Французин от ЦСКА: Българите са касапи
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Французин от ЦСКА: Българите са касапи
Журналята са му сложили думи в устата, които Фо-Поре не е изричал. Иначе тезата му е абсолютно вярна.
- Kris_men2000
Миналата година гледах любимият ми Ман.юн. с Нюкясъл.В 36 минута коментатора каза .-И ето го съдията свири третото нарушение в мача.Направо щях да се гръмна.Три нарушения за 36 минути.Та в България за три минути се извършват 36 нарушения и поне 2 пъти влиза носилката.Затова човека си е прав ,че тука сме касапи.Играчите не гледат да отиграят топката а гледа всячески да претрепят противниковия играч или да му счупят краката.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Французойките са колбасарки 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Отварям статията в оригинал: http://www.paris-normandie.fr/detail_sp ... 2TOctJdU8o
Човекът буквално казва, че у нас дават на играчите анти-възпалителни медикаменти за техните болки и те продължават да играят с риск от контузии, докато във Франция здравето на футболистите е най-важно.
За нашето подобие на спортни журналисти обаче това не е достатъчно интересно и няма да предизвика достатъчно кликове, затова защо да не му вкарат в устата думи, които не е изрекъл. Друго си е да се чете за касапи, за някакъв си чужденец, който смее да "обижда" българския футбол и куцо и сакато да пише коментари от рода на : "ма к'ъв е тоя, че да ми казва какво и що"...
Човекът буквално казва, че у нас дават на играчите анти-възпалителни медикаменти за техните болки и те продължават да играят с риск от контузии, докато във Франция здравето на футболистите е най-важно.
За нашето подобие на спортни журналисти обаче това не е достатъчно интересно и няма да предизвика достатъчно кликове, затова защо да не му вкарат в устата думи, които не е изрекъл. Друго си е да се чете за касапи, за някакъв си чужденец, който смее да "обижда" българския футбол и куцо и сакато да пише коментари от рода на : "ма к'ъв е тоя, че да ми казва какво и що"...

Че се играе грубо е прав,но пък тоя е най-слабия в ЦСКА в момента и направо се чудя,защо още го държат.
vayk написа:Журналята са му сложили думи в устата, които Фо-Поре не е изричал. Иначе тезата му е абсолютно вярна.
Ти си много умен бе! Хем не ги е изричал тия думи ,хем му е теза! Като не го е казал ,как разбра че му е теза?
BRF написа:Ми прав е човека!В България се играе много грубо!
И хубавецът Фо-Поре с какво е допринесъл това да не е така? Точно един от най-големите секираджии да ми говорят, кой играе грубо, е направо смешно
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
boys85 написа:Отварям статията в оригинал: http://www.paris-normandie.fr/detail_sp ... 2TOctJdU8o
Иначе казано човека е казал , че нашие лекари са касапи.Вероятно прав след като постъпват така , но за нашите журналистчета това не е толкова интересно и затова са го по нагласили

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
ehh написа:BRF написа:Ми прав е човека!В България се играе много грубо!
И хубавецът Фо-Поре с какво е допринесъл това да не е така? Точно един от най-големите секираджии да ми говорят, кой играе грубо, е направо смешно
Изразявам мнение,че в България се играе грубо и съдиите накъсват играта с много нарушения!Не коментирам качествата на фо-поре
BRF написа:ehh написа:BRF написа:Ми прав е човека!В България се играе много грубо!
Изразявам мнение,че в България се играе грубо и съдиите накъсват играта с много нарушения!Не коментирам качествата на фо-поре
Объркано мнение типично за панчаревец!Като има фаул трябва да се свири, фаул се свири даже и само за посягане не според правилата, ама къде ти чорбе да знае тия неща.Съдията не е виновен ,че 1/2 от футболистите са за жълт картон от съблекалнята.Справка галчев,янчев и други от пасмината
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ