drvasko98 написа:По-добър е от Стойчо Стоев със сигурност

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
drvasko98 написа:По-добър е от Стойчо Стоев със сигурност
McLovin написа:pampi написа:Бре, как не те домързя да го изпишеш туй нещо...![]()
Още един алхимик, дето си мисли, че може от пръдня да направи боя. За всеки един играч в Лудогорец е плащана трансферна сума, специалисте. Спирам до тук, защото ми е безпределно ясно, че хал-хабер нямаш от професионален футбол...Стойчо може да е всякакъв, но в този критичен момент за ЦСКА, е може би единственият, който може да държи отбора в борбата за евроквотите.
Стойчо като треньор в момента е най-подходящ за ЦСКА. [offtopic]Изключваме интервютата след мач и вечното оправдаване, досаден е, но никой не е перфектен.[/offtopic] Това по темата, иначе имам питане.
pampi, защо искате да се борите за евроквотите? Сматяш ли, че ще спечелите средства от мачовете или имате възможностите за пробив? Не питам с лошо и не се заяждам, просто ми е любопитно какво е мнението на цесекарите. [offtopic]Щото аз като левскар не искам Левски в това състояние да играе в Европа.[/offtopic]
Logical person написа:Eminem написа:Стойчо след всеки мач се оправдава със съдиите, жалък е.
и Мауриньо след всеки не спечелен мач се оправдава със съдиите ? И САФ същото правеше. Това е едно от нещата , които много харесвам в Стойчо - така се прави.
Steelblade написа:drvasko98 написа:По-добър е от Стойчо Стоев със сигурност
![]()
![]()
Добра шега
Червени Воини написа:Steelblade написа:drvasko98 написа:По-добър е от Стойчо Стоев със сигурност
![]()
![]()
Добра шега
Стоев какво е постигнал?
Когато тоя направи от нищо,нещо тогава си давайте тъпите мнения!
Red Warrior написа:Не знам какъв е Стойчо Младенов, но с 3-ма футболисти в началото на сезона и отбор направен само от свободни агенти вчера надигра многомилионната "национална кауза" Лудогорец и за първи път видях горките "орли" да бавят времето.
Venko123 написа:Г-н Младенов, продължавайте в същия дух. Само като чуят името ви и сините почват да треперят от страх
Red Warrior написа:В това състояние не сме конкурентноспособни за евротурнирите, но при една добра селекция през лятото с поне 4-ри класни попълнения - нищо не се знае.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта