON написа:Аз винаги викам за другите отбори,независимо дали са официални мачове или контроли.И тук не виждам български отбор.

Ами, личи си че IQ ти е доста под минимума.
не виждам български отбор

винаги викам за другите отбори

Ти, май сам не знаеш, какво казваш.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 01 юли 2009 14:21

msm написа:
ZYKLON написа:Аз винаги викам за другите отбори,независимо дали са официални мачове или контроли.И тук не виждам български отбор.

Ами, личи си че IQ ти е доста под минимума.
не виждам български отбор

винаги викам за другите отбори

Ти, май сам не знаеш, какво казваш.

Винаги за отборите,които игроят срещу Ц...
Никога не съм ви приемал,като част от българския футбол.

sportmania

Мнениеот sportmania » 01 юли 2009 14:23

ше ги разстреляте ;) [offtopic]но имайте едно на ум[/offtopic]
торинскоговедо

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 юли 2009 14:32

Не мога да разбера защо е толкова важно как ще свърши мачът и откъде толкова добре сте запознати с Кернтен? Аз знам, че са завършили на 6. място от 10 отбора в последното първенство на Австрия, като са изостанали на цели 19 точки от петия отбор. В последните 2 кръга за допуснали 2 загуби при голова разлика 2-6. Австрийското първенство може би е сравнимо с нашето, но отбори като Залцбург, Щурм, Рапид, Аустрия Виена са доста солидни. Кернтен са по-слабички, но това не пречи да не загубят днес от ЦСКА. И какво от това? На всички ни е ясно, че основната цел на тези мачове е да се определи титулярният състав, както и кои играчи от тези на проби ще останат. Ще има колебливи изяви и загуби, докато се избистри съставът и е напълно безсмислено да даваме прогнози, според мен. По-интересно би било да прогнозираме кои играчи ще се представят най-добре в серията контроли като цяло и ще си спечелят титулярни места, кои ще разочароват и кои ще бъдат продадени. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 01 юли 2009 15:30

Ето малко по-подробно за мача и за противника:

Изображение VS Изображение

Стадион:Фефернитц
Начален час:19:30

Прогнозен стартов състав:
27. Петров
6. Котев
11. К.Стоянов
29. Мартин Камано
25. Минев
23. К.Янев
24. Арибас
10. Ив.Стоянов
14. Св.Петров
16. Спас Делев
20. Сан Еметерио

Очаквам да се получи добър мач.Незнам,контролата с Жилина не бе лоша,тъй като всеки мач и всяка грешка,наказана от противника учи новите играчи да се сработят по-добре,да се стараят повече и да не грешат толкова ;) .Затова предполагам,че този спаринг днес ще е по-различен от предния.Ето и малко статистика от последните мачове на Аустрия Кернтен:

Изображение
Аустрия Виена 4 - 1 СК Аустрия Кернтен
Австрия - Висша лига СК Аустрия Кернтен 1 - 2 Рийд
Австрия - Висша лига Матерсбург 3 - 2 СК Аустрия Кернтен
Австрия - Висша лига СК Аустрия Кернтен 0 - 2 Капфенберг
Австрия - Висша лига Залцбург 6 - 0 СК Аустрия Кернтен

Според мен са преодолим съперник,но ще видим.Възможно е Любо Пенев да излезе с експериментален състав отново :roll: -всъщност това не е лошо-проверките са затова.Все пак смятам,че ще напипаме точния ритъм малко по малко.
Прогноза: ЦСКА-Аустрия Кернтен
2:2 ;)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 01 юли 2009 19:13

Ето го и вече сигурният стартов състав :

.
. Чавдаров
. Бранеков
. К. Стоянов
. Тодоров
. Минев
. Св. Петров
. К. Янев
. Ив. Стоянов
. Зехиров
. Хосе Арибас
. Делев

Прави ми приятно впечатление липсата на моя "любимец" Руи Мигел, вероятно ще го видим по-късно в мача, но само това, че днес не е титуляр е накакъв напредък все пак.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 юли 2009 19:15

a boy named goo написа:Ето го и вече сигурният стартов състав :

.
. Чавдаров
. Бранеков
. К. Стоянов
. Тодоров
. Минев
. Св. Петров
. К. Янев
. Ив. Стоянов
. Зехиров
. Хосе Арибас
. Делев

Прави ми приятно впечатление липсата на моя "любимец" Руи Мигел, вероятно ще го видим по-късно в мача, но само това, че днес не е титуляр е накакъв напредък все пак.

Хосе Арибас- :evil: :evil: :evil: :evil:
Ае тез няма ли да ги разкарват вече!- :evil:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”