[offtopic]
tprodanov написа:....Колкото до срамът в Европа - аз нали съм говедо, срам нямам. Когато ни доближите поне по коефициент въпреки резилите ни, тогава може и да си позволиш да обсъждаш евротурнири. До тогава някак е смешно?
Щом си говедо ти е простено да си леко заблуден за някои неща, ама понякога и ти прекаляваш
Абе направете и вие една година извън евротурнирите по някаква причина, пък ще те питам после след 2-3 години какъв ще ви е коефициента...
Понякога ме хваща яд от избирателната ви памет...
Смешното е вие да ни говорите и да се пъчите на тема евротурнири и то точно с коефициента, ащото той ти помага единствено при поставянето в урните, но...дотам...
Да погледнем фактите в очите :
Първо за нас. Трите отбора, заради които отнасяме подигравки са МТК, Торпедо и Хайдук Кула, нали така?
Е, какво е представянето ни срещу тях - срещу МТК имаме домакинска загуба с 1:2 ( бях на стадиона и наистина беше много умряла работа), после победа в реванша с 1:0 но не ни стигна и отпаднахме срамно и безславно.
После Торпедо - имаме 2 мача и 2 равенства, като отпаднахме с дузпи, но без да загубим...
И Хайдук - също две равенства но дори не отпадаме а продължаваме заради гола на Сашо Тунчев на чужд терен....
Какво да кажем за вас
Две загуби с по 0:1 от Там-пере Тук-простира и срамно отпадане, след което Батков щеше да купува велосипеди на титулярите.
Домакинска загуба от БАТЭ ( "трактористки отбор от искуствено създадена държава" ) и равенство на чужд терен и отново отпадане ( да го наречем ли престижно

).
И пак - героично равенство на чужд терен срещу Жилина и домакинска загуба и отново аут!
Иде реч както се вижда само за последните участия и на двата отбора - не говорим за отпадане от Олимпия например, които идват едната година за мачовете си с вас намиращи се на последно място в шампионата си и без старши треньор....
Преди 3 години ли беше - влизате в ШЛ с мачове срещу Киево ли беше

.
Ок, супер - магаретата слаби-силни - отстранявате ги, което си е успех отвсякъде, отстранявате и Олимпик Марсилия, устисквате и срещу Оксер, добри мачове срещу Шалке....
Влизате в лигата ( етап на надпреварата безумно смешен, но влизането е представено като чудо невиждано, а гола срещу Челси - като национален праздник ) и ставате НАЙ-СЛАБИЯ отбор в цялата история на този турнир с невероятната голова разлика 1:17, която обаче във вашите очи е нещо голямо и героично....
В следващия сезон добавяте още 2 загуби от Там-пере Тук-простира и влизате в следната невероятно престижна класация :

Проданов - за какво говорим изобщо?
Знам, че нито ти ще ме убедиш мен нито аз теб в правотата си!
Но има факти и те говорят красноречиво....Забрави тия песни любовни за клубния коефициент...и го давайте по-скромно на тема евротурнири.
Щото вие тоя хубав коефициент си го имахте и миналата година - ама КОЕФИЦИЕНТ ФУТБОЛ НЕ ИГРАЕ, НАЛИ...
Подигравате се за Тулуза - но отпаднахме без загубен мач, същото важи и за Блекбърн а след 1989г. ЦСКА няма загуба на Острова
Как ти се струва това
Това са факти, а не фенски писаници....
Вие сте прокълнати от много години да се дъните в Европа, крайно време е да го разберете, не го казвам за да се заяждам, просто това вашето е прокоба....не може да се нарече по друг начин
Извинявам се на Модератор ЦСКА, че мнението ми вероятно не е точно за тази тема, но понягога ми писва от глупостите на някои сини запалянковци...

[/offtopic]