ЦСКА взе лиценз за Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: ЦСКА взе лиценз за Европа!

Мнениеот McLovin » 30 май 2014 15:17

Mitko-Levskar написа:Както се казва -едно е да вземеш,друго е да го използваш

Що говорите глупости? Хората имат 8мил бюджет за следващия сезон, ще купуват играчи(няма да разчитат само на свободни агенти) и чакат спонсор, който ще им дава по 1.5мил евро на година.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 май 2014 15:27

bilyaletdinov написа:Успех в Европа. С тези футболисти ще е трудно, но със здравата защита и антифутбола на Стойчо може да стигнете до кръга преди плейофа.

Антифутбол, антифутбол ама явно и ти виждаш нещо позитивно. И по-добре така отколкото футбола, демонстриран от отборана Ники Митов
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 май 2014 15:32

ros написа:
bilyaletdinov написа:Успех в Европа. С тези футболисти ще е трудно, но със здравата защита и антифутбола на Стойчо може да стигнете до кръга преди плейофа.

Антифутбол, антифутбол ама явно и ти виждаш нещо позитивно. И по-добре така отколкото футбола, демонстриран от отборана Ники Митов

С Младенов няма да прокопсате. Той е много слаб треньор, просто в момента само Стоев е по - добър от него у нас. Ако имаше реална конкуренция, този человек нямаше да ви е треньор.
Най - много до "Мура" и обратно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 30 май 2014 15:40

Що ми се струва че всички левскари трябва да замълчат...поне до началото на новия сезон А група.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 май 2014 15:42

icko65 написа:Що ми се струва че всички левскари трябва да замълчат...поне до началото на новия сезон А група.

Защо? Догодина вероятно шампион ще е или "Литекс", или "Ботев", а може би отново "Лудогорец". Софийските отбори са без шансове за първото място.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 май 2014 15:44

ros написа:Антифутбол, антифутбол ама явно и ти виждаш нещо позитивно. И по-добре така отколкото футбола, демонстриран от отборана Ники Митов

Aнтифутболът върши работа срещу отбори като Иртиш например. И с такъв е напълно достатъчно да се стигне до посочения от мен кръг(не знам как се води втори предварителен или трети предварителен). [offtopic]Колкото до Ники Митов, този Левски беше всичко друго, но не и отбор.[/offtopic]
Въпросът е, че като дойде един по-класен и физически подготвен отбор всичко приключва. За мен е добре, че ще играете в Европа по 2 причини. Първо няма да има това мрънкане, че сме ви "взели" лиценза и няма да се търси враг в синьо и второ по средата на лятото ще се налага на отбора ви, който по всичко изглежда ще е съставен 60-70% от играчи над 31-32г., да играе през 3-4 дни мачове.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 май 2014 15:48

bilyaletdinov написа:
ros написа:Антифутбол, антифутбол ама явно и ти виждаш нещо позитивно. И по-добре така отколкото футбола, демонстриран от отборана Ники Митов

Aнтифутболът върши работа срещу отбори като Иртиш например. И с такъв е напълно достатъчно да се стигне до посочения от мен кръг(не знам как се води втори предварителен или трети предварителен). [offtopic]Колкото до Ники Митов, този Левски беше всичко друго, но не и отбор.[/offtopic]
Въпросът е, че като дойде един по-класен и физически подготвен отбор всичко приключва. За мен е добре, че ще играете в Европа по 2 причини. Първо няма да има това мрънкане, че сме ви "взели" лиценза и няма да се търси враг в синьо и второ по средата на лятото ще се налага на отбора ви, който по всичко изглежда ще е съставен 60-70% от играчи над 31-32г., да играе през 3-4 дни мачове.

Ще видят зор ЦСКА с тези мачове по никое време.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 30 май 2014 15:49

daniel875 написа:
icko65 написа:Що ми се струва че всички левскари трябва да замълчат...поне до началото на новия сезон А група.

Защо? Догодина вероятно шампион ще е или "Литекс", или "Ботев", а може би отново "Лудогорец". Софийските отбори са без шансове за първото място.

Догодина шампион на България ще бъде ЦСКА София. Стойчо отново ще стане Тройчо след трета титла на България.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 май 2014 15:58

Venko123 написа:
daniel875 написа:

Догодина шампион на България ще бъде ЦСКА София. Стойчо отново ще стане Тройчо след трета титла на България.

Изключено. Софийски отбор няма да е пръв. Няма логика.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 30 май 2014 16:21

daniel875 написа:

Имах впредвид че някои казваха ЦСКА няма да вземе лиценз нямат пари и т.н.Да си гледат Левски-достатъчно проблеми има.Затова казах да замълчат-прогнозите им се провалиха.Следва мълчание.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “ЦСКА”