XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи) 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

vayk
Контакти:

Re: XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот vayk » 11 апр 2014 00:49

Ако Локото излезат като на разходка, както направиха срещу Левски, ще бием с лекота. Ако скочат сериозно, както с Лудогорец ще бием със зор. Теренът на Лаута е ужасен и Стойчо трябва да пусне бичета като Галчев, Сънди в средата и Бай Миле и Тони Силва по крилата. На тия бабуни топката ще прескача Бадема и той няма да е особено полезен. Малкият Маркович много ми се понрави срещу жълтурите и също мисля, че има място сред титулярите. С фирмения си гол тази вечер Ванката Стоянов се отпуши и от тук нататък се надявам да бележи по-често. Косоко играе много силно, но май го смениха заради контузия, така че Стойчо може да пробва с подвижния Ди Вани, който макар и да не играе много с топката умее да отваря пространства, както стана при втория гол срещу Ботев. Стойчо трябва да даде почивка на ФоПоре защото виси с 4 жълти картони и може да изгори за мача с рогатите. Същото важи и за Чочката, но той не е в добра форма и липсата му няма да е фатална. Не съм сигурен дали и на Крачун не му вдигнаха четвърти картон тая вечер, ако е така в Пловдив титуляр трябва да е Венци Василев, който е на едно ниво с Крачунов. Хубавото е, че имаме добри резервни опции за почти всички постове, с изключение на централния нападател.

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 11 апр 2014 01:01

vayk написа:Ако Локото излезат като на разходка, както направиха срещу Левски, ще бием с лекота. Ако скочат сериозно, както с Лудогорец ще бием със зор. Теренът на Лаута е ужасен и Стойчо трябва да пусне бичета като Галчев, Сънди в средата и Бай Миле и Тони Силва по крилата. ...

Само това "биче" Галчев нещо не ме кефи, защото е обичайният заподозрян с червен картон и вероятността да доиграваме още след първото полувреме с човек по-малко е много голяма! С останалото съм съгласен.
Не вярвам да бием лесно, но 1:2 е по силите ни! :)
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 апр 2014 01:14

1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 11 апр 2014 01:41

0:2/3
И двата хартиени гранда си плащат или поне са обещали по нещо "по-така", няма друга причина за безобразната игра и на двата пловдивски отбора срещу тях.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 11 апр 2014 11:47

Локото са с две лица, когато иска МОГАТ, но когато "искат" Джордан ги прави халипави !!!! Яд ме е , че в първата седмица всички мачове трябва да са интересни и непредвидими, но по една или друга причина има отбори, които не искат да се напъват в определени мачове!

0:3

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 11 апр 2014 11:54

Поредна загуба за Локомотив в плейофите.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 11 апр 2014 12:39

Всички знаем, че на Лаута се играе трудно ! Непрекъснато търсят нарушения около нак.поле и Лазаров да я центрира остро ! Халфовете ни много изостават в офанзивен план. Забелязвам, че нямаме "присъствие" в и около наказателното поле. Много сме статични в нападение. Няма я остротата.Тактически сме бетон, но трябва агресия в атака. Но, както казват италианците, един отбор започва да се гради от защитата. Прогноза 1:1 или 2:2 .

Върни се в “ЦСКА”