Луд Любо, Луд! Култова пресконференция!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Луд Любо, Луд! Култова пресконференция!

Мнениеот cska_90 » 25 юни 2009 20:42

nikolay_ написа:Тъп Любо, тъп. Не може треньор публично да говори така за футболистите си и след това да очаква да играят за него. Това се прави очи в очи с тях, а не чрез медиите. Накрая да не се окаже, че футболистите му подливат вода и да изхвърчи бързо от поста си.

И кое по-точно-аз не видях нищо да е казал против футболистите :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 25 юни 2009 20:44

по сериозна аргументация на футболна тема от бая време не бях чувал.вижда се че който се докосне го наистина големия футбол знае какво да открадне.ако всички треньори в българия имат неговата нагласа за работа ще изглеждаме по различен начин на терена.вече дали има способността да приложи това което знае върху софрите и агнета ще видим след време
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 25 юни 2009 20:56

Любо ВЕЛИК СИ!Бях останал с впечатление,че ще залагаш само на юноши,но се радвам ,че съм си направил грешни изводи,тъй като ги видяхме тези келеши колко струват.И да не си пускат техни дивидита,защото няма какво да видят,ами да си пуснат мачове на ЦСКА когато на техните години играеха Любослав Пенев,Христо Стоичков,Емил Костадинов,Пламен Гетов,Дончо Донев,Трифон Иванов и да видят след това отборите в които са играли!НЕ ВИ ЛИ СЕ ИСКА ДА СТЕ НА ТЯХНО МЯСТО БЕ СМЕШНИЦИ МАЛОЛЕТНИ?
Баща ми и брат ми са левскари,но аз израснах по времето на този отбор на ЦСКА и именно заради такива ИДОЛИ ставаш фен на ЦСКА, а не заради баща ти или чичо ти.
Последна промяна от mite.1979 на 25 юни 2009 21:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 юни 2009 20:56

Сега прочетох в *** че Любо всеъщност не искал Любоя, а шефовете му го натрапили. Това ме радва ако е така, щото Любоя не ни трябва. Пък и как ще каже пред журналисти, да си стяга шортите, не се връзва. За мене селекцията щеше да е повече от прекрасна но да бяхме взели един Даксон вместо двамата от Ботев ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

nikolay_
Контакти:

Мнениеот nikolay_ » 25 юни 2009 21:00

много от сегашните футболисти не стават за ЦСКА.Повечето от тези млади футболисти не стават за отбор като ЦСКА. Дори и някои са ми казвали, че не искат да играят за ЦСКА. Насила не искам никой да бъде в отбора. Не искам да има в моя отбор никакво лигавене, мрънкане. Аз много мразя мрънкалниците. Искам да преотстъпя тези момчета, за да могат да се развиват, а не да им спираме израстването.
Много се репчи докато говори и си придава нечовешка важност. Не става така да се говори на играчите.

Тези същите футболисти победиха Литекс на финала за суперкупата, победиха ги и за първенство и надиграха ПФК Левски през есента, а когато дойде започнаха да играят без желание

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 юни 2009 21:03

nikolay_ написа:много от сегашните футболисти не стават за ЦСКА.Повечето от тези млади футболисти не стават за отбор като ЦСКА. Дори и някои са ми казвали, че не искат да играят за ЦСКА. Насила не искам никой да бъде в отбора. Не искам да има в моя отбор никакво лигавене, мрънкане. Аз много мразя мрънкалниците. Искам да преотстъпя тези момчета, за да могат да се развиват, а не да им спираме израстването.
Много се репчи докато говори и си придава нечовешка важност. Не става така да се говори на играчите.

Тези същите футболисти победиха Литекс на финала за суперкупата, победиха ги и за първенство и надиграха ПФК Левски през есента, а когато дойде започнаха да играят без желание

Не бе каза, че в момента нямат класата да играят в ЦСКА, не че по принцип не стават. Иначе и на мен ми се струва, че много ги пришпорва тия малките, а те са неукрепнали още и им е трудно. Чипев и Тонев за мен имат качества, Тошев не.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

nikolay_
Контакти:

Мнениеот nikolay_ » 25 юни 2009 21:08

На главната страница на гонг го има какво точно е казал. 4 публикация от главните

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 юни 2009 21:09

nikolay_ написа:много от сегашните футболисти не стават за ЦСКА.Повечето от тези млади футболисти не стават за отбор като ЦСКА. Дори и някои са ми казвали, че не искат да играят за ЦСКА. Насила не искам никой да бъде в отбора. Не искам да има в моя отбор никакво лигавене, мрънкане. Аз много мразя мрънкалниците. Искам да преотстъпя тези момчета, за да могат да се развиват, а не да им спираме израстването.

Ами никъде по света за една година не могат да се изкарат изведнъж 5-6 човека от школата-естествено,че от тях има и такива дето не стават.А ние изведнъж заиграхме с 6-7 юноши-ами не става-по-добре да се обиграват да натрупат опит и който покаже качества обратно на Армията.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 юни 2009 21:10

danko_sot написа:

Не бе каза, че в момента нямат класата да играят в ЦСКА, не че по принцип не стават. Иначе и на мен ми се струва, че много ги пришпорва тия малките, а те са неукрепнали още и им е трудно. Чипев и Тонев за мен имат качества, Тошев не.

Ами и Тошев има -иначе нямаше да го харест от Клъолн
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 юни 2009 21:15

Ами и Тошев има -иначе нямаше да го харест от Клъолн[/quote]

Ба! Не става бе, повярвай ми!

Върни се в “ЦСКА”