Потенциалните летни цели на ЦСКА - Камбуров не е сред тях

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Re: Потенциалните летни цели на ЦСКА - Камбуров не е сред тях

Мнениеот vg_vasilev » 06 апр 2014 17:57

В момента Камбуров е най-класният централен нападател в България, нищо че гони четирдесетака вече.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 апр 2014 17:59

От Локо пд Диего ми хваща сериозно окото. Момчето е на 22 години и притежава българско гражданство. Нещо повече, играе със силен ляв крак, съответно в лявата зона и играе еднакво добре в двете фази на играта, като първоначалната му позиция е атакуващ халф, а напоследък е използван като ляв защитник. Както Зума обяви локото е на автопилот, тъй че трансферна сума може да има може и да не има. Да се следи.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 апр 2014 18:33

Баш пък Стойчо ще тръгне да казва на всеки какви футболисти иска :mrgreen: И тия рибоци веднага тръгнаха да го плюят :lol:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 апр 2014 18:35

angelofdeath написа:Само чужденци, а кога ще играят нашите момчета? Харесвам Стойчо, но прекалява с любовта си към разни незнайни португалци, бразилци и африканци. Според мен единствено Зико би свършил работа, защото е сериозен играч. Тасио е над 30 години доколкото си спомням и не е чак толкова добър футболист, че да го връщаме от Бразилия. Нито знаем, в каква форма е и къде е играл. Другия е младок, но от Гвинея-Бисао. Ако беше нещо сериозно щеше да си играе в Португалия, а не в някакъв смешен гръцки тим. Толкова ли е изпаднал ЦСКА, че да взимаме играчи от Верия? Против съм и за идването на Камбуров, защото неговото време изтече. Отделно винаги съм смятал, че той е футболист за малки-спокойни отбори. При напрежение се вижда, че не става, доказва го престоя му при нас преди година. А и стига с тези пенсионери, време е да правим отбор от младите играчи, с които разполагаме. Дойдат ли и тези чужденци, кога ще играят Карачанаков и Долапчиев?

Когато покажат качества и си заслужат титулярното място на терена в контролите и официалните мачове? Или викаш дай само щото са юнУшки да ги налагат, нищо че не могат да си спират топката? :?

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Мнениеот М Камбуров » 06 апр 2014 18:47

не мътете главата на Камбуров,а му дайте парите,стига с тия ........ номера

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 апр 2014 19:28

angelofdeath написа:Само чужденци, а кога ще играят нашите момчета? Харесвам Стойчо, но прекалява с любовта си към разни незнайни португалци, бразилци и африканци. Според мен единствено Зико би свършил работа, защото е сериозен играч. Тасио е над 30 години доколкото си спомням и не е чак толкова добър футболист, че да го връщаме от Бразилия. Нито знаем, в каква форма е и къде е играл. Другия е младок, но от Гвинея-Бисао. Ако беше нещо сериозно щеше да си играе в Португалия, а не в някакъв смешен гръцки тим. Толкова ли е изпаднал ЦСКА, че да взимаме играчи от Верия? Против съм и за идването на Камбуров, защото неговото време изтече. Отделно винаги съм смятал, че той е футболист за малки-спокойни отбори. При напрежение се вижда, че не става, доказва го престоя му при нас преди година. А и стига с тези пенсионери, време е да правим отбор от младите играчи, с които разполагаме. Дойдат ли и тези чужденци, кога ще играят Карачанаков и Долапчиев?

Добре бе човек!Как може да се връзваш на такива писаници,че и коментираш Стойчо :? що ги искал тия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 апр 2014 19:54

Red joker написа:И кой ги измисли тези „потенциални летни цели“(ебати израза :( ) или само и само, да има хляб за раздувки и говежди вопли ;) :!: :?:

Как кой?Достоверен източник близък до треньорското ръководство :? !

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 06 апр 2014 21:31

А Вандер Виейра сред тях ли е? :mrgreen:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 апр 2014 09:11

От изброените се надявам да вземеме "дебелия" 8-) Футболист отвсякъде, ако ще и 150 кила да е. Макрията може да направи тяло на Аполон, ама пак си е дърво :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”