Дучето саботирал продажбата на "червени" акции

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Дучето саботирал продажбата на "червени" акции

Мнениеот damyanov1963 » 17 апр 2014 10:31

blanco написа:Типично по.... айде няма да казвам кво. Когато имаше продажби, всичко беше ок, както намаляха продажбите и някой саботирал.... същото и с мачовете, когато печелят всичко ок, когато губят бфс-то виновно.

+
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 апр 2014 10:33

damyanov1963 написа:
CSKA69 написа:На тези двамата над мен - какво означава ''копих''... Знам, че в квартал ''Подуяне'' грамотността не е на висок пиедестал, ама все пак.. КУПИХ, драги ми съфорумци, пише се купувам :idea: :mrgreen:

Той е написал и Ас, вместо Аз, но явно и ти си толкова грамотен, щом не ти е направило впечатление :idea: :mrgreen:

Напротив, направи ми силно впечатление, нo неграмотността ви е толкова мащабна, че реших да ви лекувам стъпка по стъпка, за да го запомните.. :mrgreen:

Сарказъм?! Хайде сега - оправдания може всякакви да се измислят :lol: Кажи тогава къде видя сарказъм в мнението на valkaredji :?:
Изображение

Изображение

scot

Мнениеот scot » 17 апр 2014 10:37

гуей ся!
у нета си пишем как си щем.
милиови юзйли-лузъри,пишат правилно и държът на правописа. обаче, армията тролове не мое ми изиминире писането. и кат тръгна да ме имитира или краде веднъгъ ше си проличи. те затва пишем щарено. юник почерк так да се каже.
2. има некви индивиди, дет образуват комплекси на масите, че кат не пишат правилно и не мислат правилно. Почва се от запетайката и се засенчва съдаржанието. те затве - свободно тит, тииит на всекакви забележки за правописа казвам АС!

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 17 апр 2014 10:38

Вчера продадени 1500 акции....тая кампания е пълен провал.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 апр 2014 10:49

urkoto написа:
Tommi написа:Дучето е виновен, че търговията не върви! :mrgreen: Да се знае! :!:

Не е само той, Дучето е вербуван от ЦРУ, ДС и МОСАД с тайната мисия да провали емисията на акциЙте и по тоя начин да саботира харизмата. Естествено всичко това се прави по поръчка на извънземните от съзвездие Сириус, които пък го правят, защото са левскари. Иначе казано отново говедата саботират ЦСКА, Боби Перуко ОСТАВКА ОСТАВКА!!! :mrgreen:

Нещо явно имаш дълбок комплекс от ЦСКА, нямам друго обяснение за злобата, която лъха от постовете ти.. ''Сините приятелки'' ги разбирам, те си го имат генетично, но доколкотo си спомням, ти не беше един от тях, или се бъркам :?:
Изображение

Изображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 17 апр 2014 11:01

Подобни новини са недоказуеми. Те са породата - някай казал, друг чул, трети записал, чист развален телефон. Нека се дадът доказателства, че Дучето саботира акцийте, пък тогава ще говорим за причините. Самия той казава, че все още не вярва 100% на Томов, но аз също се съмнявам. Лупи трябва да докаже своята лоялност към ЦСКА, желанието си за истинска работа и прозрачноста на системата. Няма да му е лесно след 2008, но гледам, че се старае. Направиха се неща, които Титан стопираха години. Ако продължава по-същия начин Томов ще получи изцяло моята подкрепа. Вече си взех акции, колкото ми позволяват финансите и съм обеден, че ще отидат за отбора, а не в джоба на някой. До средата на май има време и се надявам сделките да стигнат нужното ниво. Така ще затворим устите на злобарите, ще направим нещо ново и голямо за България и най-важното ще посочим пътя и на останалите крубове с голяма фенска маса. Един Локо Пловдив, който в момента се гърчи в неведение за бъдещето си, също може да последва примера на ЦСКА. Това може да е спасителния пояс за клубовете, които си нямат чичко паричко, а те са много.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 апр 2014 11:26

CSKA69 написа:
urkoto написа:
Tommi написа:Дучето е виновен, че търговията не върви! :mrgreen: Да се знае! :!:

Не е само той, Дучето е вербуван от ЦРУ, ДС и МОСАД с тайната мисия да провали емисията на акциЙте и по тоя начин да саботира харизмата. Естествено всичко това се прави по поръчка на извънземните от съзвездие Сириус, които пък го правят, защото са левскари. Иначе казано отново говедата саботират ЦСКА, Боби Перуко ОСТАВКА ОСТАВКА!!! :mrgreen:

Нещо явно имаш дълбок комплекс от ЦСКА, нямам друго обяснение за злобата, която лъха от постовете ти.. ''Сините приятелки'' ги разбирам, те си го имат генетично, но доколкотo си спомням, ти не беше един от тях, или се бъркам :?:

6:3, 7:2, 5:2, 4:1, 4:1, 4:0, 3:0, 4:1, 7:1, 3:0, 5:0..., верно че си го имаме генетично :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 апр 2014 11:30

damyanov1963 написа:
CSKA69 написа:
urkoto написа:

6:3, 7:2, 5:2, 4:1, 4:1, 4:0, 3:0, 4:1, 7:1, 3:0, 5:0..., верно че си го имаме генетично :lol:

http://bgclubs.eu/ranking/position
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 апр 2014 11:34

CSKA69 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA69 написа:На тези двамата над мен - какво означава ''копих''... Знам, че в квартал ''Подуяне'' грамотността не е на висок пиедестал, ама все пак.. КУПИХ, драги ми съфорумци, пише се купувам :idea: :mrgreen:

Той е написал и Ас, вместо Аз, но явно и ти си толкова грамотен, щом не ти е направило впечатление :idea: :mrgreen:

Напротив, направи ми силно впечатление, нo неграмотността ви е толкова мащабна, че реших да ви лекувам стъпка по стъпка, за да го запомните.. :mrgreen:

Сарказъм?! Хайде сега - оправдания може всякакви да се измислят :lol: Кажи тогава къде видя сарказъм в мнението на valkaredji :?:

По-добре питай него. Може и да си поправи грешката, но се съмнявам, че това ще увеличи продажбите :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 апр 2014 11:45

CSKA69 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA69 написа:
urkoto написа:

http://bgclubs.eu/ranking/position

Не знам от къде я измъдри тая неразбираема таблица, и защо изобщо са разхвърляни така годините. Простата статистика показва, че след 89-та Левски има повече титли и купи от вас и е стигал по-напред в Европа. Макар че боя си го ядяхте и преди това - седемте поредни победи на Левски над ЦСКА бяха през 80-те, а 9-те - през деветдесетте. А че вашите комплекси от Левски са в пъти по-големи от Любовта ви към ЦСКА показват аватарите и подписите на повечето червени във форума.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “ЦСКА”