Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Re: Европа

Мнениеот paskaleevich » 22 юни 2009 15:37

А кога ще се разбере с кой ще играят ЦСКА и Литекс ???
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 22 юни 2009 16:57

paskaleevich написа:А кога ще се разбере с кой ще играят ЦСКА и Литекс ???

Мисля, че жребия за ЦСКА е на 17 юли. Успех на всички
CHELSEA

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 22 юни 2009 20:31

Аз също пожелавам пълен успех на всички Български отбори в Европа. В едно съм сигурен, че феновете на Левски няма да отидат на мач на Цска за да поткрепят чуждият отбор, както феновете на Цска го направиха срещу Левски.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 юни 2009 20:43

Абе аз имам малко по странни разбирания и си го признавам.Дори и в Европа няма как да съм за Левски-просто така е ,феновете на Реал кога са били в Барса,или тези на Милан за Интер!
Иначе въпреки всичко пожелавам ВИ успех!
Изображение

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 22 юни 2009 21:00

Не мога да бъда от ЦСКА, няма и да бъда, но пречи ли да пожелая успех?
Не го казвам с цел заяждане.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 22 юни 2009 21:55

Браво на всички за мненията. Откакто аз пиша това е първата тема, която прочетох с кеф. Аз също винаги съм казвал - първо съм българин, след това всичко останало. А относно Реал - Барса и Интер - Милан, според мен няма база за сравнение - ние сме малка държава и трябва да сме единни.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 юни 2009 00:38

ZinedineZidane написа:Браво на всички за мненията. Откакто аз пиша това е първата тема, която прочетох с кеф. Аз също винаги съм казвал - първо съм българин, след това всичко останало. А относно Реал - Барса и Интер - Милан, според мен няма база за сравнение - ние сме малка държава и трябва да сме единни.

Така е!Но това за кой отбор да си -си е вътрешно усещане -не можеш да кажеш за тоз съм и толкова.Ако не го чувстваш просто не става.А и е нормално при отпадания на "врага" има повеоди за закачки и бъзици,което и осмисля донякъде фенството.Разбира се това не пречи пак да пожелая успех на Левски в ШЛ,но просто няма как да съм за тях!
Изображение

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 23 юни 2009 19:26

Най нормалното нещо е да не си за противниковият отбор и ако той падне да има майтапи. Тук не става въпрос за това, а въпроса е като Българи преди срещите с чужди отбори да си пожелаваме успех за Българските отбори и с действията си да не помагаме на чуждите. Левскар съм, но пожелавам пълен успех на всички Български отбори. Когато Български отбор успее в Европа, трябва и другите да се стремят към същото, а не да дърпат обратно успелият.

Върни се в “ЦСКА”