blanco написа:Типично по.... айде няма да казвам кво. Когато имаше продажби, всичко беше ок, както намаляха продажбите и някой саботирал.... същото и с мачовете, когато печелят всичко ок, когато губят бфс-то виновно.
+
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
blanco написа:Типично по.... айде няма да казвам кво. Когато имаше продажби, всичко беше ок, както намаляха продажбите и някой саботирал.... същото и с мачовете, когато печелят всичко ок, когато губят бфс-то виновно.
damyanov1963 написа:CSKA69 написа:На тези двамата над мен - какво означава ''копих''... Знам, че в квартал ''Подуяне'' грамотността не е на висок пиедестал, ама все пак.. КУПИХ, драги ми съфорумци, пише се купувам![]()
Той е написал и Ас, вместо Аз, но явно и ти си толкова грамотен, щом не ти е направило впечатление![]()
urkoto написа:Tommi написа:Дучето е виновен, че търговията не върви!Да се знае!
Не е само той, Дучето е вербуван от ЦРУ, ДС и МОСАД с тайната мисия да провали емисията на акциЙте и по тоя начин да саботира харизмата. Естествено всичко това се прави по поръчка на извънземните от съзвездие Сириус, които пък го правят, защото са левскари. Иначе казано отново говедата саботират ЦСКА, Боби Перуко ОСТАВКА ОСТАВКА!!!
CSKA69 написа:urkoto написа:Tommi написа:Дучето е виновен, че търговията не върви!Да се знае!
Не е само той, Дучето е вербуван от ЦРУ, ДС и МОСАД с тайната мисия да провали емисията на акциЙте и по тоя начин да саботира харизмата. Естествено всичко това се прави по поръчка на извънземните от съзвездие Сириус, които пък го правят, защото са левскари. Иначе казано отново говедата саботират ЦСКА, Боби Перуко ОСТАВКА ОСТАВКА!!!
Нещо явно имаш дълбок комплекс от ЦСКА, нямам друго обяснение за злобата, която лъха от постовете ти.. ''Сините приятелки'' ги разбирам, те си го имат генетично, но доколкотo си спомням, ти не беше един от тях, или се бъркам
damyanov1963 написа:CSKA69 написа:urkoto написа:Tommi написа:Дучето е виновен, че търговията не върви!Да се знае!
Нещо явно имаш дълбок комплекс от ЦСКА, нямам друго обяснение за злобата, която лъха от постовете ти.. ''Сините приятелки'' ги разбирам, те си го имат генетично, но доколкотo си спомням, ти не беше един от тях, или се бъркам
6:3, 7:2, 5:2, 4:1, 4:1, 4:0, 3:0, 4:1, 7:1, 3:0, 5:0..., верно че си го имаме генетично
CSKA69 написа:damyanov1963 написа:CSKA69 написа:На тези двамата над мен - какво означава ''копих''... Знам, че в квартал ''Подуяне'' грамотността не е на висок пиедестал, ама все пак.. КУПИХ, драги ми съфорумци, пише се купувам![]()
Той е написал и Ас, вместо Аз, но явно и ти си толкова грамотен, щом не ти е направило впечатление![]()
Напротив, направи ми силно впечатление, нo неграмотността ви е толкова мащабна, че реших да ви лекувам стъпка по стъпка, за да го запомните..![]()
Сарказъм?! Хайде сега - оправдания може всякакви да се измислятКажи тогава къде видя сарказъм в мнението на valkaredji
CSKA69 написа:damyanov1963 написа:CSKA69 написа:urkoto написа:Tommi написа:Дучето е виновен, че търговията не върви!Да се знае!
6:3, 7:2, 5:2, 4:1, 4:1, 4:0, 3:0, 4:1, 7:1, 3:0, 5:0..., верно че си го имаме генетично
http://bgclubs.eu/ranking/position
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта