Емил Гъргоров - Бадема - Фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Емил Гъргоров - Бадема - Фен тема

Мнениеот tsonpen » 27 мар 2014 13:55

fen-fen написа:Професионалист и мотиватор! За него само добро. Беше капитан на Лудогорец и е с голяма заслуга за първата шампионска титла в първия сезон. Говори умерено, а на терена се раздава максимално!
Имам спомен, че когато Бадемчето дойде в Лудогорец, фенове на ЦСКА го оплюха с доста недостойни епитети!

И аз се сещам, че някои цесекари го плюеха, докато беше в Лудогорец. Доста сме спорили по това във фен-темата за него в нашия раздел. Сега може да видим същите хора какво ще кажат :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 27 мар 2014 13:56

fen-fen написа:Професионалист и мотиватор! За него само добро. Беше капитан на Лудогорец и е с голяма заслуга за първата шампионска титла в първия сезон. Говори умерено, а на терена се раздава максимално!
Имам спомен, че когато Бадемчето дойде в Лудогорец, фенове на ЦСКА го оплюха с доста недостойни епитети!

Стига глупости, помня му първия мач за Лудогорец срещу ЦСКА и беше посрещнат с аплодисменти, което не може да се каже за Минчо Празников .....
Не си вадете глупостите от устата, чрез форума на Гонг .

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 27 мар 2014 13:57

tsonpen написа:

И аз се сещам, че някои цесекари го плюеха, докато беше в Лудогорец. Доста сме спорили по това във фен-темата за него в нашия раздел. Сега може да видим същите хора какво ще кажат :)

Влез в профилана Гъргоров в официалния форум, какво говорим за гонг, като тука е форум за запознанства и избиване на комплекси !

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 мар 2014 14:15

Респект за Бадема. Малък на ръст, но голям на футболен интелект!
Един от най-важните играчи на Лудогорец при двете му титли !
Спомняме си с добро за него...
Благодаря му за прекрасната вечер в Бургас във финала за купата, когато неговия гений и настойчивостта на Марселиньо ни донесоха купата . Първата...а както казват първата ..ръжда не хваща ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 мар 2014 15:37

Великолепен футболист, дай Боже да поиграе още няколко сезона на това високо ниво. Благодим ти Емо за двата сезона на Арената.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 мар 2014 17:30

Уникален футболист!
Който си го разбира футбола си го разбира просто!
Задължително треньор след края на кариерата в ЦСКА!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 27 мар 2014 17:32

Най-грамотният футболист в България. Просто невероятен! На такава възраст да си по-активен от 19 годишните си е геройство
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 28 мар 2014 12:14

Бадема е най-добрия ни играч в момента и без неговите голове и пасове щяхме да се мъчим някъде надолу в таблицата. Бях го намразил заради вечното му мрънкане за пари, но той доказа, че играе, заради ЦСКА. В момента е незаменим за отбора и дано няма контузии до края на сезона.

Върни се в “ЦСКА”