Потенциалните летни цели на ЦСКА - Камбуров не е сред тях
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- vg_vasilev
- Контакти:
Re: Потенциалните летни цели на ЦСКА - Камбуров не е сред тях
В момента Камбуров е най-класният централен нападател в България, нищо че гони четирдесетака вече.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
От Локо пд Диего ми хваща сериозно окото. Момчето е на 22 години и притежава българско гражданство. Нещо повече, играе със силен ляв крак, съответно в лявата зона и играе еднакво добре в двете фази на играта, като първоначалната му позиция е атакуващ халф, а напоследък е използван като ляв защитник. Както Зума обяви локото е на автопилот, тъй че трансферна сума може да има може и да не има. Да се следи.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Баш пък Стойчо ще тръгне да казва на всеки какви футболисти иска
И тия рибоци веднага тръгнаха да го плюят 
angelofdeath написа:Само чужденци, а кога ще играят нашите момчета? Харесвам Стойчо, но прекалява с любовта си към разни незнайни португалци, бразилци и африканци. Според мен единствено Зико би свършил работа, защото е сериозен играч. Тасио е над 30 години доколкото си спомням и не е чак толкова добър футболист, че да го връщаме от Бразилия. Нито знаем, в каква форма е и къде е играл. Другия е младок, но от Гвинея-Бисао. Ако беше нещо сериозно щеше да си играе в Португалия, а не в някакъв смешен гръцки тим. Толкова ли е изпаднал ЦСКА, че да взимаме играчи от Верия? Против съм и за идването на Камбуров, защото неговото време изтече. Отделно винаги съм смятал, че той е футболист за малки-спокойни отбори. При напрежение се вижда, че не става, доказва го престоя му при нас преди година. А и стига с тези пенсионери, време е да правим отбор от младите играчи, с които разполагаме. Дойдат ли и тези чужденци, кога ще играят Карачанаков и Долапчиев?
Когато покажат качества и си заслужат титулярното място на терена в контролите и официалните мачове? Или викаш дай само щото са юнУшки да ги налагат, нищо че не могат да си спират топката?
- М Камбуров
- Контакти:
не мътете главата на Камбуров,а му дайте парите,стига с тия ........ номера
angelofdeath написа:Само чужденци, а кога ще играят нашите момчета? Харесвам Стойчо, но прекалява с любовта си към разни незнайни португалци, бразилци и африканци. Според мен единствено Зико би свършил работа, защото е сериозен играч. Тасио е над 30 години доколкото си спомням и не е чак толкова добър футболист, че да го връщаме от Бразилия. Нито знаем, в каква форма е и къде е играл. Другия е младок, но от Гвинея-Бисао. Ако беше нещо сериозно щеше да си играе в Португалия, а не в някакъв смешен гръцки тим. Толкова ли е изпаднал ЦСКА, че да взимаме играчи от Верия? Против съм и за идването на Камбуров, защото неговото време изтече. Отделно винаги съм смятал, че той е футболист за малки-спокойни отбори. При напрежение се вижда, че не става, доказва го престоя му при нас преди година. А и стига с тези пенсионери, време е да правим отбор от младите играчи, с които разполагаме. Дойдат ли и тези чужденци, кога ще играят Карачанаков и Долапчиев?
Добре бе човек!Как може да се връзваш на такива писаници,че и коментираш Стойчо
Red joker написа:И кой ги измисли тези „потенциални летни цели“(ебати израза) или само и само, да има хляб за раздувки и говежди вопли
![]()
![]()
Как кой?Достоверен източник близък до треньорското ръководство
- валидол за теб
- Контакти:
А Вандер Виейра сред тях ли е? 
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
-
гражданин от село
И Джонго и Джонгоооо!!! 
От изброените се надявам да вземеме "дебелия"
Футболист отвсякъде, ако ще и 150 кила да е. Макрията може да направи тяло на Аполон, ама пак си е дърво

Леевски, оле