Old_death написа:Ти помниш ли 50 - годишнината ни ? Виж поста , на който съм реагирал и тогава прави констатации за нечия злоба . Пожелавам на автора на поста , на който съм отговорил , любимият му отбор да не доживее да празнува 101 годишнина ! Към такива форумни тролове с такива изрази и пожелания !
Извън годишнините, какво му е нередното на поста, който си цитирал?
1. Казва, че ако не са били експериментите с треньори в "Левски"
вие сте щели да водите с 2-3 точки. Според мен даже можеше и да нямате никаква преднина, но кой знае...
2. Твърди, че преди време и двата отбора - син и червен - са играели по-добре. Да не би да не е вярно?
Кировец написа:gzagorov написа:Колеги, не се залъгвайте, непревземаемостта на тази крепост се дължи най-вече на "агресорите", които са неспособни да го осъществят. Иначе казано, не ЦСКА е чак толкова силен, просто почти всички останали за още по-слаби. В момента ситуацията, според мен, в българския футбол е такава - "Лудогорец" с класа над ЦСКА, която пък е половин класа над останалите отбори. Все пак, предвид тежките проблеми в клуба ви, поздравления за доброто представяне.
...
Колкото вие си помните 50-годишнината.
Айде по-малко злоба, че ако имаше половин читав нападател в някой от останалите отбори, крепостта нямаше да е чак толкова непревземаема.
Загоров, ами ако ЦСКА имаше половин читав нападател, къде отиваха агресорите?
Мислех, че в темата говорим за защитата на ЦСКА, не за резултатите като цяло. Това, което имам предвид е, че срещу нападатели като Макриев или Бакари не трябва да се самозалъгвате колко добри защитници имате. Не казвам че са слаби, разбира се, но ето в предния мач играчите на "Ботев" за една ситуация можеха 2 пъти да отбележат. Дори и да е само една ситуация, това че не го сториха говори не толкова за силата на защитниците, колкото за неадекватността на нападателите. Мое мнение.
Svetlio написа:За непревземаема крепост може да се говори ако тимът нямаше домакинска загуба през сезона, а в случая те са 2. Дори в нашето първенство има отбори с по-малко домакински загуби - Литекс, Ботев Пд и Черно море. Още по-абсурдни са сравненията с други първенства, където реномирани отбори имали повече допуснати голове, без да се отчита факта, че и съперниците им са в пъти по-силни от слабичките тимове в нашето първенство, дори водещи от които се гипсират като гости.
P.S. Все пак поздравления за сухите мрежи, което също си е добро постижение.
+1
Горе-долу това имах предвид. Включително и поздравленията накрая.