Прецакаха ЦСКА за базата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Прецакаха ЦСКА за базата

Мнениеот viroglav » 23 юни 2014 14:46

zlato1234 написа:
viroglav написа:Директива няма ... В БФС също не е проблема . Просто в България не се мисли от 25 години за спорта и децата ! Без значение коя партия е на власт проблемите си останаха неразрешени , това е . Междуфенските дразги също няма да решат тези глупости от страна на политиците . Тук не става дума за кой е по , по , най , а за здравето на хиляди родили се и още неродени малчугани и тяхното бъдеще ! Без значение е дали сте от Левски или от ЦСКА , Ботев или Локомотив ... Никакво значение няма кой ще е шампион , кой ще е втори , трети , пети или петдесет и трети .

Има достатъчно много частни школи по-всякакъв вид спорт... Когато искаш, записваш детето си, плащаш и ще спортува. В Левски, ЦСКА и т.н също не е безплатно! Ако държавата започне да ръси, трябва да ръси на всички. От шампиона в А група, до последният в зоните!
Иначе си прав за държавата, без това изчезват "незнайно" няколко милиарда всяка година. Ако един милиард от тези "незнайно" как изчезнали пари се дава за спорт всяка година... Ще станем като в Западна Европа! :roll:

Абсолютно съм съгласен с теб ! Държавата трябва да дава възможност на всички да спортуват , а на клубовете да развиват базите си , за да има къде . Частните школи не са решение на проблема , защото не са толкова масови , а и защото ще гледат да изкарат някой лев от децата . Трябва да се дадат базите и на Левски , като спортен клуб , защото в момента и те не са техни , както и на всички други големи или по - малки клубове в страната ! Ако базите бяха собственост на Левски вече щяха да са модерни и европейски , същото се отнася и за ЦСКА и за който и друг клуб се сетите . Тука е уловката , защото по презумция се говори , че някъде базите са дадени , а другаде не . А на практика никъде не са отдадени изцяло и безвъзмездно , това е голата истина ! Затова и спорта ни куца ... Няма медали , няма нови попълнения от долу , просто нищо няма в момента . Само едно безхаберие ...

Що се отнася до БФС , то това си е частна фирма ... Там се гонят други интереси и никой не го е еня дали България е на картата ...
Последна промяна от viroglav на 23 юни 2014 14:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 юни 2014 14:49

Ами така ще е! Хубавите неща стават бавно, а някои въобще не стават! Някой да не си е мислил, че ей така от раз и...ЦСКА с база! ;)
"Татко каза, че ще ми купи колело, ама ...друг път"! :roll:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 юни 2014 14:57

Извинете ме,но лично на мен не ми стана ясно с какво е прецакан ЦСКА за базата?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 юни 2014 15:02

honda написа:Извинете ме,но лично на мен не ми стана ясно с какво е прецакан ЦСКА за базата?

Според мен само заглавието на статията е за ЦСКА , а всъщност тези поправки в закона за спорта касаят всички клубове в страната ... ЦСКА е прецакан , това е ясно . Но личното ми мнение е , че са прецакани всички клубове , защото и на тях няма да им бъде дадена базата наистина безвъзмездно !

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 юни 2014 15:08

Камъни и към централата на ГЕРБ !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 юни 2014 15:15

iliyan написа:Камъни и към централата на ГЕРБ !!!

Едва ли е само към ГЕРБ . Въпросът стои нерешен от 25 години , а ГЕРБ са сравнително нова партия . По скоро камъните са към всички политически партии . Към момента е ГЕРБ , но това виси от десетилетия . Така мисля аз де ...

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 23 юни 2014 15:16

Сякаш не знайте какво се случва още от самото начало в Парламента. Айде сега , за да ви дадат базите, отивайте да гласувате за Доган , Станишев и Сидеров.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 юни 2014 15:22

viroglav написа:....Сигурно от ГЕРБ са гла­сували така, защото са яс­ни пристрастията на ли­дера им към Левски. Така ни обещаваха "Газпром", а след това се оказа, че ще става спонсор на "Герена", коментираха от една от най-сериозни­те фракции на привърже­ниците на ЦСКА...

"Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов изказа своите благодарности на своя съфамилник – Бойко Борисов, за решението за отдаване с безвъзмезден наем за ползване на ст. „Българска армия” и база „Панчарево” за срок от 20 + 10 години....
...В същото време на официалния сайт на ЦСКА излезе официално обръщение, което публикуваме без редакция:
Многоуважаеми колеги и привърженици,
с настоящото обръщение ПФК ЦСКА ЕАД изказва огромната си благодарност към министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов, както и към цялото правителство, по повод предоставянето на стадион "Българска армия" и база "Панчарево" за безвъзмездно ползване в срок от 20 години.
Чрез вложените от Вас усилия, футболистите от първия отбор до подготвителните групи на ЦСКА, ще получат възможността да се развиват в отдавна желаните от нас европейски условия. Г-н премиер, с това свое решение, Вие сбъднахте много детски мечти, което ние дълбоко оценяваме.
Помощта оказана от министър-председателя е безценна за нас, защото инвестициите, които предстои да направи футболен клуб ЦСКА във въпросните бази, ще послужат като фундаментална основа, младите таланти на България да растат здрави, спортувайки в любимия клуб. Ето защо г-н Борисов, няма как да не сме признателни за постоянно адекватните и бързи действия, които предприемахте през цялото време на водените разговори. Вашето правителство е единственото, което предприе конкретни грижи за спортните имоти, които ползва ЦСКА.
Ние - ръководителите, треньорите, футболистите и служителите в ПФК ЦСКА ЕАД, както и привържениците на отбора, уверяваме, че оценяваме оказаното ни доверие. Още веднъж - голямо благодаря г-н премиер. Заради бъдещето на българския футбол. Вие г-н Борисов отдавна доказахте, че сте неразривна част от него.
С уважение:
Председател на Надзорен съвет
на ПФК ЦСКА ЕАД
Димитър Борисов..."

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=699749
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 23 юни 2014 15:22, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: honda

Мнениеот Странджата » 23 юни 2014 15:22

Че къде става дума за бази и ЦСКА - то си е написано - от ГЕРБ-а е всичко :)
Иначе си Умреме да пишем - на едните има, на другите няма. Ама какъв е този текст, дето прецаквал ЦСКА, а не прецаквал другите - кого го интересува, че да ни го цитират. Важното е шум да се вдига, че избори идват, банки се катурват, процеси, предприятийца - келепир може да се изгуби ....

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Captain Stottlemeyer

Мнениеот Странджата » 23 юни 2014 15:26

Капитане, то онова ЦСКА на онзи Борисов е на другия Борисов, сегашното не е - то е друго - чисто и прозрачно като едни честни сини ексвицепремиерски очи.

Върни се в “ЦСКА”